Var är strippklubbens huvudstad i Storbritannien? Nytt ligatabell avslöjar vilket län som ligger i pole position

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Lap-dance (bild: Rex)

Studie: England har 576 listade strippklubbar



Det lummiga länet Berkshire har avslöjats som strippklubbens huvudstad i England.



En studie av alla 576 listade strippklubbar i England fann att Royal county - hem till Windsor Castle - har fler platser per person än någon annanstans i landet.



Berkshire har 17 strippklubbar för att betjäna sin befolkning på 154 000, eller 11,038 per 100 000 människor.

Däremot ligger London långt ner på listan på 18: e plats med sina 104 strippklubbar och 7 813 600 invånare, vilket ger huvudstaden 1 331 strippklubbar per 100 000.

Berkshire följs av Bedfordshire och Lancashire i strippklubbens ligatabell, som sammanställdes av stag do -webbplatsen www.PissUp.com.



Windsor Great Park, Berkshire

Starkers Berks: Leafy Berkshire har fler strippklubbar per person

folkets röstmarsch högtalare

Bedfordshire har 11 strippklubbar och en befolkning på 255 200 (4,31 per 100 000), medan Lancashire har 30 strippklubbar för sin befolkning på 1 169 300 (2,565 per 100 000).



Rasmus Christiansen, från PissUp.com, som beställde forskningen, har sin teori om resultaten.

Han sa: Med stora städer i närheten men med lägre hyror och mer utrymme är städer på platser som Berkshire, Bedfordshire och Lancashire attraktiva för klubbägare och lätta att komma till för folk som går ut och festar.

Kanske människor som besöker strippklubbar bara gillar att bege sig ut ur staden och besöka närliggande städer för en natt med titillation.

Samtidigt fann samma forskning att Berkshire också har flest nattklubbar per person i England (totalt 29, 18,831 per 100 000 invånare).

jp från made in chelsea

Återigen finns län i utkanten av London och Manchester högt på listan, med Cheshire, East Sussex, Lancashire och Bedfordshire alla i topp fem.

Samtidigt visade en färsk YouGov -undersökning om attityderna till strippklubbar i Storbritannien att majoriteten av människor är avslappnade över att deras partner eventuellt besöker en, särskilt på en svensexa eller möhippa.

Stripper dansar i glasbur

Polposition: Majoriteten av britterna är avslappnade när det gäller partners som besöker remsor (Bild: Getty)

Uppgifterna visade också att endast 26 procent av britterna någonsin har varit på en strippklubb.

Av de 1.600 personer som utfrågades i juni 2015 skulle 69 procent av de tillfrågade inte bli irriterade om deras partner gick till en strippklubb på en väns hjort eller höna.

Om det var deras partners hjort eller höna, sjönk 'det är ok' -siffran till 60 procent som inte skulle bli irriterad, fortfarande en majoritet.

Män är mer avslappnade än kvinnor när det gäller strippor - 77 procent av männen säger att de inte skulle bli irriterade om deras partner stötte på strippor på en möhippa, men ändå säger de flesta damer (61 procent) att de inte skulle vara arg heller.

Om människor tycker att det har blivit mer acceptabelt för kvinnor att besöka strippklubbar de senaste tio åren, tror 51 procent att det har blivit mer acceptabelt, jämfört med fem procent som sa att det nu är mindre acceptabelt.

omröstning

Skulle du bli arg om din partner besökte en strippklubb?

0+ RÖSTER SÅ LÄNGT

JALÅT BLI

Se Även: