Tvillingar som spelade Emma i Friends delar otroliga sällsynta snaps för showens 25 -årsjubileum

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

För att fira 25 -årsjubileum delade bebis Emma -skådespelerskorna Cali och Noelle Sheldon tillbaka bilder från sina dagar på uppsättningen

För att fira Vänners 25 -årsjubileum delade bebis Emma -skådespelerskorna Cali och Noelle Sheldon tillbaka bilder



Tidlös sitcom Friends fyllde 25 i förra veckan och för att fira årsdagen har bebis Emma-skådespelerskorna Cali och Noelle Sheldon delat throwback-bilder från sina dagar på uppsättning med den stjärnspäckade rollistan.



Tvillingarna Cali och Noelle, nu 17, släppte aldrig tidigare setta snaps Instagram från deras tid när de lekte baby Emma, ​​resultatet av en kast mellan Rachel Green (Jennifer Aniston) och Ross Geller (David Schwimmer).



Cali och Noelle Sheldon delade rollen som bebis Emma i den ikoniska serien mellan 2003 och 2004.

Tvillingarna Cali och Noelle Sheldon delade rollen som bebis Emma i den ikoniska serien mellan 2003 och 2004

Tvillingarna Cali och Noelle Sheldon delade rollen som bebis Emma i den ikoniska serien mellan 2003 och 2004 (Bild: Instagram)

prins Harry las vegas

Emma fångar Jennifer, Courteney Cox och Lisa Kudrows uppmärksamhet och ser bebis Emma bedårande ut på en av fotografierna när hon glatt står bland en mängd leksaker.



Cali bildade den söta bilden: 'Den där allt började ... #vänner25.'

Eagle-eyed fans tror att bilden togs under avsnittet på Emmas första födelsedagsfest.



Tonårsskådespelerskan delade också ett sött foto av Jennifer, som spelade sin mamma på skärmen och höll en av tvillingarna i knät.

liam payne ovanpå byggnaden

Den legendariska skådespelerskan Jennifer myste nära bebisen Emma och log sött för kameran.

Tonårsskådespelerskan delade också ett sött foto av Jennifer Aniston, som spelade sin mamma på skärmen och höll en av tvillingarna i knät

Tonårsskådespelerskan delade också ett sött foto av Jennifer Aniston, som spelade sin mamma på skärmen och höll en av tvillingarna i knät (Bild: Instagram)

Rachels graviditet var en överraskning i den åttonde säsongen av serien, med tittarna glada över att upptäcka att pappan var hennes pojkvän Ross. Seriefinalen följde efter att Rachel gav upp sitt drömjobb i Paris och valde sin kärlek till Ross istället.

Tonårstvillingarna Noelle och Cali sågs som & quot; den mest kända bebisen i barnfamiljen & amp;

Skådespelerskorna avslöjade tidigare att de inte fick titta på Friends förrän de var tretton år och erkände: 'Jag minns ingenting om att vara med i serien, men jag har sett bilderna.'

Deras mamma Gretchen Carpenter berättade också Brådska : 'Alla var riktigt, riktigt trevliga mot Noelle och Cali, och behandlade dem som små prinsessor på uppsättningen.'

Tvillingarna i tonåren sågs som & apos; den mest kända bebisen i barnfamiljen & apos;

Tvillingarna i tonåren sågs som & apos; den mest kända bebisen i barnfamiljen & apos; (Bild: Instagram)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Resten av Friends -casten firade också showens 25 -årsdag i helgen med minnesvärda Instagram -inlägg som markerade den speciella årsdagen.

sons of anarchy säsong 8

Tidigare medstjärnor Lisa Kudrow och Courteney Cox skålade till och med firandet tillsammans.

Sitcom träffade först NBC -skärmar 1994 och kördes i 10 år.

Se Även: