One Direction's Liam Payne ber om ursäkt för att skrämma fans efter att ha balanserat på balkonghyllan på 34: e våningen

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Liam Payne poserar på skyhög balkong i hänsynslöst foto

'Ånger': Liam Payne poserar på skyhög balkong



One Directions Liam Payne har bett om ursäkt för att han skrämde sina hängivna unga fans efter att han avbildades balansera på en avsats utanför hans lägenhet på 34: e våningen.



Den 20-åriga stjärnan knäpptes 360 fot efter att ha firat bandkamraten Zayn Maliks 21-årsdag i London.



Många fans tog till twitter för att berätta sin hjälte för att ha gett dem en skrämsel.

En skrev: Det där fotot av @Real_Liam_Payneon på balkongen gav mig verkligen en liten hjärtinfarkt ... snälla gör inte det igen!

Medan en annan twittrade: @Real_Liam_ Payne borde sluta tro att han är Batman, när han inte är ... Sluta klättra på din balkong!



piers morgan nettoförmögenhet

Bilden publicerades på internet av en av hans vänner men har sedan raderats.

Den röda ansiktet Liam har nu bett om ursäkt för att han klättrade ut på byggnadens utsatta avsats - en av de högsta i London.



Han sa: Du kanske har sett ett foto av mig idag, taget ovanpå en byggnad.

Jag ångrar att jag var där och fick ett foto av mig.

Jag stöder inga fans som försöker upprepa detta eftersom det är extremt farligt.

Det var en dum och oansvarig sak att göra. Jag är ledsen.

Liam Payne poserar på skyhög balkong i hänsynslöst foto

Ursäkta: Liam sa att han inte godkände sådana farliga handlingar

På ett annat foto av händelsen som lagts ut på nätet kan brandskador tydligt ses på balkongen där en uteplatsvärmare exploderade i september förra året.

Liams bästa vän Andy Samuels, 21, fördes till sjukhus efter att ha lidit tredje gradens brännskador i fasan.

Liams senaste jippo kom bara några veckor efter att han förvånade fans genom att se ut att svänga från Tower Bridge medan han filmade videon för nya 1D -singeln Midnight Memories.

Samtidigt har stjärnan vädjat till beundrande fans om att inte samlas utanför hans hus efter att vänner till hans publicerade bilder på nätet avslöjade hans adress.

Han skrev på twitter: Jag vet att mina vänner har twittrat många bilder på mitt hus de senaste dagarna men kan folk snälla sluta komma och vänta utanför.

Jag skulle bara vilja kunna gå ut som alla gör och njuta av tiden med mina vänner, inte må dåligt för att inte vilja ta en bild.

Förlåt om jag har varit oförskämd mot någon men jag har insett att om jag tar en bild kommer fler människor att komma varje dag xxx hoppas att alla mår bra

Se Även: