Megan Barton Hanson strippar helt naken för X-rankad Halloween-shoot

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Megan Barton-Hanson lämnade fansen heta under kragen när hon poserade helt naken för en fantastisk Halloween-shoot.



Love Island -stjärnan, 26, bar inget annat än ett par klackar och silverfärgad kroppsfärg för den nya nya kampanjen som hon retade till sina 1,7 miljoner Instagram -följare.



I de fräsande ögonblicken visade den tidigare strippan upp sin avundsvärda figur som hon hade skummat med olja speciellt för inspelningen.



Megan såg fantastisk ut när hon poserade med sitt blonda hår krullat runt ansiktet när hon visade upp sina perfekt mejslade kindben med ett ansikte av skrämmande smink.

Megan lämnade fansen heta under kragen när hon gled ur kläderna för en fantastisk Halloween -inspelning (Bild: meganbartonhanson_/Instagram)

Den kroppssäkra verklighetsstjärnan avslöjade hennes bröst för inspelningen, som var täckt av inget annat än en slicka kroppsfärg och ett spår av paljetter som sträckte sig ner till hennes meniga.



I en lutade sig Megan på en stol medan han tycktes röka en cigarett och dricka en öl.

Den x-rankade fotograferingen kommer efter att Megan öppnat om sitt vilda sexliv och erkänt att hon är ganska krävande och dominerande i sängen.



Love Island -stjärnan, 26, satt pulser racing poserade helt naken bortsett från ett par klackar och lite silver kroppsfärg (Bild: meganbartonhanson_/Instagram)

vad betyder 306

Omgiven av neonskyltar poserade Megan för ett ögonblick medan hon låg på en stol medan hon rökte en cigarett och drack öl (Bild: meganbartonhanson_/Instagram)

Reality -tv -stjärnan sa att hon en gång tänkte på sig själv som 'frigid' och bara hade sex med sin mammas tillstånd.

Hon berättade Solen : 'Sex är så viktigt, särskilt i dessa tider när det är så mycket stress om Covid.

'Det är den enda trevliga aktiviteten som inte kostar någonting. Jag var verkligen intresserad av att föreslå olika positioner. Jag är ganska krävande och dominerande.

tallia storm och brooklyn beckham

Hennes bekännelse kom efter att bombplanen hävdade att hon aldrig förfalskade en orgasm när hon låg i sängen med en partner och berättade alltid för dem om de inte träffar platsen.

Megan tittade bakom kulisserna i fotograferingen i East London och retade sina 1,7 miljoner Instagram -följare (Bild: meganbartonhanson_/Instagram)

Den tidigare glamourmodellen utstrålade sensualitet när hon visade upp sin avundsvärda figur (Bild: meganbartonhanson_/Instagram)

Talar med Ella Eyre om Badoos innehållsserie Sanningen flörtar , Megan, som är öppet bisexuell, öppnade också om hur mycket hon älskar att vara på X-rankad app Only Fans.

Hon sa: 'Jag har aldrig förfalskat en orgasm. Jag tror bara för att jag är egoistisk och jag tror att du bara kommer att leda någon längs trädgården.

'De kommer att tro att du är in i det när du verkligen inte är det, och jag tror bara att jag gräver mig ett hål här.'

Se Även: