Vilken tid kämpar Manny Pacquiao mot Adrien Broner? Brittisk tv -kanal, livestream och underkort

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Manny Pacquiao tar emot Adrien Broner ikväll med mer än bara seger på spel.



Den filippinska legenden kan säkra en omkamp med Floyd Mayweather med den amerikanska planen att vara på sidan i Las Vegas.



Pacquiao kämpar för 70: e gången som proffs som nyligen fyllt 40 - men han insisterar på att ålder inte kommer att vara en faktor.



Broner har ofta smickrat för att lura under sin karriär efter att ha kämpat för att säkerhetskopiera sitt jävla skräp i ringen.

Men han har förändringen att potentiellt skicka Pacquiao i pension med seger i kväll.

Här är allt du behöver veta om årets första stora världstitelkamp ...



** KLICKA HÄR FÖLJ FIGHT LIVE **

När är kampen?

Kampen äger rum lördagen den 19 januari



Var pågår kampen?

Kampen kommer att äga rum på MGM Grand i Las Vegas

Manny Pacquiao förbereder sig inför Adrien Broner (Bild: AFP/Getty Images)

Är kampen på tv?

Kampen kommer att visas på ITV 4 i Storbritannien.

Finns det en livestream?

Kampen kommer att streamas på ITV4 -webbplatsen och på ITV Hub -appen. Klicka här för mer information .

Vilken tid börjar det?

Kampen kommer att starta vid 5 -tiden i brittisk tid.

Sagan om tejpen

Pacquiao

Nationalitet: filippinsk

Rekord: 60-7-2

KO: 39

Höjd: 5 & apos; 5.5 '

Ålder: 40

Broner

Nationalitet: amerikansk

Rekord: 33-3-1

KO: 24

Höjd: 5 & apos; 6 '

Ålder: 29

Broner har inte vunnit någon av sina två senaste slagsmål (Bild: Getty Images)

Satsningsodds

Pacquiao: 4/11

Broner: 2/1

Oavgjort: 20/1

var är rolf harris nu

*Odds från Betfair

Vem är på underkortet?

Rau 'shee Warren vs Nordine Oubaali

Badou Jack mot Marcus Browne

Jhack Tepora mot Hugo Ruiz

Genisis Libranza vs Carlos Buitrago

George Kambosos Jnr vs Rolando Chinea

Desmond Jarmon mot Canton Miller

Jayar Inson mot Jonathan Steele

Destyne Butler mot David Payne

Senaste nytt

Pacquiao för att kratta in den

Manny Pacquiao kommer att tjäna minst $ 10million (£ 8m) för att försvara sin världstitel mot Adrien Broner.

Filipinoen sätter sitt WBA -welterviktbälte på linjen i Las Vegas på lördagskvällen när han slåss för 70: e gången.

Broner kommer att ta hem en creer-high $ 2,5m (£ 2m) men båda fighters & apos; intäkterna kommer att förstärkas med en andel av vinsten, med Pacquiao totalt 20 miljoner dollar (16 miljoner pund).

På fredagskvällen skalade Pacquiao 146lb medan Broner vägde in med ett halvt kilo tyngre men fortfarande inom 147 -gränsen.

McGuigan förutspår att Pacquiao vinner

Manny Pacquiao hade redan haft en karriär i super bantamvikt innan han ens dök upp i USA runt 2003 för att utmana några av de största kämparna i hans era, skriver Barry McGuigan .

Under en femårsperiod från 2006 kämpade han mot alla som kom i världstitelkamper från superfjädervikt till weltervikt inklusive Erik Morales, Marco Antonio Barrera, Juan Manuel Marquez, Oscar de la Hoya, Ricky Hatton, Miguel Cotto, Antonio Margarito och Shane Mosley .

Pacquiao slog lotten.

Nu är han vid 40, tio år efter att han slog Hatton och tog sig an Adrien Broner i sin 70: e kamp för att försvara sin vanliga WBA -welterviktskrona.

Och Pacquiao är det inte den underlägsna.

Förbluffande gör det inte riktigt.

Klicka här för att läsa resten av Barrys kolumn

Pacquiao letar efter andra raka KO

Manny Pacquiao är övertygad om att han kan KO Adrien Broner senare denna månad.

Jag gör inga förutsägelser men mitt mål är att slå ut Broner, sa han.

Jag letar efter en knockout mot Broner. Jag måste maximera möjligheten; Jag glömde hur roligt att vinna en match genom knockout var tills jag stoppade Lucas Matthyssee förra sommaren för att vinna WBA -welterviktstiteln.

'Det kändes fantastiskt att vinna på det sättet och fansen älskade det också, så varför inte försöka igen?

'Jag har inget personligt emot Adrien Broner. Denna kamp är strikt affär. Han är rolig, han får mig att skratta, han vet hur han ska sälja sig själv och att sälja ett slagsmål.

Broner planerar övertagande av boxning

Adrien Broner växte upp och tittade på Manny Pacquiao - nu är han redo att skicka honom i pension.

Han sa: 'Att växa upp och se Pacquiao slåss, självklart ville jag alltid slåss mot honom. Jag är en konkurrent. En dag vill jag vara bäst, och för att vara bäst måste du slå bäst. Det börjar här.

Detta är min första PPV men jag skulle alltid vara här. Gud gör inga misstag. Efter denna seger kommer jag att ta över boxningssporten. Detta är bara början.

'Hans sista kamp stoppade han Matthysse, så jag är ganska säker på att han fortfarande har makt. Men jag kommer att vara redo, jag kommer att vara redo för allt han tar med sig till bordet. Vi är i form för att klara det, det kan jag berätta.

'Denna vinst gör mig till en ikon. Det gör mig till det jag alltid velat vara och som alla alltid trodde att jag skulle vara. En vinst här och jag är en legend över en natt.

'Det kommer att bli en jäkla kamp. Jag kan bara inte vänta till omgång ett. Alla jag slåss säger att de kommer att slå mig ut. Det borde vara målet för varje fighter, men det kommer inte att hända.

'Himlen är gränsen för mig, men i boxning måste du ta det en kamp i taget. Du kan inte förbise någon i den här sporten. Mitt huvudfokus är Manny Pacquiao och jag kommer att vara redo.

- En vinst skulle betyda mycket. Det vänder en ny sida i min bok. Det är en annan början. Jag är redan en stjärna i boxning, men en vinst här och jag tar över sporten. Detta är bara början.

'Det är inte ett mysterium - han har slagits ut tidigare. Inte en gång, inte två gånger, utan tre gånger. Och han har lagt ner sig mycket också. Det finns många ritningar att slå Manny. Jag tror att jag har alla verktyg för att slå honom. Jag kommer att visa alla verktyg i min arsenal och visa alla svagheter i hans. '

Adrien Broner är säker på att han kan slå Manny Pacquiao (Bild: Getty Images)

Pacquiao känns lika fräsch som någonsin

Manny Pacquiao är säker på att han är lika bra som någonsin - trots att han planerade för sin 70: e kamp vid 40 års ålder.

Filipinoen tar emot Adrien Broner den 19 januari när han försvarar sin welterviktstitel.

Och han sa: 'Min resa inom denna sport fortsätter fortfarande. Jag har åstadkommit allt jag har velat, men jag vill också fortsätta hålla mitt namn högst upp.

'Även i 40-årsåldern kan jag fortfarande visa det bästa av Manny Pacquiao. Jag ska ge fansen den hastighet och kraft som de är vana vid att se.

'Jag är säker på att Broner är fokuserad på denna kamp. De arbetar hårt och jag förväntar mig att han är i bra skick. Vi vet hur hans tränare driver honom och har drivit honom i deras träningsläger.

'Jag tar inte lätt på den här kampen. Jag lyssnar inte på något skvaller om Adrien Broner, jag fokuserar bara på min träning. Jag vill vara i 100 procent skick och redo för kampen den 19 januari.

'Adrien Broner är snabb med händerna och han är överlag en bra boxare. Det här är en stor utmaning som jag ser fram emot.

'Jag, Freddie [Roach] och Buboy [Fernandez] känner varandra väl och vi har en fantastisk tränarstab just nu. Jag är nöjd med hur allt har gått under träningen inför denna kamp.

'Vila och återhämtning är definitivt en viktig del av träningen. Ibland när jag jobbar hårt på gymmet kan min kropp inte återhämta sig helt nästa dag, så jag har behövt arbeta mer vila i schemat. Men så snart jag kan är jag tillbaka på gymmet och jobbar hårt.

'Den 19 januari ska jag göra mitt bästa. Jag kan inte säga en förutsägelse, men jag kommer att göra samma sak som jag gjorde för min senaste kamp. Mina tränare vet hur hårt jag har jobbat i det här lägret för den här vinsten. '

Läs mer

Boxningshistorier
Ali & apos; skulle ha kämpat & apos; med Fury Fury: Wilder är tuffare än Joshua Tyson erbjöd $ 1m för comeback fight Joshua vs Pulev kan hållas i Kroatien

Se Även: