Man Utds nya hemmakit 'läckte' för 2019/20 och fansen är inte imponerade

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Manchester United kommer att hylla sin trippelvinnande sida 1999 med sitt nya hemmakit för säsongen 2019/20.



Karibien semester 2015 all inclusive

Deras hemmatröja har läckts & apos; av Footy Headlines och visar klubbmärket omgivet av en svart och guldform inspirerad av Champions League Winners 1999 & apos; skjorta.



Den röda skjortan med svart kant på halsen och en svart Adidas -logga på höger bröst. Den har de subtila tre ränderna med ärmslut som är något mörkare röda än resten av skjortan.



Det är underförstått att tröjan kommer att presenteras i maj och kommer att åtföljas av vita shorts och svarta strumpor - men Manchester United -fans är inte imponerade av den nya designen.

En fan sa att det 'ser mer ut som en träningstopp' medan andra ifrågasatte 'vad är det'.

Det stämplades också som en `` shambles '' medan ett support frågade '' Har Mourinho eller Van Gaal designat detta. Tråkigt precis som deras taktik.



En annan sa: 'Vissa säger förenklat, jag säger intetsägande. Hur lång tid tar det för människor att komma på dessa mönster? '

vanligaste bonusbollen

Många fans var också missnöjda med Chevrolet -sponsorns logotyp och uppgav att det 'bokstavligen har förstört varje kit det har varit på'.



Trots att de är missnöjda med vad som verkar vara deras nya dräkt har United mycket att fira.

Ole Gunnar Solskjaer har bekräftats som deras permanenta chef efter hans framgångsrika tid som vaktmästarboss.

De är inställda på ett enormt slut på den här säsongen, med en Champions League-kvartsfinalmatch med Barcelona och en stor kamp om de fyra bästa i Premier League.

Läs mer

NEWSAM Football & apos; s bästa berättelser
Registrera dig för daglig NEWSAM Football -e -post Överför nyheter LIVE: Senaste skvaller Mourinho siktar på 'lycklig' Man Utd Messi kommenterar att lämna Barcelona

Se Även: