Student hånade i skolan för 32HH bröst desperat insamling för bröstreduktion

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Aminata Daboh vädjar om medel för att få bröstförminskning som en 'sista utväg'



En universitetsstudent vars 32HH bröst orsakar henne & outhärdlig & apos; smärta ber om donationer för att betala för en bröstförminskning.



Aminata Daboh, 20, som studerar i Birmingham, har drabbats av många hån och ryggont på grund av sin oproportionerligt stora byst.



Hon har beskrivit hur & apos; välsignelsen & apos; visade sig vara en förbannelse, med en av hennes ex-pojkväns pappa ifrågasatte om hon var oskuld på grund av dem.

I skolan jämförde andra barn henne med porrstjärnor och kallade henne & amp; Aminata, flickan med de stora brösten & apos ;.

Juristen och företagsekonomstudenten försökte få en minskning av NHS men kände sig avskräckt av en manlig läkare som påstås ha sagt att det var & apos; mycket sällsynt & apos; för att operationen ska finansieras offentligt.



Hon sa till NEWSAM: ”När jag började känna mig självmedveten trodde jag att jag måste göra något åt ​​det här.

'Folk brukade sexualisera mig i skolan. Folk skulle säga & apos; dina bröst är riktigt stora & apos; och det skulle få mig att känna mig riktigt självmedveten om min kropp.



Eleven lider & apos; outhärdlig & apos; smärta som ett resultat av hennes 32HH bröst

ipad 2021 releasedatum

'Då när jag var 15 eller 16 år var jag i ett förhållande och pojken som jag var med sa att hans pappa en gång sa & apos; är din flickvän en oskuld, hennes bröst är riktigt stora & apos ;.

'Vid den tiden tog jag bort det. Men när jag blev äldre var jag som att ingen borde kunna göra dessa antaganden om min kropp.

Aminata är desperat efter att fixa sin ryggsmärta och hållning genom att minska.

Hon sa: 'Smärtan är outhärdlig nu. Att gå privat och spendera tusentals pund är inte något någon vill göra men den här typen av smärta och obehag är inte uthärdlig.

'BH: ​​ar gräver i min bål och axlar. Jag kan inte sova på framsidan eftersom det är obehagligt.

'När jag var yngre var jag energisk och drev mycket sport men jag kan inte göra det nu. Jag kan inte hitta en BH som stöder mig när jag hoppar.

Hennes kamp började när hon träffade puberteten och hennes bröst ballade i storlek.

Hennes bröst fortsatte att växa och hon blev så småningom en dubbel J -storlek i år 10.

'På gymnasiet brukade folk skrika på mig', sa hon till NEWSAM.

'De skulle säga att dina bröst påminner mig om den här porrkaraktären. Om folk skulle hänvisa till mig skulle de säga & apos; Aminata, tjejen med de stora brösten & apos ;.

Aminata utsattes för grymma kommentarer i skolan på grund av hennes byst (Bild: Gofundme)

'Alla antog att jag var promiskuös men det var inte fallet, jag var en blyg tjej. Det gjorde mig obekväm. '

På bara 5ft 2 tyckte hon det var extremt svårt att klara sin stora byst.

'När jag blev äldre insåg jag också att det var svårt att bära mina bröst på min hållning,' sa hon.

När hon kom in på högskolan kämpade hon för att få plats med knappar och sa att allt hon bar fick henne att se större ut.

Hon blev hoppfull när hennes bröst började krympa, men detta varade inte länge och hennes BH -storlek är nu 32HH, vilket hon säger är för stort för hennes & apos; petite & apos; 5 fot 4 ram.

Hennes mamma föreslog äntligen operation som en lösning på hennes dotters problem.

En rädsla för att gå under kniven avstod först från idén, men på universitetet förra året började hon undersöka processen.

Hon blev inspirerad efter att ha sett YouTube -videor av kvinnor som genomgått minskningar och kände sig lyckligare som följd.

Aminata, ursprungligen från London, bestämde sig för att gå till sin husläkare för att be om ingreppet, men hon skickades istället för sjukgymnastik.

155 ängelnummer betydelse

Övningarna fungerade inte och hon blev nedstämd.

Hennes mamma uppmanade henne att gå tillbaka till NHS och återigen be om en minskning.

Aminata sa: ”Jag ringde min husläkare i augusti och pratade med huvudläkaren. Jag bad om bröstkirurgi och han sa att NHS inte gör det ... det är mycket sällsynt att de kommer att hänvisa ditt fall.

'Han försökte avskräcka mig.'

Hon frågade sin husläkare en sista gång och var initialt hoppfull efter att hon berättade att hon skulle hänvisa henne för en minskning.

Men hon har inte hört av sig sedan och har nu bestämt sig för att gå privat.

Hon ber om donationer som en & apos; sista utväg & apos; efter att en klinik i London berättat att hennes operation kan kosta mellan 8 000 och 10 000 pund.

Aminata, vars mamma är ensamstående förälder, har inte råd med operationen eftersom hon kämpar för att hitta ett jobb som fungerar runt hennes studietid och betalar tillräckligt för att spara för operationen.

Klicka på för att donera till hennes GoFundMe -sida, som hittills har fått mer än 1 200 £ här .

Se Även: