iPad Pro 2021 släppdatum, pris och var du kan förbeställa

Äpple

Ditt Horoskop För Imorgon

Det finns en ny iPad Pro 2021 att förbeställa nu i antingen 11 tum eller 12,9 tum storlekar

Det finns en ny iPad Pro 2021 att förbeställa nu i antingen 11 tum eller 12,9 tum storlekar



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Det är officiellt, den nya Apple iPad Pro släpps den 21 maj 2021 , och båda modellerna är tillgängliga för förbeställning nu.



Shoppare kan välja mellan två storlekar för den nya iPad Pro 2021-en 11-tums modell eller en större 12,9-tums modell om du går helt och hållet.

Apples vd Tim Cook lanserade de nya enheterna och produkterna i liveevenemanget förra månaden. Fläktar retades med detaljer om den nya iPad Pro, inklusive att surfplattan har haft några större uppgraderingar, varav den största är införandet av M1 -chipet, som först sågs i Apples senaste MacBooks.

Tillägget av det Apple-designade M1-chipet ger ett stort prestationshopp, vilket gör iPad Pro till den snabbaste enheten i sitt slag. IPads kommer också att innehålla ytterligare portar för anslutning av bildskärmar och 5G -anslutning, och är riktade till användare som gillar att skapa innehåll på språng.



Den nya 12,9 -tums iPad har mini -LED -teknik för XDR -kvalitet - perfekt för att strömma dina favorit Netflix -program på språng.

Älskar du att läsa om nya produkter och pengarbesparande erbjudanden? Registrera dig hos NEWSAM Money för att få uppdateringar om alla de senaste produktlanseringarna och shoppingerbjudandena här.



iPad Pro 2021 släppdatum och pris

De nya modellerna inkluderar Apples M1 -chic, vilket gör den till den snabbaste surfplattan någonsin

De nya modellerna inkluderar Apples M1 -chic, vilket gör den till den snabbaste surfplattan någonsin

Kunder kan välja mellan iPad Pro 11 tum eller iPad 12,9 tum, och du kan förbeställa både nu eller vänta på det officiella lanseringsdatumet den 21 maj 2021. Priset börjar från £ 749 för iPad Pro 11 tum, och från £ 999 för 12,9 -tums iPad.

Var kan man förbeställa iPad Pro 2021

Om du inte kan vänta med att få tag på den senaste iPad Pro 2021, kan båda modellerna förbeställas nu från stora återförsäljare:

IPad Pro börjar från bara £ 20 per månad med 2 GB gratis data varje månad i ett år på Sky Mobile Swap36 -plan .

iPad Pro 2021 specifikationer:

De nya Pro -modellerna ser inte bara bra ut, utan är packade med nya specifikationer inklusive M1 -chipet, vilket gör den till den snabbaste iPad någonsin och potentiellt en av de bästa surfplattorna på marknaden.

M1 -chipet erbjuder 50% snabbare CPU -prestanda jämfört med iPad Pro 2020s A12Z Bionic -processor och 40% bättre grafikprestanda över samma surfplatta.

Om du vill lagra dessa minnen efter låsning får du 8 GB RAM med modeller med 128 GB, 256 GB eller 512 GB lagringsutrymme, medan modeller med 1 TB och 2 TB har 16 GB RAM.

Har 5G -anslutning, M1 -chip och 8 GB RAM

Har 5G -anslutning, M1 -chip och 8 GB RAM

Det finns också en Thunderbolt -port på den nya iPad Pro. Det betyder att du kan ansluta en mängd nya prylar till din iPad med stöd för upp till 10 Gbps Ethernet och andra högpresterande tillbehör, som externa skärmar och snabb extern lagring.

Du kan säga adjö till dålig anslutning eftersom det också finns 5G anslutning på den nya iPad Pro, vilket betyder att du kommer att kunna ansluta till nästa generations internet om du har en kompatibel tjänst - nu om det inte räcker för att övertyga dig om att köpa det, vet vi inte vad det är.

Apple har inte avslöjat några nya tillbehör för iPad Pro 2021, och istället kommer det att använda liknande tillbehör till vad vi har sett på tidigare produkter som Magic Keyboard och Apple Pencil - även om tangentbordet kommer att finnas i en ny vit Färg.

Du kommer inte att kunna använda äldre Magic Keyboards på 12,9 -tums iPad Pro, tack vare den extra tjockleken, men kommer att kunna använda tidigare generationer av Magic Keyboard på iPad Pro 11 tum.

Om du inte vill plaska på en helt ny surfplatta finns det gott om otroliga erbjudanden på äldre modeller inklusive iPad 12,9 tum Pro 2020 , 10,9 tum Air 2020 och den Apple iPad Mini .

Se Även: