Charles Mansons fästman Star Burton upptäckte att han kom nära en av seriemördarens bästa vänner

Världs Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Afton Burton

Stäng: Afton Burton och Craig Carlisle Hammond(Bild: Coleman-Rayner)



Den 26-åriga fästmannen till seriemördaren Charles Manson har setts närma sig en av hans bästa vänner-känd som & apos; Gray Wolf & apos ;.



Afton & apos; Star & apos; Burton avbildades med 65-åriga Craig Carlisle Hammond, som har en anmärkningsvärd likhet med den ökända mördaren.



Manson, 80, som hålls på obestämd tid i Corcoran California State Fängelse för morden på åtta personer på 1960 -talet, planerar att gifta sig med Burton under de kommande månaderna.

Men Mail Online rapporter den kommande bruden hoppade över besökstid för att umgås med Hammond på Paso Robles Rock and Gem Show 2015.

Paret sågs skratta och skämta när de tittade på ädelstenar i cirka tre timmar.



En källa inuti skyltfönstret rapporteras ha sagt: 'De verkade väldigt nära, lutade sig in för att titta på vissa stenar och mineraler och dela skämt. De var båda helt uppslukade av det som visades och stod och undersökte stenar i upp till tjugo minuter vardera. '

Afton Burton

Löpning: Afton och Craig försöker undkomma fotografernas uppmärksamhet (Bild: Coleman-Rayner)



Hammond - som fick sitt Gray Wolf -smeknamn från Manson - sägs ha brottats med en kameraman från amerikanska tidningen National Enquirer när han såg att paret filmades.

Manson och Burton-paret blev nära efter att Star började skriva till honom i fängelset som 19-åring.

Massmördarens planer på att gifta sig avbröts i februari efter att äktenskapslicensen som han och Burton ansökte om inte kunde användas.

Men i ett meddelande som publicerades på Mansons ATWA -webbplats - som drivs av Burton - den månaden stod det: 'Charlie och Star kunde inte slutföra sin bröllopsceremoni på grund av ett oväntat avbrott i logistiken.

Afton Burton

Trio: Burton på bilden med Craig Carlisle Hammond (vänster) och Charles Manson (Bild: Polaris / eyevine)

'De planerar att förnya licensen, och saker kommer att gå framåt under de kommande månaderna.'

Även om Burton och Manson gifter sig kommer de inte att få äktenskapsbesök enligt Kaliforniens lag, eftersom Manson är en livsfånge utan villkorligt datum.

Han kommer därefter att bli villkorlig för villkorlig frigivning 2027 när han är 92 år gammal.

Se Även: