VIDEO: Katy Perry får en annan pinsam prestation och gnistor hävdar att hon läppsynkroniserade

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Brunettskönheten Katy Perry fick ytterligare en musikalisk rumpa när hennes framträdande av Roar visuellt inte var synkroniserad med backing -spåret - vilket påstod att hon läppsynkroniserade.



Den 29-åriga sångaren höll på att Roar rörde munnen på NRJ Music Awards i Cannes när katastrofen inträffade.



rag n bone man beth rooy

En minut efter fröken Perrys uppträdande kom en värd på scenen och stoppade den plötsligt och tvingade henne att börja om från början.



'Om du inte har något emot det kan vi starta om. Vad tror du? Vi hade ett litet problem. Jag är verkligen ledsen att sluta med all din energi, sa han mitt i vrålande boos från mängden.

En lite chockad Katy tar sedan två - men med stor skillnad i hennes tonhöjd den här gången.

NRJ Awards -arrangörerna har nu meddelat en ursäkt och säger att den felaktiga versionen av backningsspåret spelades vilket förvirrade stjärnan.



'Katy Perry sjöng live på NRJ Awards lördagskvällen i Cannes, men tyvärr har fel mix spelats av misstag som över-red Katys levande röstmatning i luften i början av hennes uppträdande av Roar.

'TF1 & NRJ vill be Katy Perry om ursäkt för detta tekniska problem utanför vår kontroll.'



bästa drönare under 100

Lyckligtvis var det inte allt undergång och dysterhet för John Mayers fröken - hon tog två utmärkelser på lördagskvällens glittrande bash. En för årets internationella kvinnliga artist och en annan för internationell singel.

15: e NRJ Music Awards - ankomst av röda mattor

KP på NRJ röda mattan

På söndagskvällen fastnade stjärnan i ännu en sjungande skam när hon uppträdde på The X Factor .

aston villa vs liverpool tv

Sångarens typiskt kraftfulla och skyhöga sång lämnades slapp och nedslående, med många fans och kritiker ointresserade av hennes utförande av Obetingat under livefinalen.

Vi tycker synd om den 29-åriga skönheten, men hennes överklädda ängeloutfit och gigantiska fågelbur introduktion överskådade hennes återgivning av hennes senaste hit.

En Twitter -användare skrev: 'Katy P borde ha lärt sig sin läxa från förra gången och MiMED. (sic) & apos; & apos;

skridskoåkning elise christie

En annan blev också besviken på samma sätt och tillade: 'Vilket nummer ringer vi för att rösta Katy Perry?'

Även fans som hinner med prestandan på YouTube har haft samma tarmreaktion, med en följare twittrade att hon hade en 'dålig dag'.

De sa: 'Vad hände med @ katyperry röst igår kväll? Jag tittar inte på Xfactor men kom precis över det på YT - jag antar att alla har dåliga dagar:/ (sic) '

Lyckligtvis fanns det inga sådana problem för fängelseofficer Sam Bailey, som blev årets mästare efter att ha vunnit Nicholas McDonald i livefinalen.

Visa galleri

Se Även: