Bästa drönare under £ 100

Drönare

Ditt Horoskop För Imorgon

Hitta en drönare perfekt för din budget och dina behov



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Nu när drönare inte bara är avsedda för yrkesverksamma är det lättare än någonsin att få bra bilder och filmer från alla vinklar du önskar.



Normala höjdbilder tycks bli föråldrade - trots allt, varför ta en bild från vilken höjd som helst när du kan ta scener från de högsta höjderna?

resultat för brittiska miljonärstillverkare

Med hundratals märken, funktioner och prispunkter att tänka på kan det verka som en uppgift inom sig att hitta den perfekta drönaren för dina behov. Lyckligtvis kan du hitta en bra maskin fylld med ännu större funktioner allt för under £ 100.

För att göra ditt beslut enklare har vi avrundat några av de bästa drönarna att köpa i Storbritannien, inklusive stora märken som DJI, Parrot och Sky Viper.



Bästa drönare under £ 100

1. Revell Spot 2.0 Quadcopter 1080p HD Camera Drone

Revell Spot 2.0 Quadcopter 1080p HD Camera Drone

Det här prisvärda alternativet från Revell Spot är en bra utmanare om du inte vill dra för mycket i dina väskor. För £ 50 har den några fantastiska funktioner för bara en bråkdel av priset.



Med en imponerande 1080p HD -kamera kan du fjärrstyra din flygande kamera med bara en knapptryckning. Enheten har tre justerbara hastigheter såväl som tre färdighetsnivåer - så att du kan växla saker när dina färdigheter utvecklas ytterligare.

60 minuters laddning ger dig sju minuters flygtid, den kan nå upp till 50 meters höjd och det är lämpligt att använda både inomhus och utomhus.

Pris: £ 49,99, Argos - köp här nu

2. Potensic Mini Drone med HD -kamera

Potensic Drone Mini Drone med HD -kamera

Om du är ute efter en drönare som fortfarande är ett anständigt pris med några fler premiumfunktioner, är Potensic mini -drönare ett utmärkt alternativ.

När det gäller enkel kontroll är detta förmodligen en av de enklaste att hantera, det är till och med lämpligt för barn att använda. Med integrerad Wifi kan du använda din telefon för att styra drönaren. Tyngdkraftsinduktionsläget låter dig flyga din minidrönare tillsammans med den riktning du flyttar din telefon.

Med anpassade flygvägslägen kan du rita en flygplan för din drönare på din mobil och liknande en bra pilot, han kommer att följa den. Tack vare FPV -överföring kan du också se din enhet ta flyg och gå längs dess rutt.

shyla stylez dödsorsak

En snygg höjdhållarfunktion låser din drönare i en viss höjd för att fånga den perfekta flygbilden.

Pris: £ 42,99, Amazon - köp här nu

3. DJI Tello Ryze

DJI Tello Ryze

Oavsett om du är nybörjare eller om du bara behöver en ganska enkel att använda drönare - DJI är ledande i drönarevärlden för sina sortiment som passar olika färdigheter.

Kamerans upplösning är ganska anständig vid 720p, även om den inte är den tydligaste på marknaden är den verkligen inte heller den sämsta.

Drönaren klarar av att utföra 8D -stunts, se den vända, kullerbytta och rusa genom luften och fånga vackra scener.

En annan praktisk funktion är genom att kasta upp Tello från din handflata, upprättas studsmodus som låter den automatiskt lyfta och landa på din hand - cool, eller hur?

Pris: £ 79, Amazon - köp här nu

4. Revell GO! Wifi Quadcopter 1.4MP kameradrönare

Revell GO! Wifi Quadcopter 1.4MP kameradrönare

Revell GO! har integrerat Wifi, vilket gör att du kan strömma videor till din smartphone samt ta bilder och videor också.

Enheten har en 480P -kamera, vilket är något mindre pixlar än vi hittills sett på listan - men en bra startdrönare.

Den har tre hastigheter och färdighetsinställningar för dig att spela med när du utvecklas, du kan till och med flyga din drönare med din smartphone och använda röstaktivering.

Den maximala flyghöjden är upp till 30 meter och du får 14 minuters lufttid för 150 minuters laddning.

Pris: £ 69,99, Argos - köp här nu

5. Sky Viper Stunt Drone

Sky Viper Stunt Drone

Sky Viper stuntdrönare kan vara den billigaste på vår lista, men det saknar på något sätt funktioner.

Drönaren kan utföra åtta högpresterande stunts inklusive frontflips och fatrullar med bara en knapptryckning.

Enheten ansluter till din mobil, där du kommer att kunna strömma och spela in HD -filmer.

nummer 611 betyder

Pris: £ 30, Argos - köp här nu

6. Holy Stone HS200 FPV RC Drone

Holy Stone HS200 FPV RC Drone

Med en 720p HD -kamera och FPV -överföring som låter dig se allt i realtid, är Holy Stone -drönaren en toppkonkurrent för att fånga intressant innehåll.

En höjdhållfunktion innebär att drönaren kommer att fortsätta sväva på den aktuella höjden tills gasreglaget släpps. Detta är perfekt för att fånga ariel -bilder och videor.

vad betyder 524

Styr din nya enhet i mobilappen samt aktivera coola funktioner, som gravitationssensorläge; vilket gör att användaren kan styra flygningen genom att hålla och flytta smarttelefonen.

Det finns fyra justerbara hastighetsinställningar som är lämpliga för nybörjare till experter.

Pris: £ 69,99, Amazon - köp här nu

Läs mer

Bästa tekniska prylar
Smarta kökstillbehör Bästa Bluetooth -hörlurar Bästa billiga surfplattor Teknik för hemundervisning

7. Hubsan drönare

Hubsan drönare

Hubsa -drönaren har alla nyckelfunktioner att leta efter i en drönare, inklusive 360 ​​-graders styrning, en 480p HD -kamera och förstapersonsvy på en LCD -skärm.

En bra funktion är gummifötterna på enhetens botten, vilket hjälper till att minska stötar och vibrationer vid landning.

Pris: £ 59,99, Amazon - köp här nu

8. Parrot AR Drone 2.0 Elite Edition Drone

Parrot AR Drone 2.0 Elite Edition Drone

Av alla drönare som finns på vår lista har Parrot AR Drone förmodligen de bästa funktionerna. För £ 81 är det fortfarande blyg för £ 100 -budgeten, med några ganska premiumspecifikationer att inte hånas åt.

720p HD -kameran är Wifi -integrerad och kan styras med din smartphone.

ian watkins och fearne bomull

Nå maximala flyghöjder på 100m och tack vare patenterad & apos; absolut kontroll & apos; läge, flygsvårigheten tas bort och gör det möjligt för första gången flygblad att behärska kontrollerna enkelt.

Njut av 18 minuters flygtid för 120 minuters laddning.

Pris: £ 81, Argos - köp här nu

9. Syma X5SC/X5SC-1 Falcon Drone

Syma X5SC/X5SC-1 Falcon Drone

Den förbättrade Syma X5SC/X5SC-1-modellen har en 6-axlig gyro quad-rotorcraft-flygning, med stabilitet som enkelt kan implementera olika flygrörelser och är lättare att kontrollera även i stark vind.

Blinkande lampor på modellen gör det enkelt att hitta under nattbilder. Styr din drönare från höjder upp till 50 meter.

Med bara åtta minuters flygtid är det inte den längsta flygande drönaren på listan; men det är perfekt för dem som precis börjat och tar tag i livet från ovan.

Pris: £ 42,98, Amazon - köp här nu

Se Även: