Lugn, lugn! Alan Davies skrattar från Hillsborough -dödshot med Twitter -skämt med 'Scouser disguise'

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Lugna ner dig! Scousers kostym (Bild: Allfancydress.com)



De säger att om du inte kan slå dem, gå med & apos; em ...



Så komikern Alan Davies har bestämt sig för att peta tunga i kinden mot Liverpools fans motspel genom att skämta om att han planerar att gå ut förklädd till en Scouser.



QI-stjärnan har bombarderats av förfärliga dödshot efter att ha kritiserat Liverpool FC: s beslut att inte spela deras FA Cup-semifinalstrid på årsdagen av Hillsborough-katastrofen.

Extrema fans tog till Twitter för att berätta för stand-up-killen själv och sova med ett öga öppet efter hans rant på hans veckopodd för Arsenal-fans, The Tuesday Club.

Sjukdom: Extrema fans har lagt ut elaka dödshot på Twitter



Med argumentering för att ställningen lämnade Chelsea med bara tre dagar mellan sina FA-cup- och Champions League-sammandrabbningar, hånade 46-åringen: Liverpool och den 15: e-som får på min ***.

Vad pratar du om, & apos; Vi kommer inte att spela på dagen & apos ;. Varför kan de inte? '



Jonathan Creek -skådespelaren bad senare om ursäkt för sina okänsliga kommentarer och upprepade sitt stöd för Hillsborough Justice Campaign.

Han tjänade till och med 1 000 pund på förslag av en fläkt, som senare avvisades artigt av kampanjen, vilket tyder på att de hellre ville att han verkligen försökte förstå varför beslutet att aldrig spela på årsdagen av Hillsborough -katastrofen är så viktigt.

Ursäkta: Arsenal -fansen Davies har bett om ursäkt för sina 'okänsliga' kommentarer (Bild: Getty)

När motreaktionen fortsatte publicerade Davies en tweet-in-kind tweet i morse och skojade att gå ut senare. Jag har bestämt mig för att få en förklädnad.

Därefter lade han upp en länk till kostymwebbplatsen allfancydress.com där han hade valt en 80 -tals 'Shell Suit Costume' komplett med blank träningsdräkt, lockig peruk och mustasch.

'Scouser' -utseendet blev känt av Harry Enfields komedi -skiss, som inkluderade den odödliga raden Calm down! Lugna ner dig!

Se Även: