Storebrors lägsta stunder TV -chefer kunde klippa från bästa någonsin show

Storebror

Ditt Horoskop För Imorgon

När Big Brother närmar sig sitt 20 -årsjubileum tillkännagav Channel 4 planer för att fira milstolpen genom att ge tittarna chansen att återuppleva några klassiska stunder.



Reality -TV har kommit på vägen sedan programmet första gången sändes i juli 2000, med en förändring i smaknivåer och betoning på att ge tävlande tillräcklig eftervård.



Förändringen har lett till en viss fråga om några av Big Brother: s mer kontroversiella scener medvetet kommer att ligga kvar på hyllan inför & apos; Best Ever & apos; samlingsprogram som startar denna söndag.



Några tidigare tävlande har redan varit rädda för sina jobb om några av deras häftigaste stunder sänds på nationell tv igen.

Kinga Karalczak tid på Big Brother kommer att komma ihåg av fel skäl

För många fans av showen kommer en framträdande scen för alltid att vara Kinga Karalczak som använder en vinflaska som ett verktyg för onani framför några av hennes huskamrater i den gemensamma trädgården.



På tal om händelsen 2012 sa den tidigare reality -tv -stjärnan: 'På Big Brother vill de att du ska bli galen, så ge dig massor av alkohol. Och att dricka får mig att bete mig som en helt annan person. Så jag lade bara flaskan mellan mina ben, sprang in i trädgården och gjorde det igen. Jag vet att jag inte ens lyft upp min nattlinne. Jag hade inte sex i poolen eller i huset, men alla märker mig som slavaren. '

När han lämnade serien för att se de chockerande rubrikerna om händelsen sa Kinga: 'Jag kan inte tro reaktionen. Jag bråkade bara för att jag var spetsig, men det rörde mig faktiskt aldrig. '



Makosi Musambasi verkade ägna sig åt sexuell aktivitet i huset efter en natt med sprit

Samma år sågs Makosi Musambasi och den slutgiltiga vinnaren Anthony Hutton dricka sprit innan de verkade utöva sexuell aktivitet i poolen.

Anthony förnekade att de hade fullt sex men 48 timmar senare gick Makosi till dagboksrummet och frågade om hon kunde ha ett graviditetstest. Hon lämnade huset veckor senare för att skrika av & apos; lögnare & apos; från mängden.

År 2014 flyttade huskamraterna Steven Goode och Kimberly Kisselovich deras förhållande till en sexuell nivå efter att ha fallit för varandra i huset.

Kimberley slutade showen på dag 44 på grund av & amp; sjukdom & apos; men avslöjade senare att hon lämnade efter att ha blivit gravid med Stevens bebis, som hon tragiskt missfall efter att ha genomgått en ektopisk graviditet.

Steven Goode och Kimberly Kisselovich

Steven Goode och Kimberly Kisselovich kopplade ihop i Big Brother -huset (Bild: Kanal 5)

betydelsen av nummer 49
Emily Parr på Big Brother

Emily Parr sparkades ut ur huset efter några dagar (Bild: IF)

Big Brother drabbades också av ett antal tävlingsrader i sin 20 -åriga historia.

År 2007 startades Emily Parr - då 19 - ut ur Elstree -föreningen tidigt på morgonen för att ha använt & apos; N -ordet. & Apos;

Emily insisterade på att hon skämtade men kallades till dagboksrummet av producenter och instruerades att lämna huset omedelbart.

Showen mottog också mer än 2000 Ofcom -klagomål under 2015 om Helen Woods påstådda mobbningsbeteende till Brian Belo.

Helen Wood anklagades för att ha mobbad Brian Belo (Bild: Kanal 5)

Paret - som båda var tidigare vinnare av showen - återvände till det berömda huset som en del av en twist men flytten visade sig vara mycket kontroversiell.

Helen beskrev Brian som att 'se ut som en mördare och en våldtäktsman.'

En talesman för Big Brother var ledsen vid den tiden: 'Ofcom bedömde ett antal klagomål om mobbning i Big Brother och har beslutat att de inte tar upp frågor enligt våra regler som motiverar ytterligare utredning.

annie pris innan brännskador

”Vi var nöjda med att Channel 5 hade sändit tydliga och lämpliga varningar om det potentiellt stötande innehållet och att det ingrep i heta utbyten och situationer vid lämpliga tidpunkter.

'Vi tog också hänsyn till publikens förväntningar på detta verklighetsformat och det faktum att serien sändes efter vattendelaren.'

Davina och Rylan kommer att vara värd för samlingsprogrammet någonsin (Bild: @ThisisDavina/Twitter)

Kanal 4 har hittills förblivit tät om vilka avsnitt som kommer att ta sig till samlingsprogrammet.

En förhandsvisning av Big Brother: Best Ever lovar att & återvända till några av seriens saftigaste och mest minnesvärda avsnitt. & Apos;

Serien, som arrangeras av Davina McCall och Rylan Clark Neal, börjar denna söndag klockan 21.00 på E4 och air ey night till torsdag och upprepas vid samma tidpunkter nästa vecka.

Förra veckan rapporterades att tidigare huskamrater var oroliga för att hyllningsavsnitten kommer att föra tillbaka spöken från det förflutna till allmänhetens framkant.

En källa berättade för The Sun: Idén med att de scenerna som spelas om nu är en mardröm eftersom många av dem har respektabla jobb och familjer.

Alla huskamraterna visste vad de anmälde sig till, men som det var för länge sedan har de som avskräckte sig från rampljuset gått vidare med sina liv.

Vissa har till och med bytt namn och utseende så att de inte känns igen.

NEWSAM online har kontaktat Channel 4 för kommentar.

Se Även: