Macaulay Culkin och Brenda Songs kärlekshistoria när de välkomnar första barnet tillsammans

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

De har precis välkomnat sitt första barn tillsammans, men inte många visste om deras förhållande.



Macaulay Culkin och Brenda Song har båda kända förflutna - som barnskådespelare i Home Alone och på Disney Channel är det säkert att säga att de båda har haft en stor andel av berömmelse och överskott.



Och även om var och en av dem är välkända individuellt för sina egna personliga prestationer, var många fans förblindade av det faktum att paret dejtade, än mindre nya föräldrar. Den 40-åriga tidigare barnstjärnan i Home Alone är 'överlycklig' och har döpt sin son till Dakota.



Paret välkomnade förra veckan sitt första barn tillsammans - en pojke som heter Dakota - som de namngav henne efter Macaulays sena syster som dog efter en tragisk bilolycka.

noel edmonds helen soby
Brenda Song och Macaulay Culkin

Brenda Song och Macaulay Culkin har välkomnat sitt första barn tillsammans (Bild: Getty Images för Stand Up To Cancer)

Enligt Esquire , pojken föddes i Los Angeles den 5 april, klockan 13.10 och vägde 6 kilo.



Dakota är enligt uppgift en hyllning till Macaulays sena syster, som tyvärr gick bort från hennes skador efter att hon klev framför ett fordon i rörelse utanför en bar i Los Angeles 2008.

'Vi är överlyckliga', sa paret i ett gemensamt, kort uttalande om deras sons födelse.



När de glada barnnyheterna störtade paret i nyvunnen föräldraskapslysa, tar vi en titt på parets kärlekshistoria som förde dem till denna punkt.

Macaulay och Brendas historia sträcker sig tillbaka till 2017 när de först såg ögonen på varandra på uppsättningen Changeland i Thailand.

Macaulay Culkin

Macaulay Culkin hedrade sin sena syster Dakota genom att döpa sin nyfödda son efter henne (Bild: Getty Images)

Efter filminspelningen sågs paret sedan tillsammans i juli samma år när de tog middag på kändisens hotspot Craig i Los Angeles.

Det var nästa månad när romansrykten verkligen började virvla efter att Suite Life of Zack och Cody -stjärnan Brenda delade en snap tillsammans med Macaulay på Instagram.

Gnistor började flyga i september samma år efter att de upptäcktes på en dubbel dejt.

'De sågs hålla varandra i hand och var söta med varandra', sa en källa till Us Weekly då.

wwe live uk 2018
Brenda Song och Macaulay Culkin

Brenda har haft en glittrande karriär på Disney Channel (Bild: Getty Images)

Månader senare gjorde lovebirds rubriker igen när de tog en resa till Paris med Home Alone -stjärnans guddotter, Paris Jackson.

Gänget sågs ta de vackra sevärdheterna i Paris när Macaulay kärleksfullt slog sin arm runt Brenda.

Brenda och Macaulay har båda tagit beslutet att hålla sin romantik under omslag, så undvek att ses tillsammans där det var möjligt.

Men trots mysteriet kring deras förhållande har paret tidigare öppnat om sin kärlek till varandra i sällsynta intervjuer.

Macaulay Culkin

Macaulay fick sin livs roll under 1990 -talet Home Alone (Bild: Publicitetsbild)

Bara ett år efter att paret offentliggjorde sin romantik, brusade Brenda över sin man i en intervju med UsWeekly.

'[Förhållandet är] bra', sa hon i september 2018. 'Jag gillar inte att prata om mitt personliga liv, men allt är underbart och jag är lycklig.'

Brenda tillade att paret gelade bra ihop eftersom de båda har upplevt en enorm berömmelse i unga åldrar.

'Det är nästan som skådespelare ... behöver inte ens prata om det. Man ser bara varandra i ögonen och man nickar och vi vet, sa hon.

Brenda fick sin första filmroll 1995, medan Macaulay fick sin livs roll under 1990 -talet Home Alone.

Brenda Song om The Suite Life of Zack and Cody

Brenda är mest känd för sin roll som London Tipton i Disney Channel's The Suite Life of Zack and Cody och senare The Suite Life on Deck (Bild: Disney Channel via Getty Images)

År 2019 dök Macaulay upp på Joe Rogans podcast där han uttryckte en önskan att starta en familj med London Tipton -skådespelerskan.

danniella westbrook the jeremy kyle show

'Jag ska göra några bebisar,' sa han uppriktigt. Den här är bra, så jag kommer nog att lägga in lite bebisar i henne lite. Jag menar, vi har definitivt tränat.

Under intervjun berättade han också om sina planer på att flytta in med sin flickvän.

Jag har ett bra liv här ute. Jag har en vacker liten familj - en vacker tjej, en vacker hund, en vacker katt och allt det där. Vi ska flytta. Vi gör huset och allt sådant. '

Macaulay spelade sedan på parets process för att bli gravid i februari 2020.

Brenda Song och Macaulay Culkin

Parets kärlekshistoria sträcker sig tillbaka till 2017 (Bild: Getty Images för Stand Up To Can)

pudsey bear merchandise 2016

”Vi tränar mycket, berättade Golden Globe -nominerade för Esquire. Vi räknar ut det, får timingen att fungera. För ingenting tänder dig mer än när din dam kommer in i rummet och säger, 'Älskling, jag har ägglossning'.

Under tiden sa Brenda till mag: 'Du kan inte vara i närheten av honom och inte vara lycklig. Folk inser inte hur otroligt snäll och lojal och söt och smart han är. '

I det sista inlägget innan bombnyhetens babynyheter önskade Brenda sin pojkvän Macaulay en lycklig 40 -årsdag med en söt knäpp på Instagram i augusti förra året.

'Grattis till denna magiska varelse på 40 -årsdagen, skrev hon tillsammans med en snap av paret med matchande, personliga pyjamas.

Macaulay Culkin och Brenda Song

Brenda delade en söt snap av paret i matchande PJs för Macaulays 40 -årsdag förra året (Bild: Instagram)

Jag kunde sitta här och skriva oändligt om hur underbar, snäll, kärleksfull, äkta, lojal, ärlig, lysande och lustig du är, och hur tacksam jag är för att jag får dela och göra det här med dig. Men för det första skulle det ta mig en evighet och för det andra kommer du inte ens att se detta eftersom du aldrig använder Instagram. Hahaha.

Min enhörning som jag aldrig trodde skulle kunna finnas, jag är den lyckligaste människan i världen eftersom jag är älskad av dig, tillade hon.

Macaulay var tidigare gift med skådespelerskan Rachel Miner från 1998 till 2002. Han fortsatte sedan med skådespelerskan Mila Kunis i nästan nio år fram till deras splittring 2011.

Under tiden var Brenda tidigare förlovad med Miley Cyrus & apos; storebror Trace Cyrus, tills paret kallade det slutar 2012.