Noel Edmonds berg- och dalbana älskar livet när han anmäler sig till I'm A Celebrity

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Noel Edmonds har registrerat sig för I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! 2018 - men medan fansen förutspår massor av bisarra yttranden under hans tid i djungeln, är lite känt om hans liv hemma.



Hushållets namn och nära nationella skatt har funnits på tv-skärmar sedan 1970-talet, efter att ha landat radiojobb med BBC. Han fick snart en förmögenhet på 20 miljoner pund tack vare framgångarna med program som Noel's House Party, The Late, Late Breakfast Show och Deal Or No Deal.



Men tillsammans med kontanterna kom de extravaganta bostäderna, hans privata helikopter och alla andra berömmelser till privat sorg när Noels första och andra äktenskap misslyckades.



Här är en tillbakablick över Noels kärleksliv när han förbereder sig för att komma in i I & A Celebrity -djungeln.

Noels första fru, Gillian Slater

Noel och Gillian var gifta i 11 år (Bild: NEWSAMpix)

Noel gifte sig med sjukgymnasten Gill Slater 1971 men deras förhållande upphörde efter 11 år.



De skilde sig 1982.

zoe boll det tar två

Noels andra fru, Helen Soby

Noel Edmonds och Helen Soby

Noel med sin andra fru Helen Soby



Noel träffade Helen Soby på 1980 -talet och de gifte sig 1986.

Tillsammans fick de fyra döttrar - Charlotte, som var Helens från sitt tidigare förhållande, som Noel adopterade som sitt eget; Lorna, Olivia och Alice.

Han skröt om deras sexliv och sa till en intervjuare: 'Jag har en mycket attraktiv fru och jag vill kunna njuta av alla aspekter av henne. Jag utövar inte mycket sport, men älskar kärlek till Storbritannien.

Och efter deras bröllop skojade han: 'Jag är väldigt besittande. Helen är min. Jag har lite papper att säga att jag köpte henne.

Noel skämtade om att han & apos; ägde & apos; Helen efter deras bröllop (Bild: Daily Record)

De hade en herrgård och en gård med 35 rum på Broomford Manor i Devon, men Noel tvingades sälja upp när deras äktenskap tog slut.

Helen lurade på Noel med en & apos; cross-dressing & apos; Pilatesinstruktör och detaljer om deras affär kom ut i januari 2005 - men Noel insisterade senare på att deras 18 -åriga äktenskap redan var över då.

'Helen och jag bestämde oss för att separera 2003 och jag började skilsmässa - även om jag aldrig kommer att prata om orsakerna', sa han till NEWSAM 2006.

'Vi planerade att ha en vänskaplig skilsmässa som möjligt.'

Helen lurade på Noel med sin pilatesinstruktör (Bild: Okänd)

Han hävdade då att han och hans främmande fru fortfarande var på vänskapliga villkor, men han hade inte velat läsa alla tråkiga detaljer om hennes nya förhållande.

'Jag tycker synd om Helen', fortsatte han. 'Jag hade valt att vi skulle komma till den punkt där vi var lagligt skilda innan jag skulle ha ett förhållande med någon.

'Men det skildrades att hennes förhållande var anledningen till att vi splittrades och det är så orättvist. Vem hon har en relation med nu är hennes sak, inte min. '

Han erkände verkligen sorg över hur deras äktenskap slutade, eftersom han trodde att de skulle fortsätta för alltid.

Noel blev förkrossad när hans andra äktenskap träffade stenarna (Bild: NEWSAMpix)

'Jag trodde att Helen och jag var svanar. Jag trodde att vi skulle fortsätta tills en av oss dog. Men det har hänt och livet fortsätter, fortsatte han.

'Om du är tillsammans med någon i 20 år, är det en form av sorg när allt tar slut. Jag tror att jag nästan har gått igenom det.

'Självklart har jag varit deprimerad men jag tror på att tacka dina lyckliga stjärnor. Jag ser mig omkring nu och tror att det kan vara mycket värre.

Vid den tidpunkten uteslutte han att han blev fast för tredje gången - men ändrade låt bara några månader senare.

Noels tredje fru, Liz Davies

Noel Edmonds och fru Liz Davies

Noel träffade & apos; soulmate & apos; Liz på uppsättningen Deal Or No Deal (Bild: Rex)

Route of london marathon 2014

Visst, den vita bröllopsfanen Noel träffades och blev kär i Liz Davies på uppsättningen Deal Or No Deal, där hon arbetade som makeupartist.

Han avskydde henne från hennes första make Nathan Ridler, med vilken hon hade två barn från deras 11 års äktenskap, med en rad extravaganta datum i slutet av 2006.

De flyttade in i angränsande villor på ett hotell i Bristol medan DOND filmades och gjorde sedan deras förhållande officiellt genom att gifta sig i juli 2009 - trots att hon var 20 år yngre än honom.

Liz har stött Noel genom axeln av DOND 2016 och hans tidigare diagnos med prostatacancer 2013 - samma sjukdom som dödade hans far.

Noel Edmonds och hans fru Liz Davies

Liz var tidigare gift och har två barn (Bild: PA)

Om Liz sa Noel på deras bröllopsdag: 'Till att börja med var allt väldigt professionellt, men det var en titt i båda våra ögon.'

De två samarbetade till och med för dokusåpan Eight Go Rallying: Road To Saigon, som sändes i augusti 2018.

De var tvungna att tävla mot tre andra kändispar för att vinna ett rally på 2500 mil runt sydöstra Asien.

Men Noel avfyrade en rasande kritik av showen efter att den sändes och berättade för fans att de var förhindrade från att faktiskt tävla.

'Vi var instängda i den värsta typen av reality -tv -program. Verkligheten är att producenterna lurar tittarna, ”ryckte han.

*I & apos; m A Celebrity 2018 lanseras söndagen den 18 november klockan 21.00 på ITV

Läs mer

Jag är en kändis 2018
När är det på tv? I & apos; m A A Celebrity 2018 line-up Vem vann I & apos; m A Celebrity 2017? I & apos; m A A Celebrity past winners

Se Även: