The Valleys 'in talks' för MTV återvänder fem år efter att det upphävdes

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det har varit en oro i de walisiska dalarna under de senaste åren men oroa dig inte, eftersom det ser ut som att freden är på väg att krossas igen.



MTV är i samtal & apos; att återuppliva The Valleys, ungefär fem år efter & wosh Geordie Shore & apos; fick kängan.



fern britton clive jones

The Sun har rapporterat att diskussioner pågår för att återuppfinna showen med en blandning av ojämna original och nya castmedlemmar, eftersom showen gör sig redo att visa upp det bästa av Wales igen.



Två av de värsta gärningsmännen från den föregående serien är högst upp på producentlistan för att komma tillbaka, med Lateysha Grace och Natalee Harris ville stå i spetsen för den nya serien.

Natalee kan vara tillbaka i The Valleys (Bild: MTV)

Lateysha efterlyses av MTV -chefer för en återkomst till The Valleys (Bild: MTV)



En källa sa: Det finns samtal om att The Valleys kommer tillbaka men det är högst hemligt.

Ett datum har till och med fastställts för filmning och de kommer att använda gamla och nya skådespelare.



Lateysha är högst upp på listan över vem MTV vill spela när hon har gått vidare till större och bättre saker.

Dessa & apos; större och bättre saker & apos; var en sväng i Big Brother -huset 2016, när hon såg ut att gå hela vägen innan hon vräktes i en grym twist.

leeds festival line up 2021

Dalarna kan göra en explosiv retur (Bild: WENN.com)

Hennes mest minnesvärda ögonblick från serien var dock när hon dök upp på A Bit On The Side med Rylan Clark-Neal efteråt.

I ett av de mest pinsamma live -TV -garderobsfelna slet hennes klänning upp på baksidan när hon försökte jobba med showens värd.

carol vorderman bruten näsa

Lateysha landade sedan sitt eget reality -tv -program, där hon försökte bli miljonär för ett program som heter Million Dollar Baby.

Dalarna kan vara tillbaka efter fem år bort (Bild: WENN.com)

Natalee har haft en liknande reality -tv -existens, med ett uppträdande på Ex On The Beach innan han lät undersöka ett jobbigt bröstjobb på Celebrity Botched Up Bodies.

Södra Wales har fått rättvis varning om att dalarna snart kan leva med ljudet av skrämmande bedrifter och eftereffekterna av en drink för många.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Se Även: