EA Sports pressmeddelande som förklarar Mason Greenwoods 'fel' på FIFA 21

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

EA Sports har släppt ett uttalande som förklarar varför Manchester United -anfallaren Mason Greenwood har ett så bisarrt utseende på FIFA 21.



FIFA 21 släpptes på & apos; current-gen & apos; konsoler Xbox One och PS4 tillbaka i oktober, med EA Sports som sedan släppte nästa generations förbättrade version av spelet i december, för de nya nästa generationens konsoler som Xbox Series X, Xbox Series S och PlayStation 5.



EA beskrev nästa generations förbättrade version av spelet som att ha & fantastisk spelare visuella till blixtsnabba laddningstider, uppslukande haptiska kontroller till stadioner som blir levande före, under och efter matchen, varje matchdag i FIFA 21 kommer att kännas ännu mer verklig än någonsin tidigare & apos ;, och i stort sett visade det sig vara fallet.



* Klicka här för att prenumerera på nivå upp! Esport- och spelshowenApple Podcasts , Spotify , Google Podcasts och Spreaker . *

NEWSAM Football skrev en recension på FIFA 21 nästa generation när den släpptes och beskrev den som & apos; det snyggaste FIFA-spelet någonsin & apos; , och vi står vid det, men det finns en spelare vars utseende ser bisarrt orealistiskt ut, även i nästa generations version.

När Xbox One/PS4-upplagan av FIFA 21 släpptes redan i oktober insåg fansen snabbt att Manchester United-anfallaren Mason Greenwoods utseende bara inte var rätt, med att ungen inte såg ut som han gör i verkligheten. Så när nästa generations version av FIFA 21 släpptes hoppades fansen att hans ansikte skulle uppdateras, men han såg förmodligen värre ut än tidigare.



Kolla in Mason Greenwoods framträdande i FIFA 21 nästa generation nedan, med den här skärmdumpen på en Xbox Series X. Som jämförelse har vi lagt en skärmdump av hans lagkamrat Edinson Cavani bredvid honom.

Mason Greenwood (vänster) och Edinson Cavani (höger) på FIFA 21 nästa gen



Som du kan se är Greenwoods utseende ganska bisarrt, vilket har lett till många spekulationer om varför hans ansikte inte har uppdaterats. EA Sports har ett omfattande licensavtal med Premier League, vilket ger dem tillstånd att använda spelarens likheter för alla spelare i ligan, så det är inget problem där.

Men nu har EA Sports släppt ett uttalande som förklarar Mason Greenwoods framträdande på FIFA 21.

En talesperson för EA sa till Manchester Evening News : 'På grund av den nuvarande globala pandemin har vi tyvärr inte kunnat besöka träningsplatsen i år på grund av klubbrestriktioner för extern partiåtkomst.

'Vi kunde fånga Brandon Williams huvudskanning under ett besök i Carrington i februari 2020 men Mason var inte tillgänglig på denna session.

Detta uttalande verkar bekräfta att fans måste vänta tills FIFA 22 släpps senare i år för att se Greenwoods uppdaterade ansikte i spelet.

vad betyder 5555 andligt

Läs mer

FIFA 21 Senaste nyheterna
EA utmanar viral & apos; true cost & apos; posta Världens första virtuella fotbollsspelare FIFA 21 FUT -förhandsgranskningspaket FIFA 22 licensiering

*FIFA 21 är ute nu på Xbox One, PlayStation 4 och PC, med nästa generations version av spelet ute nu på Xbox Series X, Xbox Series S och PlayStation 5.

Fans kan njuta av djupare definition i spelarens fysik, inklusive böjmuskler efter strejker och hårbaserat hår på några av de bästa fotbollsspelarna, kombinerat med dynamisk belysning som accentuerar fotbollsspelares ansikten och kit för en helt ny nivå av realism.

Dessutom kan fans som hoppar in i FIFA 21 också dra nytta av Dual Entitlement, så att de kan uppgradera sin kopia av spelet från PlayStation 4 till PlayStation 5 eller Xbox One till Xbox Series X/S utan extra kostnad.*

Se Även: