Trollkarlen Marc Spelmann bekräftar vem som verkligen visste att han var X på BGT

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Britain's Got Talent -trollkarlen X, det riktiga namnet Marc Spelmann, lyckades hålla sin identitet gömd ända fram till livefinalen på söndag.



Han lämnade domarna, värd Ant och Dec och till och med BGT -tittare blev helt sjuka när han äntligen avslöjade vem han var live på showen, vilket markerade hans stora comeback.



Under hela serien har Marc förblivit maskerad under både sin audition och semifinalframträdande och använde sin live-akt under finalen för att äntligen avslöja allt.



Alla var bedövade, medan Marc fortsatte att avslöja att han inte ens berättade för de flesta i sin familj att han var tillbaka på BGT, ett år efter hans otroliga första period i ITV -serien, med honom som Ant och Decas Golden Buzzer år 2018.

Marc Spelmann avslöjar vem som verkligen visste att han var X på BGT (Bild: ITV)

För första gången sedan han kom till andra plats för Colin Thackery i serien 2019 på söndagskvällen, har Marc nu bekräftat vem som verkligen kände sanningen hela tiden.



Mitt i spekulationer från fans som domarna kan ha känt avslöjade hjärnan allt för Lorraine Kelly på hennes morgonshow på måndagen.

Han förklarade: Jag hade en god vän som följde efter mig överallt och pratade med alla för mig, det var väldigt la-di-dah.



Marc avslöjade sin identitet live on air (Bild: itv)

Domarna var chockade över hans återkomst (Bild: ITV)

Min fru visste uppenbarligen och Isabella visste för att jag hade repeterat. Hon var ganska van vid att jag var i mask. Hon tror att alla i en vit mask är hennes pappa.

Om varför han höll sin handling anonym sa han: Det var svårt men samtidigt så roligt. Vi vill alla vara superhjältar, X var en superhjälte för mig.

Han tillade: X är ett koncept, jag har alltid älskat tanken på en anonym karaktär som väcker magi från människor.

Marc berättade bara för några få personer (Bild: ITV)

nicole scherzinger hårfärg

Den mest kraftfulla magin du kan se är om jag kan få dig att göra något otroligt, att det kommer att resonera med dig så mycket mer.

Det verkar som om det inte är över för X också, med Marc lovar 100% att vi kommer att se X igen, medan vi retar ett samarbete.

Marc sa: X kommer att fortsätta att uppträda, han kan uppträda tillsammans med Marc Spelmann. Jag är helt öppen, TV skulle vara underbart, om det fanns en TV -väg som jag har massor av idéer.

Lorraine sänder vardagar kl. 08.30 på ITV.

Se Även: