Sommaren Monteys-Fullam lovar att 'uppgradera' efter att Paul Hollywood splittrades när hon hotar att skriva en berättande bok

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Sommaren Monteys-Fullam har tystnat om hennes giftiga splittring från Paul Hollywood-tills nu.



24-åringen sa att hon kommer att 'uppgradera' från sin äldre före detta älskare när hon började tacka sina Instagram-följare för allt stöd.



Förra veckan tillkännagavs att Summer och Paul hade avslutat deras förhållande efter att han bett henne att skriva på en munkavle.



Och nu har Bake Off -domaren, 53, märkt sin fantastiska ex -berömmelse hungrig, så sommaren har börjat säga sitt.

sas den som vågar vinner brorsan

En fan sa: Skaffa dig en uppgradering nu init med två skrattande emojis och tummen upp, som Summer svarade: Init med en skrattande emoji och ett kärlekshjärta.

Sommaren Monteys-Fullam har brutit sin tystnad över hennes split från Paul Hollywood

Sommaren Monteys-Fullam har brutit sin tystnad över hennes split från Paul Hollywood (Bild: summermonteysfullam/Instagram)



paul hollywood flickvän

Hon sa att hon skulle & apos; uppgradera & apos; (Bild: summermonteysfullam/Instagram)

amy phillips jimmy patton

När en annan användare skämtade kunde hon skriva en bok om vad som har hänt, hon svarade: Roligt nog tänker jag faktiskt på det efter allt jag har varit med om och går fortfarande igenom lol.



En annan följare berömmer hennes 'mod' när hon gick bort från romantiken, och Summer sa att hon var 'rörd' av de vänliga orden.

Ex-barmaiden sa: 'Det här har varit en av de svåraste sakerna jag någonsin har gjort.'

Paul Hollywood Instagram

Paul kallade sin ex -berömmelse hungrig (Bild: Instagram)

paul hollywood sommar

Summer sa att uppbrottet var & apos; en av de svåraste sakerna & apos; hon har gått igenom (Bild: summermonteysfullam/Instagram)

Sommarens kommentarer kommer efter Pauls svidande inlägg, som han gjorde efter att ha mött kritik för att ha bett henne att underteckna ett avtal om avslöjande som förbjöd henne att prata om deras förhållande.

Paulus sa: ”Ta det som är läst med en nypa salt och läs mellan raderna. Jag vet att allmänheten inte kan luras till att tro vad som finns där när en person tjänar pengar på att sälja berättelser! och kontinuerligt uppvakta papporna ...

'Det finns alltid två sidor av en historia som du bara har hört en .. men tyvärr spelar jag inte de spelen ... tack igen.'

bethesda e3 2018 brittisk tid
Paul Hollywoods fru

Paul och hans före detta fru Alex (Bild: WireImage)

En rasande sommar hade väntat sig Paul att föreslå - efter att hans skilsmässa slutfördes förra månaden - men presenterades istället med ett juridiskt dokument som hon vägrade skriva under.

Dagarna efter det bittra uppbrottet såg Summer redo att gå vidare när hon bar sina tillhörigheter ur sin tidigare älskares herrgård.

Sedan hon lämnade Pauls kudde har Summer bott hos sin mamma Sabinas hus i närliggande Ickham, Kent.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Se Även: