Ord med vänner är nu tillgängligt i Facebook Messenger - så här spelar du

Facebook

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Messenger)



Facebook har meddelat att Messenger nu har upp till 50 speltitlar tillgängliga att spela direkt i den populära meddelandeprogrammet.



Dessa inkluderar Words with Friends - en av de mest populära apparna genom tiderna - och klassiska shoot & emos EverWing, som låter dig fördjupa dig i en fantasivärld och hålla de fruktade monstren på avstånd.



8Ball Pool, den populära turbaserade poolhallen, kommer också att börja rulla ut under de närmaste veckorna.

Många av dessa spel har nu rika spelfunktioner, som Facebook introducerade vid sin F8 -utvecklarkonferens förra månaden.

Dessa kan inkludera topplistor och turneringar, liksom mer visuellt engagerande och anpassningsbara spelmeddelanden under spel.



Spelbotar, som hjälper till att engagera spelare igen genom att ta fram nya spelalternativ och uppmuntra konkurrens med uppdateringar på topplistorna, kommer också att finnas i vissa spel.

Ord med vänner är tillgängligt som ett funktionsrikt, turbaserat spel och EverWing är bland de första som använder spelrobotar.



'När utvecklare börjar dra nytta av dessa nya möjligheter vinner alla med mer dynamiska och engagerande spelupplevelser', säger Andrea Vaccari, produktchef för Messenger.

De nya Instant Games on Messenger kommer att lanseras under de närmaste veckorna världen över för både iOS och Android.

För att börja spela, följ bara dessa steg:

  1. Starta en konversation med vänner eller med dig själv,
  2. Klicka på plustecknet bredvid textrutan,
  3. Gå till & apos; Spel & apos; alternativ och välj ett spel att spela,
  4. På vissa marknader kan människor helt enkelt trycka på Spelsektionen på Messenger -startskärmen.

Förutom de nya spelen finns retrospel som Snake, PacMan eller till och med Space Invaders tillgängliga, liksom kortspel som Blackjack, Gin Rummy och Solitaire.

Om du känner för en utmaning kan du spela Sudoku, slå en bowling eller förbereda en burgare på Cooking Mama eller prova dina Batman -färdigheter på Bat Climb.

Se Även: