Subway glitch upptäckt som ger dig gratis obegränsad nachos

Tunnelbana

Ditt Horoskop För Imorgon

Vi måste prova den här



Smörgåsbutiken Subway är redan känd för sina berömda sex-tums sarnies, men en örnögd kund har upptäckt ett sätt att få märkets mindre kända nachos gratis. Och enligt honom kan du fortsätta göra anspråk på dem.



alice in vicar of dibley

Fyndjägaren maxwell675 har upptäckt en glitch i märkets senaste erbjudande som ser användare Tunnelbana -appar får 200 gratis poäng när de löser in sina nuvarande poäng för en pott med nachos.



Efter att ha lagt ut tipset på erbjudanden forum hotukdeals , sa maxwell675 'Jag använde mina poäng för att köpa nachos idag och de 200 poängen de kostade fick återbetalning. Detta kan vara obegränsat eftersom jag köpte 2 nachos den 19: e och även fick tillbaka 200 poäng. '

En användare har lagt ut bevis på sin freebie (Bild: hotukdeals)

Han föregick sedan att lägga upp en bild av sina tidigare transaktioner, som visar att han får ytterligare 200 poäng när han löser in 200 poäng.



Felet verkar dyka upp i deras senaste januari -erbjudande, där du från och med nu och fram till den 31 januari kan få 200 bonuskortspoäng när du köper något från Savers -menyn och skannar din Underkort App (eller kort) i butik.

Men i villkoren säger Subway att erbjudandet 'endast är tillgängligt där Subway Savers -produkten köps för pengar till fullt pris och inte där en Subway Savers -produkt köps genom att lösa in subkortpoäng', även om det inte verkar har registrerat dig på appen ännu, vilket innebär att du tekniskt sett bara kan fortsätta att hämta ett nytt gratis mellanmål varje dag tills de fixar det.



När felet är åtgärdat kommer du fortfarande att kunna få 200 gratis poäng, men bara när du köper något från Savers -menyn

Naturligtvis, som med alla misslyckanden, finns det ingen garanti för att de kostnadsfria erbjudandena på 200 poäng faktiskt kommer att fungera, så lägg inte ut några pengar som du inte har för ett försök till det gratis mellanmålet.

För dem som är nya i Subway -appen (som kan laddas ner antingen på App store eller den), 100 poäng kan lösas in för en varm dryck, 200 poäng kan lösas in för ett mellanmål (t.ex. nachos eller hash browns) medan 500 poäng kan lösas in för en vanlig 6 Sub, tunnbröd eller sallad.

Om du sparar din, kan du för 1000 poäng få en vanlig 12 Sub eller flatbröd.

Förhoppningsvis fungerar det också på hash browns

Subway har precis meddelat att de tar tillbaka sin spararmeny, som innehåller ett välsmakande urval av snacks och sidor som hashbrowns och nachos, från 99 sidor.

Förutom de nya tillbehören finns det också tre episka Saver Subs, inklusive Nacho Chicken Salsa, Meat Feast och Cheese & Onion, från 2,59 £.

Läs mer

pete doherty kate moss
Takeaway -erbjudanden, rabatter och erbjudanden
Gratis Just Eat takeaway Gratis Domino & apos; s Pizza -affär 10 £ rabatt på Deliveroo Gratis pizza -takeaway värd £ 15

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: