Varför James Corden och Mathew Horne föll ut när de försonas för Gavin och Stacey

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

James Corden och Mathew Horne var en gång de allra bästa vännerna - och inte bara på Gavin och Stacey.



Mest känd för att ha spelat Smithy och Gavin Shipman i den populära BBC -serien, var duon också en dubbelakt utanför skärmar.



På höjden av sitcom -berömmelsen deltog de ofta i premiärer och showbiz -fester tillsammans, och arbetade också med andra skådespelprojekt som ett par.



Corden erkände till och med att han och Horne ett tag lika gärna kunde ha varit 'en person'. Men lite ur ingenstans såg det ut som att allt gick fel.

vad betyder 1911

Plötsligt arbetade BFF: erna som många hade lärt känna och älskade på fler och fler individuella projekt och tycktes knappt nämna sin vänskap längre.

Så vad hände egentligen mellan en av Storbritanniens mest ikoniska duos?



Paret var känt i Gavin och Stacey tillsammans (Bild: BBC)

De fortsatte med att bli bästa vänner (Bild: GETTY)



Mathew Horne och James Corden

Mathew Horne och James Corden var en berömd dubbelakt (Bild: BBC)

Även om paret aldrig uttryckligen har bekräftat ett nedfall, tycktes de först ta avstånd från varandra när deras gemensamma projekt inte mötte samma kritik som Gavin och Stacey.

Under 2009 stämplades deras komedishow, Horne och Corden, 'ungefär lika roligt som kreditvärdighetsbyten' av en vild journalist, medan en annan helt enkelt kallade det 'otrevligt och skämtfritt'.

Lesbian Vampire Killers - filmen de arbetade med samma år - betecknades som 'dåligt regisserad, dåligt agerad och meningslöst manusad' av Väktaren i ett andra brutalt slag, medan Corden själv ännu senare erkände att det hade varit 'fruktansvärt'.

Dessutom, trots att de landade en värdsspelning på BRIT Awards, hävdade båda skådespelarna senare att deras prestation var 'så dålig' att de inte ens kunde se den tillbaka.

Deras spelning med BRIT Award slogs (Bild: Rex -funktioner)

Lesbiska vampyrmördare

Lesbian Vampire Killers imponerade inte

När de föll från ära finns det ingen tvekan om att den dåliga pressen var tuff för både Horne och Corden.

vår yorkshire farm familj

'Det var massor av hemska saker om oss ... Om jag ångrar det var det bara att skynda på sakerna. Vi stannade aldrig upp för att tänka på arbetet tillräckligt, säger Corden.

Vi gjorde vår egen skissvisning men reaktionen var hård. Det var svårt att gå igenom det. Vi åkte denna fantastiska våg och sedan sjönk det bara.

På ett år tillbringade vi 263 dagar tillsammans och vi gick från det till ingenting.

Paret började tala mindre och mindre (Bild: GETTY)

Inför verkligheten att de inte var så populära som de en gång var, slutade Corden och Horne sedan tala i 'några månader'.

Men deras korta separation blev snart mer och mer permanent, och medan flygande solo tog Corden från styrka till styrka - så småningom landade sitt eget tv -program i USA - erkänner Horne sig själv att han 'drog sig tillbaka' efter deras anfall av motreaktion.

2011, Corden var cagey när frågade om Horne, och berättade för Piers Morgan att de bara talade 'ibland'.

Life Stories-värden avslöjade sedan i mitten av intervjun att Horne hade avböjt att visas i serien.

James Corden

James Corden började skapa sin egen karriär (Bild: ITV)

Även om saker och ting inte såg bra ut för paret, talade till The NEWSAM 2016, sa Horne att han inte hade någon fientlighet om hans tidigare medstjärnans nya berömmelse.

'Avundsjuka är inget jag gör - jag är inte en svartsjuk person', sa han. 'Jag är överlycklig och över den framgång han har.

Han talade om deras så kallade fejd efter år av spekulationer och tillade att det aldrig fanns något dåligt blod mellan dem.

Men mer nyligen antydde han att det en gång hade varit lite drama, medgav att han var en 'lättnad' att han och Corden 'inte behövde göra någonting' för att 'läka deras spricka' i tid för en efterlängtad Gavin och Stacey kom tillbaka.

Mathew Horne sa att han var lättad över & apos; rift & apos; var lätt att läka (Bild: BBC)

Vad som än hände mellan duon, deras återkomst till Gavin och Stacey för julspecialen är spännande nyheter för fans i hela landet, som följde deras vänskap både på skärmen och utanför sedan den började.

billiga vinterstadsresor till Europa

På tal om BBC Radio 5 Live sa Horne att han var 'överväldigad' av svaret från fans om showens comeback.

'Vi är alla verkligen förvånade och chockade på ett bra sätt' sa han.

Han fortsatte med att avslöja att inspelningen kommer att äga rum under sommaren för det engångsavsnitt som planeras att sändas på juldagen.

Se Även: