Strictly's Caroline Quentin om hur leksakspojkens mans fräcka fråga läkte hjärtan

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Hon är en av de glödande favoriterna som ska krönas i år & rsquo; s Strictly Come Dancing -mästare efter att ha väckt domare och publiken hemma med sina rödglödande dansdrag.



Caroline Quentin, som drömde om att bli ballerina när hon var barn, uppfyller nu sina drömmar om att dansa genom att ta sig till balsalen med sin professionella partner, Johannes Radebe.



Förra veckan var Men Behaving Badly -stjärnan förskräckt 21 poäng för sin fantastiska Pase Doble och denna vecka har paret stora förhoppningar om att göra ännu högre poäng.



Caroline erkänner dock att hon har en oro - att tona på Johannes.

Hon sa till heat -tidningen: 'Du vet när du skrattar mycket och du blir fysiskt ganska svag? Vad jag inte får göra är att få honom att skratta innan han ska lyfta mig, för jag vill inte att han ska släppa mig.

Strikt 2020 tippar tittarna redan stora saker för Caroline Quentin

Strikt 2020 tippar tittarna redan stora saker för Caroline Quentin (Bild: PA)



hur många kvinnor dödade ted bundy

Vad han inte vet är att jag i min ålder har en ganska svag urinblåsa. Om jag skrattar för mycket kan han betala priset, uttrycka det så.

Den 60-åriga Jonathan Creek-stjärnan var bara 16 när hon tvingades ge upp sin dröm om att bli dansare när hennes pappa lämnade hemmet och hennes mamma blev sjuk.



Caroline förklarade: 'Jag var en för tidigt bra dansare. Svårt att tänka mig att titta på mig nu. Jag var bra på det.

”Skolan jag gick på, det var lite som Royal Ballet -skolan. Jag skickades inte eftersom jag skulle träffa rätt personer, jag var där för att lära mig dansa, vilket är riktigt smärtsamt och tröttsamt.

'Jag kände mig helt förkrossad att jag inte kunde fortsätta med balett - det bröt mitt hjärta och jag känner mig fortfarande ledsen över det.

lärlingsstjärnor misshandlade
Caroline Quentin har äntligen uppfyllt sin dröm om att bli dansare

Caroline Quentin har äntligen uppfyllt sin dröm om att bli dansare (Bild: BBC/PA)

'Det var min passion, något jag skulle ha gjort även om jag inte fick betalt för det. Jag kan se nu att det var ett slags galenskap, och på ett sätt var jag förmodligen räddad.

'Jag har haft en bra karriär för någon som inte hade för avsikt att bli skådespelare, men det var en omväg - en bra omväg, men jag kan fortfarande inte få mig själv att se Black Swan.'

Blue Murder -stjärnan gick också igenom en hjärtskärande skilsmässa från sin första make, komikern Paul Merton.

'Jag visste inte att mitt äktenskap skulle gå förrän det tog slut,' sa hon tidigare till The Guardian.

vad betyder 317

Hon gjorde saken värre, hon mindes att de följdes av fotografer och sa till Independent: 'Det är en fruktansvärd tid när du känner dig så sårbar och skitig som person, och då händer det.'

Caroline med sin första make, komikern Paul Merton

Caroline med sin första make, komikern Paul Merton (Bild: Geoff Wilkinson / Rex -funktioner)

Paul, 63, gick sedan vidare med Sarah Parkinson, som hade fungerat som Carolines understudy på den tre månader långa delen av London i The Live Bed Show.

Han berättade för The Guardian att de vid det tillfället bara pratade, men när hans äktenskap slutade träffades Paul och författaren och producenten Sarah och de gifte sig inofficiellt på Maldiverna år 2000.

Men sedan, ett år efter hennes skilsmässa, träffade Caroline Sam Farmer, som arbetade som löpare och är 11 år yngre, på uppsättningen Men Behaving Badly.

Paret träffades först på en parkeringsplats och båda var lika slagna.

Caroline med sin man, Sam Farmer

Caroline med sin man, Sam Farmer (Bild: Can Nguyen/REX/Shutterstock)

Caroline sa till Woman and Home: '' Jag trodde inte på kärlek vid första ögonkastet förrän jag såg Sam. Vi var inställda för Men Behaving Badly, det surrade med regn och den här extremt stiliga unga mannen i basebollkeps kom fram till mig och sa, kan jag få frukost till dig? & Apos;

vad betyder 616

'Jag tänkte & tack, men du kan ge mig något annat & apos ;. Jag frågade en av tjejerna på uppsättningen vem han var och hon berättade att han var den nya löparen.

Sedan fyra dats efter deras chansmöte bad Sam Caroline ut igen inför sina medstjärnor, Martin Clunes och Neil Morrissey, som hon säger var 'otroligt modig'.

Inom ett år efter deras första dejt på en restaurang i Soho var Caroline gravid med dottern Emily.

Sonen William följde med några år senare och paret gifte sig 2006.

Och Caroline skrattar av kommentarer om deras åldersskillnad.

Hon sa: 'Du kanske har läst historier om att han var min barnbrud men jag tittade på honom och hade ett Sam Taylor-Wood-ögonblick. Jag tänkte bara & apos; Yum! & Apos; Det gör jag fortfarande nu. '

  • Caroline, tillsammans med de andra Strictly -stjärnorna, kommer tillbaka på våra skärmar klockan 19.25 ikväll.

Se Även: