Ed Sheerans lookalike avslöjar att sångarens dubbelgångare förstör hans kärleksliv

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

En man som ser identisk ut som Ed Sheeran säger att han kämpar för att få en flickvän

Det är inte lätt att se ut som Ed(Bild: Mercury Press)



En look som Ed Sheeran har öppnat om hans kamp för att hitta en flickvän - avslöjar att hans partner blir avundsjuka när han bombas av kvinnliga fans.



Ty Jones, från Sale, Manchester, har också svårt att säga om kvinnor faktiskt gillar honom för vem han är eller bara letar efter det näst bästa för popstjärnan.



21-åringen, som till och med är lika lång som Ed, kämpar ibland för att ens lämna huset eftersom människor alltid vill prata med honom och veta om han är den verkliga affären.

När han växte upp var han alltid blyg och hatade uppmärksamhet, men sedan popsångarens uppkomst har han fått lära sig att hantera hundratals fans.

En man som ser identisk ut som Ed Sheeran säger att han kämpar för att få en flickvän

Han blottar mer än en liten likhet (Bild: Mercury Press)



Ty sa: 'När Ed blev riktigt känd hade jag alltid människor som kom fram till mig och pratade med mig och ville ha min bild - det var galet.

Läs mer: Rugbyfans serenadförvaltare som förmodligen ser ut som Ed Sheeran



'Han är en så stor artist och jag är ett stort fan av honom men nu är det som att jag inte kan undgå det, folk blir galna när de tror att de träffar Ed Sheeran.

En man som ser identisk ut som Ed Sheeran säger att han kämpar för att få en flickvän

Livet som dubbelgångare är inte alltid lätt (Bild: Mercury Press)

'Det har gjort mina relationer sämre Jag skulle säga för nu måste jag väga om de gillar mig för mig eller om de bara är intresserade av mig eftersom jag är det näst bästa för Ed om de verkligen gillar honom.

'När tjejer frågar mig om bilder på gatorna har det irriterat några av mina flickvänner tidigare och orsakat problem.

prins Andrews kroppsspråk

'Det är svårt att förklara eftersom det inte är så att jag kan hjälpa det och jag gillar inte att vara hemsk mot människor och neka dem en bild om de vill ha en.'

En man som ser identisk ut som Ed Sheeran säger att han kämpar för att få en flickvän

Fans skyndar ständigt till hans sida (Bild: Mercury Press)

Även om han inte kan sjunga, har han ofta blivit ombedd att gå på fester och spelningar för att mimma Eds låtar och säger att hans likheter är till nytta när de försöker komma in i klubbar.

Ty, som jobbar på Mecca Bingo, får veta att han liknar Ed Sheeran så mycket att han till och med har gått och lagt sig och fortfarande hört det i huvudet.

Sedan hans uppkomst till liknande berömmelse lyckades han till och med få en roll i Channel 4: s populära show Lookalikes.

En man som ser identisk ut som Ed Sheeran säger att han kämpar för att få en flickvän

Kommer den riktiga Ed Sheeran att stå upp? (Bild: Mercury Press)

Hans dröm gick i uppfyllelse redan 2012 när han fick chansen att träffa sångaren själv - och sa att det var precis som att titta i en spegel.

vad betyder 211 andligt

Läs mer: Taylor Swift lovordar kompisen Ed Sheeran när han firar 25 -årsdag

Det kom efter att han hade taggats i ett viralt inlägg som sa att Ed Sheeran var på en rave i Manchester - när det faktiskt var Ty.

En man som ser identisk ut som Ed Sheeran säger att han kämpar för att få en flickvän

Likheten förstör hans kärleksliv (Bild: Mercury Press)

För ungefär tre månader sedan drogs Ty upp på scenen av DJ Ben Pearce som trodde att han var Ed när han var på en utekväll i Northern Quarter, Manchester.

Ty sa: 'Ben trodde faktiskt att jag var Ed Sheeran och började presentera mig som honom det var ganska roligt - när jag sa till honom att jag bara liknade honom kunde han inte tro det.

'Det kan komma till nytta ibland på utekvällar och saker, och folk blir verkligen galna när de har druckit - de håller inte tillbaka.

ed Sheeran

Den faktiska Ed Sheeran (Bild: PA)

'Att träffa Ed har varit höjdpunkten i allt detta, han var så jordnära och bara så chockad över hur mycket jag såg ut som honom, det var riktigt roligt.

Läs mer: Ed Sheeran förolämpade Adele under en privat middag efter besvärliga kommentarer

'Jag har haft några bilder på mig som blivit virala för att folk trodde att de var Ed Sheeran vilket är galet eftersom jag inte förväntar mig det och mina vänner och familj taggar mig i dessa bilder hela tiden.'

Ty, som också arbetar som barman, sa att även Ed inte kunde tro att deras likheter och de två planerar att träffas igen snart för att umgås.

Se Även: