Strictly's Neil Jones öppnar upp om homosexuella rykten eftersom han är lyckligare utan Katya

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Strictly Come Dancing -proffset Neil Jones har erkänt att han brukade bli kallad när han återigen tog upp påståenden om sin sexualitet.



Balsalsdansaren, vars skilsmässa från den främmande frun och medstjärnan Katya Jones har vänt på hela pandemin, insisterar på att han inte slog kärleksrivalen Seann Walsh i en rasande konfrontation efter att komikern gjort ett gayskämt om honom.



'Jag är ingefära, alla som är ingefära är vana vid att kallas värre saker', sa dansaren.



'Jag har utvecklat en tjock hud. Jag försökte inte slå honom eller något. Jag gillar inte konfrontation eller drama. '

Katya och exmaken Neil Jones meddelade att de skulle skilja sig förra året (Bild: Getty Images)

Två månader efter Snoggate -skandalen i december 2018 - där Katya och Seann avbildades kyssas på en berusad utekväll i London, timmar efter att de utförde en ångande Paso Doble - hade Seann enligt uppgift gjort ett grymt knip på Neils bekostnad på en och samma gång av hans spelningar.



vem vinner storebror 2014

Seann presenterade sig för mängden och hade sagt: 'Jag är killen som kysste en homosexuell mans fru.'

Vid den tiden hävdade rapporter att Neil ilsket hade hörnat Seann över jibben i en konfrontation som blev våldsam.



Men Neil insisterar på att så inte var fallet - och att Seans felaktiga tunga faktiskt inte hade något att göra med hans och Katyas splittring bara 10 månader senare.

Neil och Katyas äktenskap gungades i grunden av fuskskandalen och upphörde 10 månader senare (Bild: PA)

Seann dumpades av sin flickvän Rebecca, som hävdade att han inte ens hade bett henne om ursäkt

'Vi upptäckte att vi växte isär som människor gör, så vi var som,' ok, låt oss gå skilda vägar '. Vi har tur att vi inte har barn, säger han Sol på söndag .

”Det hade inget att göra med det som hände [med Seann]. Vi rörde oss åt olika håll men nu är vi vänner igen. Katya är en fantastisk tjej och jag har inget dåligt att säga om henne.

Neil erkände att han inte tyckte om ryska Katya när han träffade henne första gången, för det handlade om huruvida de fortsatte som danspartners.

'Jag tänkte inte på att tycka om henne först. Hon är en vacker tjej men för mig dansade det alltid först ... Det var några månader innan vi träffades. Jag tror att det var att spendera så mycket tid tillsammans och vi lärde känna varandra, fortsatte han.

Katya fångades i en clinch med Seann Walsh 2018 (Bild: Daily Record)

'Jag är på ett bra ställe och jag och Katya mår riktigt bra nu.

'För mig är det något som hände tidigare. Vi pratade om allt då. Vi hade en situation men alla stöttade, så vi kom igenom det.

Neil säger att paret inte har bråttom med att skilja sig, vilket är lika bra eftersom pappersarbetet har hållits uppe av COVID-19-pandemin.

Neil insisterar på att han och Katya är på ett bra ställe, trots den mullrande skilsmässan (Bild: ITV)

betydelsen av nummer 67

Och det är ett bra jobb ex-paret kan arbeta tillsammans i godo, eftersom de kommer att spendera mycket tid tillsammans på nära håll i sommar när de professionella strikt dansarna isolerar tillsammans på ett hotell.

Läs mer

Seann och Katya snoggar
Parets ursäktande ursäkt Tittarna kommer inte att rösta på Seann igen Rebecca gör sina känslor tydliga Rebecca bryter tystnaden

De måste spela in hela den här serien & apos; gruppdansare innan showen startar, för att undvika risken för att sprida coronavirus så mycket som möjligt, så att alla inblandade kommer att karantän tillsammans i en stor bubbla.

Strikt chefer har också meddelat en kortare löptid i år för att hantera risken, liksom färre kändisar när showen börjar i mitten av oktober.

Se Även: