2021/22 Premier League nedflyttningsodds och vadslagning: Norwich City favoriter att gå direkt ner igen

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

NORGE, ENGLAND - 01 maj: Teemu Pukki och Emiliano Buendia från Norwich City firar att vinna Sky Bet Championship efter matchen mellan Sky Bet Championship mellan Norwich City och Reading på Carrow Road den 1 maj 2021 i Norwich, England. Idrottsarenor runt om i Storbritannien förblir under strikta restriktioner på grund av Coronavirus -pandemin eftersom regeringens sociala distanslagar förbjuder fans på arenor vilket resulterar i att spel spelas bakom stängda dörrar. (Foto av Stephen Pond/Getty Images)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Premier League -nedflyttningsodds domineras av de tre lag som avancerade från mästerskapet förra säsongen.



Norwich, Watford och Brentford ligger alla på samma sätt inom Grosvenor Sports Premier League nedflyttningsoddslistor men det är Kanarieöarna som sitter som smala favoriter ( 9/10 ), med Watford an till och med pengar chans och Brentford prissatt till 11/10 .

Daniel Farkes sida slutade tio poäng före Brentford i mästerskapet så det är lite förvånande att de borde vara något kortare i nedflyttningsodds än Bees, som går in på främmande territorium efter att inte ha upplevt fotboll i toppklass sedan 1936.

Norwich -truppen har förstärkts av låneavtalet för Chelsea wonderkid Billy Gimour men om de ska överleva i Premier League kommer de sannolikt att vara beroende av målen för Teemu Pukki, som noterade 26 gånger för Kanarieöarna 2020/ 21.



Watfords framträdande plats i Premier League -nedflyttningslistan kommer inte att överraska Hornets fans. Watford höll på att skrota bort i den nedre halvan av Premier League innan de slutligen föll genom dörren 2019/20.

Satsa £ 10 få £ 20 gratis spel från Grosvenor Sport

Annonsörens innehåll från Grosvenor Sport

Grosvenor Sport erbjuder nya kunder chansen att få 20 £ i gratisspel när du men 10 kr .



Vilken sport som helst. Vilken marknad som helst.

Registrera dig helt enkelt , placera dig 10 £ insats på vilken sport som helst och vilken marknad som helst kommer du att få 20 £ i gratisspel .

18+ | Spela ansvarsfullt | begambleaware.org | Villkor gäller | Gratis spel i formatet 2x £ 10 gratisspel

Vi kanske ser ett av de mer etablerade Premier League -namnen hoppa av ligan 2022 och främsta kandidater för det måste vara Crystal Palace som ser särskilt sårbara ut den här gången.

nicole scherzinger hårfärg

Eagles -skeppet har varit i trygga händer under Roy Hodgson men den nya chefen Patrick Viera har inte samma erfarenhetsnivå och Palace pris 7/4 i Premier League -nedflyttningsodds tyder på att fransmännens första säsong som chef i Premier League kan vara en oförlåtlig sådan.

Sean Dyche, nu den längst sittande tränaren i Premier League, var starkt kopplad till Selhurst Park-jobbet men det ser osannolikt ut att den efterfrågade 50-åringen kommer att gå någonstans när som helst snart.

Burnley seglade dock ganska nära vinden 2020/21 och slutade på fjärde botten, om än med en 11-poängs kudde på de tre nedersta, och Grosvenor Sport förväntar sig att Turf Moor-sidan ska vara fast i språnget för nedflyttning igen.

Burnley är 5/2 i Premier League -odds, tillsammans med Newcastle som återigen kommer att vara under ledning av Steve Bruce, till stor besvikelse för de flesta Toon -fans.

Få alla de senaste Premier League -nedflyttningsoddsarna med Grosvenor Sport

Southampton tappade genom ligan som en sten genom vattnet 2020/21 efter att kort ha hållit toppidrott under de första veckorna. De heliga är 9/2 i Premier League -nedflyttningsodds men det kan se tilltalande ut om de tappar stjärnanfallaren Danny Ings, som enligt uppgift har tackat nej till ett nytt kontrakt på St Mary’s.

Kan Wolverhampton Wanderers hamna i en nedflyttningskamp? Nya Wolves -chefen Bruno Lage har stora stövlar att fylla med tanke på hur långt Nuno Espirito Santo tog West Midlands -klubben. Wolves ser ut att tappa mittfältet Ruben Neves i sommar vilket kommer att bli ett slag och Premier League -nedflyttningsodds på 5/1 kan locka några mer optimistiska spelare.

Se Även: