Hur länge är ett NFL -spel? Amerikansk fotbolls genomsnittliga matchlängd

Andra Sporter

Ditt Horoskop För Imorgon

NFL-säsongens affärsavslut närmar sig med stormsteg för att säkra en plats i de viktiga slutspelen.



Alla vägar leder till utställningen Super Bowl LIII, som kommer att äga rum på Mercedes-Benz Stadium i Atlanta, Georgia den 3 februari 2019.



Med sportens tillväxt i Storbritannien, inklusive de vanliga internationella seriespelen som hålls i London, ökar NFL -publiken hela tiden.



alla covid-symptom uk

En av de vanliga kritikerna av sporten från den brittiska publiken är längden på ett spel.

Men hur länge varar ett NFL -spel?

Hur länge varar ett spel?

Spelet i sig varar en timme, uppdelat i fyra 15-minuters kvartal.



Detta berättar dock bara halva historien, med det genomsnittliga spelet som tar 3 timmar och 12 minuter att slutföra.

Minnesota Vikings & apos; Dalvin Cook firar en touchdown tidigare den här säsongen (Bild: SIPA USA / PA -bilder)



Varför tar det så lång tid?

Hanteringen av klockan i ett NFL -spel är en viktig anledning till varför ett spel tar så lång tid att slutföra.

När det finns en förändring i innehav, stannar klockan och sidorna byter personal, växlar mellan deras 11-manars offensiva och defensiva enheter.

Vanligtvis är dessa pauser i spelet medan klockan stoppas präglade av kommersiella pauser eftersom NFL drar full nytta av sin stora globala uppsökande verksamhet. Ett genomsnittligt spel innehåller cirka 12 ägodelar per lag, där varje förändring vanligtvis välkomnar en omgång TV -reklam.

Faktor i ungefär två videorecensioner av kontroversiella samtal, straffar, tre time-out per sida där de taktiskt kan välja att stoppa klockan och en paus med två minuter kvar i slutet av varje halvlek och det är tydligt att se hur antalet kommersiella raster ökar avsevärt den tid ett spel tar att slutföra.

Hur kan längden på spel skilja sig så mycket?

Som nämnts tar det genomsnittliga NFL -spelet 3 timmar och 12 minuter att slutföra, men det kan variera drastiskt.

delad föräldraledighetskalkylator

År 2008 slog ett spel mellan Tennessee Titans och Indianapolis Colts ett 12-årsrekord för det snabbaste NFL-spelet och slutade på 2 timmar, 33 minuter medan vissa spel har varit kända för att gå på nära fyra timmar. Hur kan dessa tider variera med en sådan grad?

NFL -matcher kan variera i längd (Bild: Getty Images)

Ett antal faktorer påskyndar eller bromsar ett spel. När bollen stannar inom spelområdet, till exempel ett körning eller pass där spelaren tacklas i gränser, fortsätter klockan att springa. Om det finns få ofullständiga passningar eller spel där bollhållaren tar slut, kommer detta oundvikligen att äta upp stora mängder tid från 60 minuters speltid samt ge mindre tid för kommersiella raster.

Lag är inte heller skyldiga att använda alla sina time-out, och om det blir färre ägarförändringar kommer detta också att förkorta förfarandet något.

Varför alla stopp?

Även om kommersiella pauser har blivit en viktig del av NFL -spelet, infördes dessa bara i perioder av spelet där avbrott redan inträffade.

För en brittisk sportmarknad som är van vid att titta på 80 eller 90 minuters pågående action i rugby eller fotboll kan American Football -konceptet vara svårt att förstå.

Det finns stopp mellan de flesta spel i NFL (Bild: SIPA USA / PA -bilder)

Det har beräknats att det genomsnittliga spelet bara innehåller 11 minuter av bollen som är live, och det är svårt att se varför detta behöver ta cirka tre timmar att slutföra.

Men var och en av dessa pjäser varar i genomsnitt bara fyra sekunder, och de fyra sekunderna är så explosiva och full-on som man kan tänka sig.

Medan en rugbyspelare ständigt kan vara i rörelse i 80 minuter och reagera på saker i farten, är de fyra sekunderna av varje amerikansk fotbollsspel noggrant planerade och innebär maximal explosiv ansträngning.

Sporten jämförs ofta med ett fysiskt schackspel eftersom varje sida tar pausen mellan spel - de har 40 sekunder från slutet av ett spel till början av nästa - för att komma med sitt nästa taktiska drag för att ta bollen vidare ner på planen eller stoppa sina motståndare.

Matcherna varar i genomsnitt över tre timmar (Bild: @GatorLenny/Twitter)

survival of the fittest lottie

Avbrottet mellan spel är helt enkelt en del av spelet för att låta spelare återhämta energi för att gå full fart igen bara några sekunder senare och se till att tränare kan planera sitt nästa spelsamtal.

Kommer Super Bowl att hålla ännu längre?

Kort sagt, ja. Super Bowl tar i genomsnitt 3 timmar, 44 minuter att slutföra.

Detta beror främst på den berömda halvtidsshowen som har blivit en central del av evenemanget, spelad av akter som U2, Beyonce, Bruno Mars och Justin Timberlake de senaste åren.

Medan en vanlig NFL-halvtid varar bara 12 minuter, varar Super Bowl-halvtidsshowen cirka 35 minuter, och detta evenemang är den främsta anledningen till att showpiece-spelet varar något längre än ett standardarmatur.

Läs mer

Sportens bästa berättelser
F1 bekräftar de två första covid-19-positiva Glorious Goodwood ska testas för fans Stewart förnekar att F1 har en stor rasismfråga McGregor ropar Pacquiao

Se Även: