Strictly Come Dancing's Giovanni Pernice 'delar' sig från Jess Wright efter att han 'kämpat för att klara sin popularitet'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Giovanni Pernice 'dumpar Jess Wright efter att ha kämpat med sin popularitet'



Strictly Come Dancing hunk Giovanni Pernice och Jess Wright har enligt uppgift splittrats efter att proffsen kämpade för att komma till rätta med hennes popularitet.



Det sägs att dansaren inte kunde klara all uppmärksamhet den tidigare TOWIE -bruden fick.



rosie jones joe wicks

Det kommer bara en månad efter att han sa att deras romantik aldrig skulle påverkas av BBC -showens ökända förbannelse när den återkommer senare i år.

Giovanni kopplade ihop med Mark Wrights syster förra året och sägs ha lämnat henne förstörd efter att ha ringt tid på deras förhållande.

Hon delade en älskad snap för bara några dagar sedan (Bild: Instagram)



Enligt uppgift kunde han inte klara all uppmärksamhet hon fick (Bild: Instagram)

En källa nära dansaren berättade Solen : 'Han var verkligen förtjust i Jess och ville göra ett grepp om det, men han kämpade med den uppmärksamhet hon får och hennes popularitet.



”De har försökt hålla saker i minnesvärd form och berättat för människor att de båda har kommit överens om att gå skilda vägar, men det var han som först föreslog att saker skulle ta slut.

'Hon har verkligen varit upprörd över det här. Det är riktigt synd men förhoppningsvis kommer saker att förbli civila.

Och medan hon verkar ha försvunnit från hans Instagram -konto, finns det fortfarande några snaps av honom kvar på hennes.

gina carano henry cavill

Den senaste är från den 13 april, när hon delade en älskad bild av dem som delade en smooch efter att hon hade sett hans teaterföreställning, Born To Win.

Hon sägs vara rensad (Bild: Lia Toby / WENN.com)

Hon skrev bredvid den: 'P R O U D mycket stolt flickvän idag efter att ha sett den första showen på #borntowin -turnén igår kväll. Fantastisk. Om du inte har bokat rekommenderar jag starkt '

viktminskningens heliga graal

Giovanni talade om den strikta förbannelsen förra månaden och sa: 'Jag tror inte på det. Jag säger alltid att du är ägare till ditt liv.

'Människor kan vara riktigt smarta eller inte. Vi är dansare, vi är vana vid att göra detta hela livet.

'Jag har dansat i 20 år - det här är mitt jobb. Det är som en skådespelare som måste kyssa någon på skärmen.

NEWSAM Online har kontaktat Jess och Giovannis representanter för kommentar.

Se Även: