Strictly Come Dances Chris Hollins är skyldig sin flickvän lite kvalitetstid

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: BBC)



Chris Hollins vann en armé av kvinnliga beundrare på väg att vinna Strikt men bara en räknas - hans flickvän.



Efter fyra månaders samarbete med den sexiga dansaren Ola Jordan, 27, erkänner han att han har mycket att göra med sin kärlek Sarah Alexander, 33.



Travis Barker-plankrasch

I en exklusiv intervju sa Chris: 'Jag är skyldig hela min framgång till Ola, men nu är det över och jag har lite kvalitetstid åt Sarah.

”Det har varit tufft mot Sarah. Vi var på semester när jag hörde att jag skulle vara med på showen och jag gick hem och lämnade henne ensam.

”I fyra månader har jag arbetat och sedan tränat i fem eller sex timmar om dagen.



'Vi har flyttat hus mitt i allt detta. Och jag har inte hjälpt till med julen heller. Jag har mycket att göra på. '

är flybe detsamma som flybmi

Chris, 38, skämtade: 'Egentligen blev jag lite upprörd över att varken dansaren James, Olas make eller Sarah blev svartsjuk. Sarah bara skrattade åt det.



GULD

När han talade om serien sa han: 'Jag har varit med om en känslomässig berg- och dalbana. Inför finalen började jag träna med våra motståndare Ricky Whittle och hans partner Natalie Lowe och jag tänkte att jag skulle bli förnedrad. Jag trodde aldrig att vi skulle vinna. '

Men 11,7 miljoner såg honom och Ola triumfera. Chris minns: ”Jag vaknade hemma på morgonen och alla lakan var täckta av min falska guldbruna med konfetti överallt. Pokalen var i slutet av sängen.

ajax vs tottenham livestream

Generöst tillade han: 'Ricky var den bästa manliga dansaren Strictly någonsin har haft.'

I går kväll sa Ola: 'Att vinna var en riktig speciell stund. Jag var så glad för Chris. '

Men domaren Len Goodman uppmanade BBC att 'beskära' serien och sa: 'Sexton par är för mycket.' Genomsnittliga tittarsiffror på 10,4 miljoner var inte tillräckligt för att slå X Factor - och BBC -chefer är kända för att vara besvikna.

Finalisten Ricky uppmanade showen att följa X Factors ledning och släppa detaljer om röstsiffrorna. Han sa: 'Det är en offentlig kanal. Varför inte låta oss veta hur bra vi gjorde det?

11,7 miljoner toppantal tittare som tittar på Strictly Come Dancing -finalen med i genomsnitt 10,4 miljoner.

Se Även: