Nick Knowles kärleksliv till fullo när han väster ännu en yngre kvinna

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Nick Knowles fick berömmelse som presentatör för DIY SOS och frågesportprogrammet Vem vågar vinna - som gjorde en armé av beundrande kvinnliga fans.



Men under de senaste åren har 56-åringen blivit mer känd för sina lothario-sätt, som ofta träffar kvinnor som är flera decennier yngre än honom.



Tidigare denna månad sågs serieromanen att umgås med en annan kvinna 30 år yngre under en date night i Londons West End.



Det avslöjades senare att presentatörens senaste kläm var 26-åriga PR-chefen Emily Hallinan.

Den fantastiska brunetten njöt av en utekväll på teatern med Nick, bara dagar efter att han sågs i sällskap med en mystisk blondin.

Det är inte första gången Nick har valt en mycket yngre kompis.



Nick sågs ut och den 26-åriga PR-chefen Emily Hallinan den 13 augusti 2019 (Bild: MATRIXPICTURES.CO.UK)

År 2018 hävdades det att han hade inlett en ny romantik med marknadsföringschefen Rebecca Kearns - som också var 30 år yngre.



Uppenbarelserna kom dagar efter att hans före detta fru Jessica Moor anklagade Nick för att ha utsatt henne för år av känslomässig grymhet, övergrepp och så småningom isolering i en serie tweets, som påstod att han hade fördömande bilder som bevisade det.

Nicks före detta fru Jessica anklagade honom för att ha utsatt henne för år av grymhet - något han upprepade gånger har förnekat (Bild: )

Nick förnekade rasande påståendena och insisterade på att han var extremt sårad av anklagelserna från Jessica - som han skilde sig från i januari 2016.

Nick stöttade Jessica efter hennes diagnos av livmoderhalscancer i juli 2016, med bloggaren som gick så långt som att kreditera Nick för att 'rädda sitt liv' under prövningen.

Nick gifte sig första gången på 90 -talet och fick två barn med den första hustrun Gillian - dotter tisdag, 24, och sonen Charlie, 25.

Han fick sonen Tyrian-J, 21, under ett tvåårigt förhållande med skönhetsterapeuten Paula Beckett-Vass innan han började en treårig romantik med programledaren Suzi Perry år 2000.

Nick hade en treårig romantik med sportpresentatorn Suzi Perry från 2000 (Bild: Rex -funktioner)

nya väderskedar öppnar snart

Jessica var inte det första exet som uttalade sig mot Nick. Efter deras splittring blev han knäppt och omfamnade Emmerdale -skådespelerskan Gemma Oaten efter en utekväll vid de årliga TV Choice -priserna i september 2016.

Men de uppriktiga bilderna ledde till deras splittring och Gemma, 33, insisterade: En söndagsmorgon låg vi i sängen och alla dessa texter kom igenom om att vi fotograferades tillsammans.

På ett ögonblick förändrades han helt. Allt handlade om honom och hur det skulle påverka hans familj. Det var riktigt grymt eftersom han sa att det inte spelade någon roll för mig. Jag kände mig sjuk.'

Gemma sa att Nick blev & apos; grym & apos; efter att deras romantik avslöjades (Bild: FameFlynet UK)

Hon tillade: Jag sa: 'Vill du slänga det vi har? Vi har inte gjort något fel ”. Men han släppte mig precis som massor av tegelstenar.

Jag trodde att det var ett riktigt förhållande och han var inte rädd för att meddela andra.

Han avbildades sedan på en serie dejter med den tidigare TOWIE -stjärnan Pascal Craymer, 31.

Pascal hävdade att Nick led av en & apos; mid-life crisis & apos; (Bild: MEGA)

Pascal bekräftade att de dejtade och tillade: Han är så underbar. Vi ser hur det går. Han skildras dåligt men han är en trevlig kille.

Men när han förnekade deras romantik, insisterade hon på att han hade en medelålderskris.

Nick har varit ärlig om sitt bristande engagemang i relationer och avslöjade 2008: Mina relationer har i stort sett följt ett mönster.

'De varar i sex månader och börjar med att jag förklarar att jag jobbar mycket, så jag kommer att ha engagemangsproblem.

De inblandade kvinnorna är överens om att det är bra, sedan efter en månad får jag ett telefonsamtal som säger 'Det här är inte på'. Efter tre månader skilde vi oss och sedan återförenades. Efter fem är det ännu en krångel. Vid sex är allt avstängt.

Se Även: