Strictly Come Dancing affärer: Vem har drabbats av den Strikt förbannelse?

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

De är paren som tänder dansgolvet med x-rankade drag, så det är ingen hemlighet att många Stricly Come Dancing-par är lika ångande.



Det spelar ingen roll om de är singel eller inte - det finns något i vattnet på Strictly HQ som får dessa dansare att bli heta under krånglet.



Den 'Strikt förbannelse' myntades efter att flera tävlande såg sitt personliga liv smula efter att ha dykt upp i serien.



Och eftersom komiska Seann Walsh och hans gifta pro -dansare Katya Jones var de senaste som blev inblandade i BBC -förbannelsen, tar vi en titt på de andra paren som frös och susade på dansgolvet.

Paret är de senaste 'förbannelse' -offren (Bild: Instagram)

Line-up för Strictly Come Dancing 2018 hette redan med Katie Piper, Faye Tozer, Danny John-Jules och Joe Sugg i den officiella line-up när serien startade.



Men det tog bara Seann och gifte sig med Katya några veckor att berusat snogga på gatan.

De bad båda om ursäkt, men Seann & s flickvän skickade honom packning medan Neil och Katya insisterade på att det inte var någon skada på deras äktenskap.



Här är resten av paren ...

FIZZLERS

Victoria Pendleton och Scott Gardner

Victoria Pendleton och Scott Gardner på deras bröllopsdag

Olympiska cykelmästaren Victoria Pendleton, som har lagt till ett guldband till sina guldmedaljer efter att ha gift sig med Scott Gardner, en tidigare medlem i hennes träningslag

Cykelmästaren meddelade att hon skilde sig från sin man efter tio år tillsammans och utfärdade ett uttalande om att deras femåriga äktenskap inte höll sig starkt efter att de tillbringat år med att växa isär.

Hon sa: 'Efter tio år tillsammans är jag väldigt ledsen att säga att Scott och jag har växt varandra.

”Trots våra bästa ansträngningar för att få vårt äktenskap att fungera har vi kommit fram till beslutet att gå skilda vägar. Det har varit en extremt svår tid och ett tufft beslut att fatta.

- Vi vill se framåt och vara positiva. Vi skulle båda tacksamt uppskatta att vår integritet respekteras när vi navigerar under en mycket personlig tid för oss. '

Victoria Pendleton efter att ha parats med den professionella dansaren Brendan Cole (Bild: PA)

gordon ramsay hårtransplantation

Victoria och idrottsforskaren knöt knuten 2013 efter att ha träffat Scott när han blev tränare för Team GB, under vilken tid paret dolde sitt förhållande för lagkamrater.

Scott lämnade så småningom sin tränarroll för att de två kunde vara tillsammans 2008.

Även om det inte finns några rykten om att den nu amatörjockey ansluter sig till sin tidigare danspartner, Brendan Cole, har Strikt förbannelse gjort sitt efter att hon dök upp i serien 2012.

Kevin och Karen Clifton

(Bild: PA)

Karen och Kevin Clifton var strängt förälskade när de gifte sig i juli 2015 men meddelade att de delades i mars 2018.

På tal om Chris Evans & apos; Frukostshow, Kevin sa: 'Privat är vi inte tillsammans längre men professionellt är vi starkare än någonsin tidigare.'

Man-och-hustrun duon har plågats av delade rykten efter att Karen upptäcktes bli vän med en 27-årig revisor vid namn Stuart Wood i början av december.

Det fanns också spekulationer om att Kevins nära vänskap med Louise Redknapp, som var hans strikt partner 2016, hade gjort Karen upprörd.

Louise rapporteras ha 'stöttat honom genom hans elände', enligt Daily Star - efter att kompisarna blev nära.

Louise och Jamie Redknapp

(Bild: PA)

Den tidigare eviga sångerskan Louise och fotbollsspelaren Jamie hade varit gifta sedan 1998 och trodde att de hade ett av de starkaste fackförbunden i showbiz ... tills Louise fortsatte Strictly that is.

Hon var ihopkopplad med Kevin Clifton och de blev nära efter att ha tillbringat så mycket tid tillsammans och nått finalen 2016. De förnekade att något var otrevligt men Kevin & apos; s fru Karen ringde enligt uppgift till Jamie och sa: 'Håll din fru borta från min man . Hon förstör vårt äktenskap.

Efter showen bestämde Louise sig för att återuppta sin scenkarriär efter år som fru och mamma till deras två söner. Hon avslöjade att hon hade ett slags uppvaknande och ville göra saker för sig själv igen och hade ”tappat bort sig” i sitt äktenskap, och kände sig som en Stepford -fru.

De ansökte om skilsmässa i december 2017 och avslutade officiellt sitt äktenskap efter att ha bott isär en tid.

Natasha Kaplinsky och Brendan Cole

Natasha Kaplinksy och Brendan Cole

Natasha Kaplinksy och Brendan Cole (Bild: BBC)

Nyhetsläsaren och hennes professionella danspartner var det första Strikt paret som startade förbannelsen 2004 för säsong ett, och skakade ihop medan båda fortfarande var i andra relationer.

Efter showen lämnade de båda sina partners, men fortsatte fortfarande att förneka att det fanns någon rolig affär utanför skärmen.

Matt Di Angelo och Flavia Cacace

Matt Di Angelo & Flavia Cacace

Matt Di Angelo & Flavia Cacace (Bild: PA)

Paret träffades 2007 efter att showen slutade, med Flavia - proffset - lämnade sin partner - ett annat pro - Vincent Simone för Matt, som då var 19 år gammal.

Det var dock inte meningen att de två skulle säga att det slutade 2010 och Flavia anslöt sig till sin nya danspartner Jimi Mistry (mer om det i sizzle -avsnittet ...).

Ali Bastian och Brian Fortuna

Ali Bastian och Brian Fortuna (Bild: PA)

Det krävs två till tangon och Hollyoaks-stjärnan Ali Bastian fann att hon verkligen gillade att umgås med sin Strictly-partner, Brian Fortuna, så mycket att de bestämde sig för att ta det till verkligheten 2009.

De dansade till och med tillsammans i West End -showen Burn The Floor i två och en halv månad.

Ändå kunde inte ens danskonsten rädda dem, och ett år senare skymtade paret bort från varandra för gott.

Joe Calzaghe och Kristina Rihanoff

Joe Calzaghe och Kristina Rihanoff

Joe Calzaghe och Kristina Rihanoff (Bild: Getty)

Dessa två samarbetade på showen och 2009 splittrades boxningsmästaren Joe med sin flickvän Jo-Emma Larvin för att starta ett förhållande med Kristina.

Deras kärlek fizzled av 2013, med Kristina säger: Joe 'hade svårt när jag dansade med andra män.'

Kan inte skylla på killen eftersom vi alla vet vad som hände när hon samarbetade med Ben Cohen (åh, det gör du inte? Läs bäst då ...).

naken på gatan

Kara Tointon & Artem Chigvintsev

Kara Tointon och Artem Chigvinstev

Kara Tointon och Artem Chigvinstev (Bild: BBC)

Eastenders -stjärnan jived hennes väg till framgångar efter att ha vunnit showen 2010 - att hitta Strictly Curse mer en Strictly Cupid.

Men fyra år senare tog Cupid en ledig natt och paret skilde sig.

På tal om deras professionella parning sa Kara: 'Jag var singel och de satte mig med singeln. Jag var så arg ... jag var fast besluten att vi inte skulle träffas och då tillbringar du naturligtvis så mycket tid med den här personen och han var så underbar ... så ja, det var oundvikligt, verkligen. '

Går långt att förklara resten av de älskade paren, eller hur?

Georgia May Foote och Giovanni Pernice

Georgia May Foote och Giovanni Pernice (Bild: Getty)

Georgia älskades av sin Corrie-medstjärna Sean Ward när hon gick in på Strictly & s säsong 2015.

Men när hennes körning på showen slutade var hon och Sean inte längre ... och hon var väl på väg till Giovanni.

De två sågs kyssa på Disneyland Paris - där all romantik frodas - och på bild som håller varandra i hand.

'Happiest Place On Earth' eller inte, Disneyland kunde inte rädda paret, som krävde tid på sin affär innan nästa säsong av serien ens träffade våra skärmar.

Men inte all kärlek måste sluta med dansgolvstragedi.

Det är därför vi nu ger dig ...

STORLEKARNA

Gemma Atkinson och Gorka Marquez

Gemma Atkinson bekräftade äntligen sitt förhållande till Gorka Marquez med denna beach snap (Bild: Upphovsrätt okänd)

Under showen 2017 ryktades Gemma och Gorka upprepade gånger om att de skulle göra cha cha cha utanför skärmen, trots att de inte samarbetade med det.

Gorka var Alexandra Burkes partner och det fanns rapporter om att hon var rasande över att de kom nära - även om hon alltid förnekade detta.

Paret upptäcktes efter shower och repetitioner men insisterade på att de bara var vänner.

Tills på Alla hjärtans dag 2018 blev de äntligen upprörda och Gemma delade en bild av de två på semestern tillsammans med bildtexten: '' Här kommer många fler barn. Glad alla hjärtans dag @gorka_marquez. '

Ola och James Jordan

Ola och James Jordan (Bild: Splash News)

Även om de inte var parade på showen, kopplade de två professionella dansarna till - gifte sig 2003 och hade utan tvekan en av de bästa första danserna genom tiderna. Inga lektioner krävs.

Nyligen erkände Ola när hon först fick kontakt med James att han var gift. Det är det drama vi känner och älskar!

Paret går fortfarande starkt 15 år senare.

aidan turner och caitlin fitzgerald

Jimi Mistry och Flavia Cacace

Jimi Mistry och Flavia Cacace

Jimi Mistry och Flavia Cacace (Bild: Twitter)

Åh kontroversen! Bara några veckor efter att hennes verkliga splittring med tidigare Strictly-partner Matt Di Angelo tillkännagavs, träffades Flavia med Corrie-stjärnan Jimi 2010.

Kommer ingen tänka på barnen!

Goda nyheter, paret gifte sig dock i december 2013 i ett drömbröllop, vilket visar att du lämnar din partner för en annan och sedan lämnar dem för en annan, tredje gången en charm.

Rachel Riley och Pasha Kovalev

Rachel Riley och Pasha Kovalev

Rachel Riley och Pasha Kovalev (Bild: Joe Giddens/PA)

Mot en kille med ett namn som Pasha, Rachels make i 15 månader, Jamie Gilbert, hade ingen chans!

Countdown -stjärnan, Rachel, meddelade att hon skilde sig från sin man strax efter att hennes körning på Strikt slutade 2013 och sa att hennes dansförhållande med Pasha inte låg bakom splittringen.

Eh, vad de än säger: paret bekräftade sitt förhållande 2014 och är fortfarande tillsammans, och Rachel sa nyligen att det inte är något bråttom med att gifta sig: 'Jag är kär nu. Jag känner inte att jag måste gifta mig.

'Jag tror inte att jag behöver den pressen längre. Och jag är fullkomligt glad. '

Två steg? Mer som stroke odoble.

Ben Cohen och Kristina Rihanoff

Kristina Rihanoff och Ben Cohen

Kristina Rihanoff och Ben Cohen (Bild: Rex)

Kristinas andra promenad längs Fall-in-love-with-your-Strictly-partner Lane kom när hon samarbetade med rugbyspelaren Ben Cohen.

Samarbetade 2013 under säsong 11, deras anslutning gick längre än Cha Cha, och kort efter att hans tid på showen tog slut tog han sig från sin fru på 11 år, Abby Blayney.

Inte långt efter det meddelade Kristina och Ben att de var i ett förhållande och välkomnade en liten dotter, Milena, i juni 2016.

Se, inte alla förbannelser måste sluta med tårar. Det blir trots allt ett halt dansgolv.

Aljaz Skorjanec och Janette Manrara

Janette Manrara och Aljaz Skorjanec vid The TRIC Awards 2016 som hölls på Grosvenor House Hotel

Janette Manrara och Aljaz Skorjanec (Bild: Lia Toby / WENN)

Två professionella dansare gör rätt, som dessa två nykomlingar till Strictly har bevisat efter att de gifte sig 2017.

Ingen rädsla för förbannelsen plågar dock dessa två, som Aljaz sa: 'Vi var tillsammans när vi gick med i showen. Vi blir inte avundsjuka på varandras band med kändispartners eftersom vi förstår att dans kan vara känslomässigt, men vi vet också hur väl lämpade och förälskade vi är. '

Älskar du inte grand?

Läs mer

Strictly Come Dancing 2018
Stacey Dooley vinner Strikt 2018 Strikt tvåa 2018 Strikt kontroversiella par återförenas Kevin Cliftons väg till ära

Se Även: