Kvinnans skamliga spa -upplevelse slutar med att hon går på gatorna naken

Konstiga Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Pinsam kvinna

Vi kan bara föreställa oss den här damens smärta(Bild: Getty)



Skäm bort dig själv med en spa-paus är det perfekta sättet att varva ner och fly från stressen i det dagliga livet.



Men för Anbara Salam slutade hennes trevliga avkopplande dag ut att vara helt motsatsen, och hon säger att det var det mest pinsamma ögonblicket i hennes liv.



Allt började när hon kom till ett spa i Tyskland med sin pojkvän.

De fick snabbt veta att webbplatsens regler innebar att medan baddräkter var tillåtna i poolen, måste du vara naken i bastun.

Så hon gick för att klä av sig och tog en handduk på vägen för att träffa sin pojkvän i bastun. Allt bra hittills.



Det borde ha varit en trevlig och avkopplande dag (Bild: Getty Images/iStockphoto)

Men hon hamnade genom fel dörr och befann sig inlåst i brandutrymmet - med bara en liten handduk för att täcka hennes värdighet.



kalorier i indisk takeaway

Men det är inte ens det värsta.

I ett försök att få en förbipasserande uppmärksamhet bankade hon på dörren och skrek efter hjälp, men det var inte till någon nytta.

Gråtande springer jag ner och försöker räkna ut vilken del av mig jag ska täcka med den lilla handduken - mitt ansikte? En enda skinka?

chyna och jordan weekender

Efter ännu ett misslyckat försök på golvet nedan nådde hon bottenvåningen och hittade en öppen dörr in i ett skrämmande maskinrum med massiva fläktar & pumpar & & apos; electrocution & apos; symboler på allt.

Reglerna sa att du måste vara naken i bastun (Bild: Getty Images)

Hon sa: Vänner, det finns inget som att springa, naken och gråta, runt ett industrimaskinrum. Jag upptäcker en servicelift. Av ren panik springer jag in i hissen, täcker varje boob i tur och ordning och mashar knapparna.

Hon märker en säkerhetskamera i hissen och slits mellan & apos; Jag vill inte att någon ska se detta & apos; och & apos; jag vill verkligen att någon ska se detta & rädda mig & apos ;.

Slutligen börjar en tysk man prata i högtalaren, som eftersom hon inte talar tyska antar hon att han säger: den nakna flickan i brandflyghissen, sluta masha knapparna & apos ;.

Det gick från dåligt till värre (bild) (Bild: Getty Images/iStockphoto)

När hissdörrarna så småningom öppnas står en spa -anställd, som hon beskrev som den mest klädda mannen som någonsin hade kläder på sig, utan handduk i händerna.

Hon börjar följa honom genom brandflyktspassagen, men inser att det enda sättet att komma tillbaka till spaet är att lämna byggnaden, gå ner på gatan, runt hörnet och genom receptionen där en kö av människor väntar ...

Vid denna tidpunkt gråter hon hysteriskt och kryper vid trottoaren.

Jag har nu en out of body -upplevelse. Synd att det blir mörkt. Jag har nått mitt max. Jag går helt igenom förlägenhet och ut på andra sidan. Tiden saktar ner. Jag kan höra sfären.

Med inget att förlora tappar hon tvättduken, lägger axlarna bakåt, huvudet högt och följer hennes frälsare ner på gatan - samtidigt som hon ignorerar människorna som stirrar och pekar.

Jag är transcendent av skam. Kastlös.

När hon når receptionen är det fullt upp. Så upptagen faktiskt att den anställde måste skrika på folk så att hon kan ta sig igenom mängden.

När hon väntar i receptionen på att han ska förklara situationen - antar hon - ger en äldre dam henne en hummerformad poolflotta för att täcka hennes blygsamhet.

Natalie sawyer toppen av

Läs mer

Bisarra trender på sociala medier
Kvinnor får långa, falska tånaglar Människor lägger isbitar i spannmål & apos; Onaturligt & apos; djävulen läppar trend & apos; Trippy & apos; utmaning som alla försöker

Hon fortsatte: Receptionisten ber mig om ID. Jag har bara en hummer på mig. Var, vänner, var skulle jag behålla mitt jävla ID? Receptionisten suckar och släpper mig genom svängkorset.

När hon äntligen hittade sin pojkvän i caféet, blev hon lättad och sprang snyftande till honom.

Men, istället för att fråga om hon var okej, var han sur eftersom han hade låtit vänta i en timme ...

Se Även: