Poldarks Aidan Turner kan inte dölja kärlek till flickvännen Caitlin FitzGerald när han drar in henne för mycket offentlig smooch

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Poldarks Aidan Turner drar flickvännen Caitlin FitzGerald in för offentlig smooch



Poldarks Aidan Turner och hans nya kärlek håller mycket på att bli romantiska ... hon verkar till och med ha övergett skådespelarkurser för att flyga till hans sida.



Amerikanska stjärnan Caitlin FitzGerald sprang in för lite kvalitetstid med honom efter att paret blev förälskade på en filmuppsättning.



Fans av Aidan's heartthrob alter-ego får i helgens dramatiska seriefinal ta reda på om han gör upp med sin älskade Demelza.

Men som våra bilder på parets kyssande show, är hans verkliga kärlek inte i tvivel om hans lockar.

Aidan drar in Caitlin för en kyss (Bild: Splash News)



De var ute på en hundpromenad (Bild: Splash News)

Läs mer



Mer om Poldark ...
Aidan täcker till Sexigaste serien hittills Var filmas det? Är detta slutet?

När de stannade för fish and chips när de promenerade genom East London med en mystisk hund, kunde paret - som har träffats sedan februari - inte dölja sina känslor för varandra.

Caitlin, 35, har medverkat i tv -program inklusive Gossip Girl och Masters of Sex. Hon avbröt en serie skådespelerier och regisserade mästerklasser hemma i Maine innan hon begav sig till Storbritannien.

Hon och den irländska skådespelaren Aidan blev förälskade när de filmade The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot. Filmen hade världspremiär förra veckan på Fantasia -festivalen i Montreal, Kanada - även om varken Aidan, 35 eller Caitlin var där för evenemanget.

De njöt av en dag ute i London (Bild: Splash News)

Paret träffades på uppsättningen av en film (Bild: Splash News)

I fantasyfilmen, inspelad i Massachusetts, spelar Aidan en amerikansk soldat som måste överge sin kärlek - spelad av Caitlin - för att gå på ett hemligt uppdrag.

Men medan Aidans verkliga romantik går från styrka till styrka, har den fjärde säsongen av BBCs Cornwall-baserade hit Poldark varit den mest testande någonsin för den tidigare soldaten Ross och hans fru Demelza, spelad av Eleanor Tomlinson.

Förra veckan såg tittarna Demelza lämna Poldark i London, efter att han sköt den skurkiga munken Adderley under en hemlig duell.

billigaste dagen att flyga

De gömde sig i fish and chips (Bild: Splash News)

De ser så älskade ut (Bild: Splash News)

Aidan som Poldark (Bild: PA)

Mer än sex miljoner fans förväntas ställa in det avslutande avsnittet - när Poldark återvänder till Cornwall för att möta musiken.

Den femte - och möjligen sista - serien, skriven av Debbie Horsfield, ska börja filma till hösten.

Aidan, känd för sina topplösa scything -scener på TV, vinner för närvarande fina recensioner i farsen The Lieutenant of Inishmore på Londons Noel Coward Theatre.

* Poldark sänds på söndag kl 21.00 på BBC One

Se Även: