Enkelt trick som låter dig skärmdumpa ett Snapchat -meddelande utan att meddela avsändaren

Snapchat

Ditt Horoskop För Imorgon

Trots sitt rykte som en 'sexting' -app, förblir Snapchat en fast favorit bland millennials, så att de kan skicka foton och videor som förstör sig själv efter en viss tid.



Men även om själva meddelandet försvinner, finns det inget som hindrar mottagaren från att ta en skärmdump av meddelandet innan det förstör sig själv, för att bevara innehållet i bildform.



Snapchat är klokt i denna taktik, så nu, om du skulle göra detta, skulle avsändaren få ett meddelande om att du hade en permanent registrering av deras meddelande.



som vann bake off 2019

Men om du vill vara lite lurigare om det, finns det ett sätt att lura systemet och skärmdumpa meddelandet utan att meddela avsändaren.

Först måste du öppna Snapchat -appen så att det oöppnade meddelandet syns i inkorgen på skärmen. Då måste du sätta din enhet i flygplansläge utan att stänga appen.

snapchat

Snapchat-meddelandet förstörs efter några sekunder (Bild: Getty)



På en iPhone kan du göra detta genom att svepa upp från botten av skärmen för att dra upp menyn och sedan trycka på flygplansikonen. På en Android -telefon måste du svepa ner från till toppen av skärmen.

När flygplansläget är aktiverat återgår du till Snapchat -appen. Meddelandet bör fortfarande vara tillgängligt för att öppna, trots att du inte är ansluten till internet.



amanda kändis storebror

När du har tagit en skärmdump av bilden stänger du appen och ser till att den inte körs i bakgrunden.

iOS -användare ska dubbelklicka på hemknappen och svepa appen för att stänga den, och Android -användare ska komma åt multitaskingsfönstret och stänga det därifrån.

När du avaktiverar flygplansläge och öppnar Snapchat-appen igen visas meddelandet oöppnat och det faktum att du har tagit en skärmdump med förblir hemlig.

Läs mer: Snapchat berättar lustiga tonåringar att sluta SEXTING

evenemang på nyårsafton 2017 nära mig
omröstning

Är det moraliskt fel att ta en skärmdump av en Snapchat?

4000+ RÖSTER SÅ LÄNGT

JALÅT BLI

Se Även: