SAS -stjärnan Jason Foxs kryptiska tweet om att hantera motgångar mitt i Ant Middletons avsked

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

SAS Who Dares Wins -värden Jason Fox har öppnat om & apos; hanterar motgångar & apos; efter att hans medstjärna Ant Middleton blev avstängd från Channel 4-showen.



The NEWSAM avslöjade tidigare i veckan hur den 40-årige ex-specialstyrkorna avskedades från sin position i realityserien efter att ha gjort & olämpliga kommentarer & apos; till kvinnliga besättningsmedlemmar, som han påstod var enbart 'militär skämt'.



Sedan avskedandet offentliggjordes har hans medstjärna Jason uttalat sig på Twitter genom att kommentera att hanterar motgångar och misslyckanden, vilket tyder på att han talade om Ants senaste avgång.



I en uppriktig sit-down video sa Jason till sina fans: 'När det gäller att hantera eller hantera motgångar eller misslyckanden är det bästa du kan göra att faktiskt gå in i en reflektionsfas eller vad vi kallar en debrief.

Jason Fox

SAS Who Dares Wins -värden Jason Fox har öppnat om & apos; hanterar motgångar & apos; efter att hans medstjärna Ant Middleton blev avstängd från Channel 4-showen

'Berätta själv om hur det bakslaget uppstod eller hur det misslyckades eller hur du hanterade det bakslaget.'



Han tillade: 'I huvudsak det du gör är att du lär dig själv hur du gör om, laddar om och sedan attackerar nästa fas av ditt liv, framgångsrikt.'

Under videon flödade det in kommentarer från följare, som instämde i vad han hade att säga.



En person skrev: 'Glad att se att CH4 avskedar tjurarna bland er ....!'

En annan delade: 'Du mentorerar Ant här Foxy.'

itv coronation street spoilers

En tredje skrev: 'Absolut x'

Jason talade om hur man studsar tillbaka

Jason talade om hur man studsar tillbaka

Det kommer efter att NEWSAM berättade hur kvinnliga besättningsmedlemmar väckte oro med tillverkarna Minnow Films och Channel 4 under en översyn av slutet av året där de fick tala anonymt.

En talesman för Ant har dock motbevisat anklagelserna och hävdat att han är 'alltid disciplinerad och fullständigt professionell'.

Under ett uppträdande på GMB tidigare i dag, talade han till sin avgång och erkände att han ”stötte på huvudet” med produktion under sin tid på serien.

ser 2:22

I ett tal med Piers märkte Ant Minnow Films och Channel 4: s uttalanden 'mycket hänsynslösa och desperata' och anklagade dem för att försöka 'skydda sitt varumärke'.

Han delade en tweet med sina fans

Han delade en tweet med sina fans

Han ryckte: 'Ursäkterna som fortsätter att komma som olämpliga kommentarer ... det är all rök och speglar.'

Ant fortsatte med att spränga 'PC -patrullen och vaknade patrull' som sparkade in och klagade över att han 'inte kunde säga någonting' och tillade: 'Det är så kontrollerat.'

När han först ifrågasattes om han någonsin hade gjort direkt kränkande kommentarer till besättningsmedlemmar, hävdade han: 'De har uppenbarligen sett lite militära skämt ... det är inte direkt, det är något indirekt.'

Ant Middleton

Ant Middleton (Bild: ITV/REX/Shutterstock)

Susanna ifrågasatte honom emellertid i NEWSAM: s rapporter om att besättningsmedlemmar hade uttryckt oro över honom, medgav Middleton att han 'stötte på huvud med produktion och hälsa och säkerhet'.

'Jag har stött på huvudet med många människor', sa han och skyllde på hans 'passion' för att göra det.

Han tillade: 'Om du är en snöflinga förtjänar du inte att vara med i uppsättningen Who Dares Wins.'

The NEWSAM har kontaktat Jason: s representant för en kommentar.

Se Även: