Corrie -spoilers för nästa vecka: Brandtragedi, mördarbarn och Craigs svek

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: ITV)



Coronation Street sänder dödsskräck, svek och nedfall till en karaktärs undergång nästa vecka.



Nya spoilers för ITV -tvålen avslöjar Hope Stape, Alina Pop, James Bailey, Craig Tinker och Todd Grimshaw är bara några av karaktärerna som står i centrum.



richard och judy ålder

Det är en dödlig eld, med misstankar som väcks när det bekräftas vara mordbrand, och James kommer ut och slåss efter hans olagliga gripande av en rasistisk polis.

Romantik kan också vara i horisonten för två av tonåringarna, det är om Tracy Barlows inblandning inte väcker kaos, medan Nina Lucas påminns om tragiska händelser under den senaste tiden.

Här är vad det finns att se fram emot inför nästa veckas avsnitt ...



Coronation Street sänder mycket drama nästa vecka på ITV -tvålen enligt nya spoilers

Coronation Street sänder mycket drama nästa vecka på ITV -tvålen enligt nya spoilers

Eldskräck

Alina och hennes ofödda barn kommer att stå i allvarlig fara, när någon medvetet sätter eld på salonglägenheten.



Medan hon inte är avsedd att vara i lägenheten vid branden, känner sig trött och nyligen har upplevt magsmärtor, bestämmer hon sig för att ha en tidig kväll och uppmuntrar Tyrone att ta en drink med sina kompisar.

Alina och hennes ofödda barn kommer att stå i allvarlig fara

Alina och hennes ofödda barn kommer att stå i allvarlig fara

Plötsligt ses rök krypa under sovande Alinas sovrumsdörr - med invånare ute på gatan förskräckta för att inse att lägenheten brinner.

Alina räddas snart och laddas in i en ambulans, och Tyrone tävlar om att vara med henne - medan Hope tittar på från hennes sovrumsfönster.

När Alina sätter sig upp i sin sjukhussäng avslöjar hon att hon och bebisen mår bra men hon är förkrossad över att få veta att branden kan vara hennes fel.

Gillar du att läsa om tvålarna? Registrera dig för alla de bästa tvålnyheterna från NEWSAM här

Utredarna skyller ursprungligen på ett ljus för branden, men de lämnar snart en oroväckande slutsats.

Polisen avslöjar att en accelerator användes för att starta branden, och att den nu behandlas som mordbrand som lämnar Tyrone och Alina förstörda och undrar vem som kunde ha gjort något sådant.

Hope försöker döda Alina?

Hope kämpar med Alinas graviditetsnyheter, och pappa Tyrone skiljer sig med sin mamma Fiz - som han drog för Alina innan han fick veta att hon var gravid.

Hope kämpar med Alinas graviditetsnyheter

Hope kämpar med Alinas graviditetsnyheter

Medan hon gör en söt gest genom att ge Alina en leksaksdinosaur för barnet, som paret får veta är en pojke, stirrar hon snart rasande på leksaken när hon hör dem diskutera sina nyheter.

Hope stjäl Alina husnycklar när hon hämtar av sin mamma och förklarar senare för en chockad Fiz att hon inte vill ha något med sin lillebror att göra.

Hon går så långt som att hävda att hon hoppas att han aldrig är född och lämnar Fiz dödad, och hon skickar sin dotter till sitt rum.

Men om hon inte vet det smyger Hope ut och släpper in i lägenheten för att hämta sin dinosaurie och tror ingen hans hem.

Hope smyger ut och släpper in i lägenheten för att hämta sin dinosaurie

Hope smyger ut och släpper in i lägenheten för att hämta sin dinosaurie

Hopp ses som starkt försöka föreslå att Alina är skyldig till branden i efterdyningarna när hon var ensam, med sina frågor om branden som väckte misstankar hos sin mormor Evelyn.

Fiz verkar skakad av elden som förvirrar Tyrone och lämnar Alina anklagar henne för att vara den som startade den.

Men Fiz är orolig att hennes dotter Hope är skyldig och säger till henne att de måste prata om vad som hände.

Tyrone fortsätter snart med sina misstankar och delar dem också - men kunde Hope verkligen ha startat branden och kommer hennes föräldrar att berätta för polisen?

Craigs svek leder till att James slåss tillbaka

Craigs svek leder till att James slåss tillbaka

Craigs svek leder till att James slåss tillbaka

Efter hans felaktiga gripande av den rasistiska polisen PC Brody har James Bailey inlämnat ett klagomål.

Han skadades efter att ha dragits av polisen och kollegan Craig Tinker, medan han och hans bror Michael provkörde en sportbil.

Bröderna utsattes för rasprofilering, eftersom PC Brody ifrågasatte James om hans till synes oregelbundna körning och när James ifrågasatte hans skäl för att dra honom över greps han för hinder.

prata prata scammer script
James får veta den förödande nyheten att stationen inte kommer att titta närmare på hans klagomål

James får veta den förödande nyheten att stationen inte kommer att titta närmare på hans klagomål

Nästa vecka får James veta den förödande nyheten att stationen inte kommer att titta närmare på hans klagomål angående hans gripande.

Han frågar grannen Craig om han rapporterade det faktum att han inte körde felaktigt alls, och att det inte var nödvändigt att dra honom.

Craig blir dock förvirrad och det blir tydligt att han stöttade sin kollega och inte avslöjade vad som verkligen hände.

Polisen känner sig skyldig när James berättar att allt han behövde göra var att berätta sanningen, men han har istället svikit honom - vilket ledde till att Craig förhörde PC Brody om gripandet.

Han lämnar dock förskräckt när PC Brody gör en rasistisk anmärkning och föreslår att svarta människor är 'bara överkänsliga'.

Samtidigt säger James till Michael att han inte kommer att släppa det och kommer att överklaga.

Shona vs Todd

Todd lämnas i krig med Shona nästa vecka

Todd lämnas i krig med Shona nästa vecka

Frisk från att Todd avslöjades för sina lögner, och de ytterligheter han gick till för att vinna tillbaka Billy, lämnar han i krig med Shona nästa vecka.

Trött på kaoset som är parkeringssituationen på gatan, kommer Shona med ett hemlagat parkeringsbiljettsystem som inte går bra.

Hon slår snart en biljett på Todd's likvagn när han lämnar den utanför nummer 8, vilket leder till att han anklagar henne för bedrägeri.

Shona får sin egen rygg genom att spruta den med rakskum, och det dröjer inte länge innan de förklarar krig mot varandra.

Aadi och Summer för romantik

Aadi ger äntligen upp sina känslor nästa vecka och erkänner hur han känner för sommaren

Aadi ger äntligen upp sina känslor nästa vecka och erkänner hur han känner för sommaren

Aadi ger äntligen upp sina känslor nästa vecka och erkänner hur han känner för Summer - förtröstar på Amy eftersom han inte vet hur han ska berätta för henne.

Amy är nöjd med det men hennes mamma Tracy får fel uppfattning och tror att Amy är tjejen han gillar.

Hon och Aadis pappa Dev, liksom Amy & s pappa Steve, låser snart horn över den möjliga romantiken.

Aadi får äntligen modet att be Summer ut och hon håller med

Aadi får äntligen modet att be Summer ut och hon håller med

Samtidigt får Aadi äntligen modet att be Summer out och hon håller med om att de snart planerar sin första dejt tillsammans.

Men det kan bli lite drama framför sig när paret och Amy stöter på Steve och Dev som kämpar på gatan, medan Steve anklagar honom för att ha uppmuntrat sin son att ha sex med Amy - kommer Summer att få fel idé?

Nina oro

Nina träffar sin vittnesförbindelse nästa vecka, och hon smuler ihop vid tanken på att behöva återuppleva det som hände

Nina träffar sin vittnesförbindelse nästa vecka, och hon smuler ihop vid tanken på att behöva återuppleva det som hände

Nina träffar sin vittnes sambandsperson nästa vecka, och hon smuler ihop vid tanken på att behöva återuppleva det som hände.

Hon blev våldsamt attackerad och nästan dödad i en fruktansvärd hatbrottsattack tidigare i år, riktad för att hon identifierar sig som en goth.

Hennes pojkvän Seb Franklin dog av sina skador, eftersom han också attackerades av Corey och hans gäng.

Senare, när kyrkoherde Billy nämner en minnesvägstomt som lämnats av en av hans församlingsmedlemmar, tog Nina med sig tanken.

Hon föreslår för Roy att de skulle kunna göra detsamma för Seb till hans ära, och när Ed erbjuder Nina marken bredvid sin byggnadsgård för Sebs minnesträdgård, blev hon djupt berörd.

Coronation Street sänds måndagar, onsdagar och fredagar kl. 19.30 och 20.30 på ITV.

Se Även: