Justin Timberlake 'pressade' för Janet Jacksons Super Bowl -olycka för att 'överträffa' Britney Spears

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Justin Timberlake 'pressade' för Janet Jacksons Super Bowl -olycka för att 'överträffa' Britney Spears(Bild: GETTY/REUTERS)



Janet Jacksons tidigare stylist hävdar att Justin Timberlake pushade & apos; för hennes ökända garderobsfel på Super Bowl 2004.



Sångaren Cry Me A River ville enligt uppgift & '' överträffa '' hans tidigare flickvän Britney Spears, enligt Wayne Scot Lukas, som förberedde Janets letande efter prestationen vid den tiden.



gavin och stacey race row

Berättade Wayne Sida sex att Justin & apos; ville avslöja & apos; efter att popstjärnorna Britney, Madonna och Christina Aguilera delade en skandalös kyss på MTV Video Music Awards 2003.

Justin insisterade på att göra något större än deras prestationer. Han ville avslöja, säger Wayne i den nya intervjun.

Janet Jackson reagerar efter att sångerskan Justin Timberlake rev upp och ner

Janet Jackson reagerar efter att sångerskan Justin Timberlake rev upp och ner (Bild: Reuters)



Stylisten fortsatte att göra anspråk på & apos; originalkonceptet & apos; var för Janet att komma på scenen med en pärla G-sträng, inspirerad av Kim Cattrall i Sex and the City.

Han berättade för publikationen: 'Janet skulle vara i en Rocha-klänning, och [Justin] skulle kliva på baksidan av hennes klänning för att avslöja hennes rumpa i denna pärl-G-sträng. Men klädseln ändrades ett par dagar innan, och du såg magin.



Wayne sa att Justin 'berömt händelsen som en' garderobstörning '& apos; efter att det hände.

Hon döljde sig snabbt efter olyckan

Hon döljde sig snabbt efter olyckan (Bild: Reuters)

var är s club 7 nu

Han tillade: 'Jag skulle inte kalla det en garderob' funktionsfel 'på en miljon år. Det var den mest fungerande garderoben i historien. Som stylist gjorde den vad den var tänkt att göra. '

En källa nära situationen har dock hävdat när han talade till The NEWSAM att Lukas & apos; påståenden är 'inte sanna' och det är 'udda' att stylisten hävdar detta nu 'för att sälja en bok'.

Under de senaste veckorna bad Justin om ursäkt till Janet och hans före detta flickvän Britney för den motreaktion han mötte om hans behandling av Britney efter deras splittring 2002.

robins och livet efter detta
Britney Spears kysser Madonna vid MTV Video Music Awards 2003

Britney Spears kysser Madonna vid MTV Video Music Awards 2003 (Bild: Getty Images)

Hans senaste ursäkt uppmanade Wayne att öppna upp sig för stunden i Super Bowl, och han hävdar att Justin och Janet slutade fred för länge sedan & apos; och att hon redan har förlåtit honom.

The NEWSAM har kontaktat Justins representant för kommentar.