MasterChefs Gregg Wallace om hur John Torode hjälpte honom genom IVF -babyproblem

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Bröllop med matexperten Gregg Wallace och Anne-Marie Sterpini(Bild: CAMERA PRESS/Trevor Leighton)



MasterChef -presentatörerna Gregg Wallace och John Torode har haft en tv -bromance i 16 år.



Och Gregg har avslöjat hur deras andra halvor också delar ett särskilt band efter att han och hans fru Anne-Marie kämpade i två år för att bli gravid.



Johns fästmö Lisa Faulkner tog kontakt med paret för att dela sina egna IVF -plågor.

Den tidigare EastEnders-stjärnan adopterade dottern Billie, 12, 2007 efter att ha misslyckats med att bli gravid med sin ex-man, skådespelaren Chris Coghill, trots tre omgångar av fertilitetsbehandling.

Gregg sa: Lisa meddelade mig och sa: 'Jag vet att du kämpar för att bli gravid, jag har varit med om detta och om Anna vill prata med mig har jag råd till henne.'



Sedan hände naturligtvis miraklet när vi var ute i Toscana och tänkt naturligt. Det röda vinet och det varma vädret måste ha fungerat.

storebror tävlande 2014 Storbritannien

Och Gregg tillade: Jag älskar Lisa. Jag har aldrig sett John så glad eller avslappnad.



John Torode och Gregg Wallace på succéprogrammet (Bild: BBC/Shine TV)

John säger att hans blivande fru bara var alltför glad för att ge ett vänligt öra till Anne-Marie, som vid 33 års ålder är Greggs yngre.

Han sa: Lisa hade sin IVF -resa och antog Billie. När vi ser någon gå igenom en svår situation kan vi ha haft erfarenhet av att vi vill hjälpa dem. Vi är alla här som vänner för att hjälpa varandra.

Den tidigare grönsakshandlaren Gregg, 54, var överlycklig när sonen Sid kom i maj i år.

Han sa: Jag saknar honom verkligen när jag är borta. Jag känner mig otroligt lycklig.

Det är inte konstigt att han känner sig så lycklig, sex år efter att hon först träffade Anne-Marie på Twitter.

På den tiden var Gregg besvärad av pengaproblem med kollapsen av hans West Veg Ltd livsmedelsbutik, sedan stängningen av hans två restauranger.

s klubb 7 medlemmar

Han har varit gift fyra gånger totalt, med två barn från sitt andra äktenskap.

Gregg Wallace och hans son Sid (Bild: Gregg Wallace)

Men idag är han värd uppskattningsvis 2 miljoner pund, bor i en bondgård med fem sovrum i Kent, har en ny pojke och är galet kär i Anne-Marie, som han retar för att vara för sexig.

Anne-Maries italienska mamma Rina bor hos dem och ser efter Sid på natten när Gregg är hemma så att han kan få oavbruten sömn. Det finns inget sätt att filma nästa dag om jag inte sover, sa han. Inte i min ålder.

Men Gregg - som också presenterar Inside the Factory och Eat Well for Less - oroar sig för ekonomisk säkerhet.

Han sa: Min agent frågade mig om jag var säker på att ta mer jobb eftersom jag förmodligen inte får en paus nu förrän påsk 2021.

Jag behöver inte mer pengar, jag är bara en säkerhetsberoende. Jag har ingen ambition att köra dyra bilar, eller ha en yacht eller helikopter.

Jag kom från en ganska grundläggande bakgrund där människor hade mer än jag och jag vill bara säkra det jag har. Jag blir nervös.

En av de få stabila sakerna genom åren har varit Greggs vänskap med John. Ändå medger de att de aldrig har varit i varandras hem eller ens gjort en måltid för varandra.

Gabriella från high school musical nu

De har plågats av ryktiga rykten trots att John var bästa man vid Greggs bröllop i augusti 2016 på Hever Castle i Kent.

Celebrity Masterchef med Neil Ruddock, Zandra Rhodes, Joey Essex, Oti Mabuse, Andy Grant (Bild: BBC)

John, 54, sa: Vi har aldrig sett en anledning att gå till varandras hus eftersom vi tillbringar mycket tid tillsammans. Vi gillar det så.

Jag skulle inte veta vad jag skulle laga honom om han kom hem till mig och jag tror inte att han skulle veta vad han skulle göra för mig heller.

John är också på en lycklig plats i sitt personliga liv efter att ha föreslagit skådespelerskan Lisa i december 2018, nio år efter mötet på uppsättningen MasterChef.

Paret tros knyta knut senare i år. John vägrar att avslöja detaljer om den stora dagen men Gregg kommer inte att vara bästa man.

Gregg sa: Jag blev inte besviken när han alls berättade för mig. Han har en mycket gammal vän han vill göra jobbet. Toppen.

Paret skiljer sig från varandra i personligheten. Gregg pratar hundra mil i timmen och bubblar över av entusiasm om allt från sin vackra fru till den senaste MasterChef.

marvin och rochelle humes

Avslappnad John njuter av yoga- och mindfulness-sessioner.

Anne-Marie Sterpini och Gregg Wallace (Bild: Getty)

Gregg säger om John: Jag tror att han ibland bara lägger huvudet i händerna och säger, ”Femton år har jag lyssnat på det här.”

Jag blir upphetsad och han säger, 'Småbarnet är tillbaka.'

Vi litar på varandra. Vi vet att det fungerar. Om en av oss är lite avfärgad går den andra upp. Om jag är nere kommer John att vara den första som frågar: 'Vad är det för fel?'

Ingen har skrivit boken om hur framgångsrika tv -partnerskap fungerar men jag tror att vårt verkligen fungerar.

John tillade: Som alla andra kan du gå in på jobbet och känna dig lite ”pfft”. Jag vet om jag känner så att Gregg har min rygg och jag har hans.

Duon älskar båda Celebrity MasterChef eftersom det tar bort stjärnelementet hos tävlande.

Dick Strawbridge, Lisa Faulkner och Chistine Hamilton med domarna John Torode och Gregg Wallace

vad är en blow poke

John sa: De går igenom tvättmaskinen MasterChef. De kommer in som kändisar och lämnar som tävlande som alla andra.

De är dock mycket mer konkurrenskraftiga än amatörerna på vanliga MasterChef. Stjärnorna är aldrig tysta om behovet av att slå varandra och vinna.

Tittarna tittade förra veckan på kändisar som försökte göra korv och Gregg och John skrattade efter att Joey Essex blandat ihop gräslök med timjan.

Designern Zandra Rhodes orsakade larm genom att vifta med en metallkebabstav och Strictly's Oti Mabuse erkände att hon aldrig hade pocherat ett ägg.

Lisa Faulkner och John Torode 2016 (Bild: UK Press via Getty Images)

Gregg sa: Celebrity MasterChef är det största fnisset av alla shower. Det är bara hysteriskt eftersom vi på vägen hittar människor som bara inte lagar mat.

Det är OK eftersom det inte bara handlar om den som är bäst i början, utan den som gör mest framsteg också.

Vi kommer aldrig att överlämna dem till kockar men vi kan lämna dem till kockar.

  • Celebrity MasterChef fortsätter i morgon kl 21.00 på BBC1.

Se Även: