Man, 55, stämplad som 'pedofil' och anklagad för grooming 25-årig flickvän

Us News

Ditt Horoskop För Imorgon

Raynaldo har blivit märkt som en 'pedofil' över sitt förhållande till Ronyea men de insisterar på att det är kärlek(Bild: MDWfeatures / Ronyea Keyaira)



En man stämplades som pedofil och anklagades för att ha preparerat sin partner eftersom hon är 33 år yngre än honom.



Maskiningenjör Raynaldo Measimer, 58, från Illinois, USA, träffade frilansmodell och konstnär, Ronyea Keyaira, 25, från Missouri, USA, efter att hon skrev om sin attraktion för äldre män.



Han meddelade henne och de började chatta och utbyta bilder på varandra.

När Ronyea skickade några av hennes modellbilder till honom bad han henne om en dejt. Den dagen de träffades blev de förälskade vid första ögonkastet och slog av det direkt.

Trots att människor stirrade på dem med dömande blickar fortsatte de att träffa varandra. Men efter år av dating gick Raynaldos far bort.



Ronyea på bilden med Raynaldo (Bild: MDWfeatures / Ronyea Keyaira)

Detta i kombination med deras rädsla för att bli bedömd över deras åldersskillnad fick dem att dra sig tillbaka från varandra i ett par år.



Men 2018 skickade Ronyea ett sms till Raynaldo för att se hur han hade det, och de återkopplade.

Deras relation blev snabbt allvarlig och trots den motreaktion de fick av främlingar om deras förhållande har de gått starkt de senaste två åren.

arsenal vs man utd kanal

När Raynaldo, som har barn från 10 till 19 år, introducerade Ronyea för sin mamma, trodde hon först att han bara var med henne för sex tills hon tillbringade mer tid med dem och insåg att deras kärlek var äkta.

Paret har en åldersskillnad på 33 år (Bild: MDWfeatures / Ronyea Keyaira)

De har mött många konflikter under hela sitt förhållande; Ronyea har kallats en guldgrävare och Raynaldo har märkts som en & apos; pedofil & apos; och & apos; sugar daddy & apos; av främlingar.

Trots all kritik de fått har de nyligen köpt ett hus tillsammans och planerar att skaffa barn i framtiden.

'Raynaldo såg en positiv kommentar jag lade om äldre män och deras attraktivitet och en dialog startade och vi utbytte bilder', sa Ronyea.

'Jag skickade honom flera foton från min modellportfölj och sedan bad han mig om ett datum. Jag sa ja för att jag alltid har attraherats av äldre män och även dejtat män som är äldre än mig men samtidigt aldrig träffat någon med en så stor åldersskillnad.

'Vi gick på middag på en restaurang som heter Houlihan's. Jag minns att vi slog till det direkt. Jag tyckte att Raynado var super stilig och väldigt intressant och jag ville lära känna honom mer.

Ronyea och Raynaldo (andra vänster) på bilden med Ronyeas familj (Bild: MDWfeatures / Ronyea Keyaira)

'Jag kommer också ihåg att folk stirrade när de ställde in på vårt samtal och kom på att vi var på dejt.

pojkar barn i nöd t-shirt

”Men vi fortsatte att träffas eftersom vi inte brydde oss så mycket och såg hur det skulle gå.

”Vi båda har aldrig dömt eller behandlat människor annorlunda baserat på ålder, ras, religion, politisk övertygelse eller sexuell läggning trots vår omgivning eller uppväxt.

'Raynaldo upplevde sin fars bortgång och blev avlägsen så vi slutade ses i ett par år.

'Men vi hade ett band som ingen av oss hade upplevt tidigare plus fysisk attraktion och det betydande känslomässiga stöd vi gav varandra under kommande år även om vi inte var tillsammans. Så en dag smsade jag honom så se hur det gick för honom och vi återuppkopplade.

Ronyea och Raynaldo på semester (Bild: MDWfeatures / Ronyea Keyaira)

'Innan den tiden hade jag träffat människor som var närmare mig för att hålla min familj och vänner glada, men jag visste alltid att Raynaldo var den.

'Jag tyckte att jag lockades av Raynado eftersom han har en stark närvaro intellektuellt och fysiskt, han är inte skrämd av människor och deras åsikter, vilket har gned mig positivt och fungerat mycket bra med denna typ av relation.

'Han är också väldigt attraktiv. Han är mycket uppmärksam på människor han bryr sig om och föregriper deras behov och önskningar. Han älskar mig för den jag är inte bara av mitt fysiska utseende.

'Trots mina tidigare bekymmer med uppfattningen om oss tillsammans har Raynaldo alltid varit fast i sin kärlek och velat vara med mig. Han har varit mycket tålmodig och orubblig med det genom åren. '

De erkänner att det tog deras familjer ett tag innan de accepterade sitt förhållande, men när de väl såg dem tillsammans förändrades deras åsikter.

andrew smith graham norton

Raynaldo och Ronyea har mött många negativa reaktioner från främlingar om deras förhållande och bara under det senaste året kände de sig tillräckligt självsäkra för att visa upp sitt förhållande till världen.

Raynaldo beskriver sin uppfattning om sitt förhållande till Ronyea.

Ronyea på bilden med Raynaldo på ett fiskespa (Bild: MDWfeatures / Ronyea Keyaira)

'' Ronyeas medkänsla och förmåga att förstå komplexiteten i mitt liv tillsammans med fakta att hon är väldigt snäll mot andra människor på ett inspirerande sätt, empatisk och har en vänlig personlighet lockade mig till henne '', sa han.

'Hon är också en mycket uppmärksam lyssnare och erbjuder perspektiv ganska ofta annorlunda än mitt. Hon har också en medfödd lugnande förmåga när jag är stressad av arbete eller familjerelaterade frågor.

'Ronyea är också mycket vacker och bryr sig om sin hälsa, sitt utseende och tenderar att förvänta sig detsamma av mig, vilket inspirerar mig att vara den bästa versionen av mig själv.

'Jag tycker det är ironiskt vid denna tidpunkt i mitt liv att Ronyea är allt jag vill ha i en partner, med undantag för vårt åldersskillnad.

'Min mamma trodde att jag bara var med Ronyea för sex, men efter att vi besökte henne tillsammans och vi tillbringade tid tillsammans förändrades hennes åsikt snabbt.

'Mina barn accepterade Ronyea mer än andra kvinnor jag träffade. Men de förstår fortfarande inte varför det går mot äktenskap vid denna tidpunkt. De äldsta barnen, som är nitton år gamla, tror att vårt förhållande är äkta och stöttar. '

Ronyea och Raynaldo avbildade att äta middag (Bild: MDWfeatures / Ronyea Keyaira)

x-factor audition datum 2014

Ronyea beskriver den typ av kommentarer de får från främlingar om deras relation och hennes budskap till världen.

”Mina föräldrar var inte särskilt glada när de fick reda på det och det tog ett tag för dem att acceptera och förstå hur vi verkligen kunde älska varandra. Men efter samtal och interaktioner förändrades deras åsikter, säger hon.

'Mina vänner har alltid accepterat när jag blev öppen om vårt förhållande. Men det tog ett tag innan jag var öppen för jag har hört kommentarer om relationer som vårt.

'Men vissa har fortfarande en missuppfattning om att vi är en sugar baby/sugar daddy -ordning.

”Vi har verkligen inte vänner i vårt samhälle som förstår eller som har ett åldersskillnadsförhållande som vårt, så vi har verkligen inte andra att prata med som skulle förstå.

'Vi lär oss att inte bry oss om människors åsikter om vårt förhållande. Människor skulle peka, stirra, göra ogillande kommentarer och gester mot oss när vi är ute offentligt.

Paret på en av deras dejtnätter. (Bild: MDWfeatures / Ronyea Keyaira)

”Vi båda försökte dejta andra människor i vår ålder för att behaga samhället och fann oss olyckliga eftersom samhället säger att vi inte borde och inte kunde vara med den vi älskade på grund av vårt åldersskillnad.

'Folk säger att jag är en guldgrävare eller att Raynaldo är en sockerpappa, en pedofil eller att han sköter mig.

boston bob grand national

'Vissa säger att jag borde lämna honom eftersom han snart kommer att dö och jag måste ta hand om honom när han blir äldre. De säger att han bara är med mig på grund av mitt fysiska utseende och ungdom.

'Vi får till och med folk att säga att interracial relationer är en synd och vi misstas som far och dotter.

'Vi har precis köpt ett hundra-och-tjugofem år gammalt hus tillsammans och bygger om det till vårt drömhus som flyttar den följande månaden.

”Vi är som alla par som har varit tillsammans länge och vi tar och tar steg mot vår framtid tillsammans.

'Raynaldo gav mig en löftering förra året som är en allvarlig gest mot hur allvarlig han är mot oss. Vi har tänkt på att vi ska ha barn tillsammans och vi har haft grundläggande diskussioner om konsekvenserna.

'Det finns människor i konventionella relationer och verkligen olyckliga. Världen är en bättre plats när människor är glada. '

Se Även: