Hur robins 'bevisade' nära och kära fortfarande är med sina sörjande släktingar efter döden

Verkliga Livshistorier

Ditt Horoskop För Imorgon

Är nära och kära fortfarande med oss ​​när de dör? Många tror att de har fått tecken på att deras släktingar fortfarande finns kvar och i det andliga samhället ses robins som symboler för besök från de döda.



I början av april delade en mamma som förlorade sin fyraåriga son en hjärtskärande video som hon spelade in vid hans grav.



Marie Robinson besökte Jacks viloplats på tredje årsdagen av hans död och hade bett honom att 'visa mamma ett tecken', varefter en robin hoppade på hennes sko och sedan landade på hennes hand.



Hon lade upp ett klipp av robin som kommer till & hälsa & apos; medan hon snyftade och frågade: 'Tittar du efter honom?' och sa att hon tog det som ett tecken på att Jack fortfarande var med henne.

När vi delade den här historien på Facebook -sida , vi översvämmades av liknande berättelser från människor som hade förlorat dem som stod dem nära och sa att de också hade sett robins och tröstats.

Robinen landade på Maries fot medan hon besökte sin sons grav (Bild: Facebook)



Nedan finns 11 av de historier som människor delade med oss. Om du har haft en liknande upplevelse, vill vi gärna höra från dig. Skicka ett e-postmeddelande till yourNEWSAM@NEWSAM.co.uk.

1. 'Jag kände en enorm känsla av lugn'

Stacey Woodhouse sa: 'Dagen efter min mammas begravning bestämde min man och jag att fortfarande åka på en campingtur som hade arrangerats före hennes bortgång.



'En robin flög runt oss och landade i vårt picknickbord. Hon fortsatte sedan att hoppa in i vår markis och in i vår husbil.

gander 9/11

'Hon stannade där och tittade på oss i några minuter medan jag chattade med henne.

sam sodje matchfixning

'Jag kände en enorm känsla av lugn. Min mamma älskade att följa med oss ​​på campingturer, även om det bara var några timmar och en kopp. '

En robin landade på Maries hand medan hon besökte Jack (Bild: Facebook)

2. 'Hon lade handen över munnen och pekade'

Sylvia Rafter: 'Min mamma gick i juni. Jag körde hem för att hämta kläder när min granne körde mot mig.

”Vi slutade båda och jag bröt ihop och berättade om mamma. Hon lade handen över munnen och pekade och där, på min bilspegel, låg en rån ... även med motorn igång.

omröstning

Tror du att robins kan vara ett & apos; tecken & apos; från förlorade nära och kära?

11000+ RÖSTER SÅ LÄNGT

JaLåt bli

3. 'Jag känner mig så glad när jag ser en'

Sharon Sandford kommenterade: ”Jag har alltid trott att robins är ett tecken på att en nära och kära är nära. Aldrig misslyckats med att se en på kyrkogården när jag besökte min brors viloplats.

'Min mamma dog i november förra året och vi begravde hennes aska bredvid min bror på vad som skulle ha varit hans födelsedag.

'Den största robin dök upp och gick faktiskt in i graven. Han hoppade sedan över till min pappa och sedan till mig. Jag känner mig så glad när jag ser en. '

4. 'Det var ett härligt ögonblick'

Ann Brady sa: ”Det är en liten robin som besökte oss när vi stod vid min sons viloplats också.

”Vid ett av de första tillfällena vi besökte och stod där. Det hoppade ner framför oss tittade på oss. Vi ser det fortfarande då och då. Det var en härlig stund! '

Har du någonsin sett en robin hoppa runt i din trädgård? (Bild: Photolibrary RM)

5. 'Jag satt i tårar'

Susan Lennon berättade sin historia och sa: 'Jag förlorade min far och bror på 11 veckor. Våren efter att min far dog, dök en rödhage upp i min trädgård. Jag satt i tårar om min pappa och bror på grund av det.

'Robinen landade på mitt fågelbord och bara tittade på mig. Bara två veckor senare fick jag cancer borttagen från livmodern och robin dök upp dagen efter också.

6. 'Var snäll och ta hand om mig idag'

Becky Fairclough sa: 'Varje morgon före jobbet hör jag en röding sjunga i ett visst träd. Jag ler alltid och säger: & apos; Jag vet att du är där och snälla ta hand om mig idag. & Apos;

'Jag har också haft en fjäril som dyker upp i huset de senaste fyra vintrarna, vanligtvis i december eller januari ... Jag skulle vilja tro att det är min mamma som vakar över mig.'

En robin skapar en julplats robin fågel rött bröst

En robin skapar en julplats robin fågel rött bröst (Bild: Birmingham Post and Mail)

hur man tjänar pengar på youtube uk

7. 'Jag tror på robins och vita fjädrar'

Corrina Whelan kommenterade: 'Första gången vi besökte min nanas viloplats efter att hon dog, dök en robin upp på hennes gravsten.

”Och länge efter det skulle det komma en rödhake på väggen utanför köksfönstret varje gång min mamma ringde till mitt hus. Jag tror på robins och vita fjädrar. '

8. 'Det ger en sådan känsla av fred'

Andrea Helliwell sa: ”Det finns ofta en rånby runt min avlidne första make och min dotters grav. Det för med sig en sådan känsla av fred.

'Min pappa sa alltid att han skulle komma tillbaka som en robin eftersom alla älskade dem. Varje gång en familjemedlem har dött har jag sett en robin, så nu ser jag till att jag matar robins på mitt fågelbord. '

Robin fågel i snön

Robins är vanliga i trädgårdar under vintern (Bild: Getty)

9. Många andra människor kände likadant

Karon Carr sa: 'När min pappa dog på ett hospice fanns det en utanför hans fönster och en kommer tillbaka varje år.'

Diane Atherley sa: 'I min fars väckning gick en robin in i hallen där vi höll den - precis framför mig. Jag tror att det var pappa som sa & apos; jag är med er alla. & Apos;

Laney Head kommenterade: 'Jag ser en robin varje dag när jag är vid min sons grav eller går förbi hans park där han brukade spela. Det är bara sedan 29.12.2016. Gud välsigna.'

vilket datum är black friday 2020

Nicki Knotts sa: 'Jag tror inte på Gud och jag brukade aldrig köpa mig in i livet efter detta, men sedan dog min mormor och sedan dess har jag ofta en robin i min trädgård. Vanligtvis i svåra tider, så det tror jag. '

Fjärilar - som den här vita amiralen - anses också vara & tecken & apos; bortom graven (Bild: Getty)

10. Det tröstar till och med husdjursägare

Lyndsey McHugh: ”Vi förlorade våra två hundar inom kort avstånd från varandra.

'När jag tänker på att de tittar in i trädgården dyker alltid två robins upp och verkar flyga runt som att leka. Ger stor komfort.

11. Människor ser också fjärilar som & apos; tecken & apos;

Yvonne Boylan sa: 'Min lillebror kom till mig som en fjäril när han dog och har gjort sedan den dagen.

'Jag ser dem överallt och nu har jag tatuerat dem på mig så han är med mig för resten av mitt liv.'

Robins ses ofta i det andliga samhället som en symbol för att nära och kära fortfarande finns där.

snö i Kairo 2013

Spiritual Center -webbplatsen förklarar: ”Den här fågeln är en besökare och bör därför uppskattas som en välkommen besökare som tar med presenter, det är för dig att tolka gåvorna den ger.

'Någon som nyligen passerat kan visa dig att du blir bevakad, kanske bara låta dig veta att de fortfarande älskar dig.'

Vissa kommentarer har redigerats för klarhet eller grammatik.

Se Även: