Sarah Ferguson köper ett lyxhus på 5 miljoner pund - 12 år efter 'finansiell kamp'

Royals

Ditt Horoskop För Imorgon

Hertiginnan av York ska ha köpt ett lyxhus på 5 miljoner pund i Mayfair, ett av Londons mest exklusiva distrikt.



Sarah Ferguson , 62, ska ha köpt bostaden av sin nära vän, hertigen av Westminster, som är en av Storbritanniens rikaste män.



Hemmet sägs vara en investeringsmöjlighet för prinsessorna Beatrice och Eugenie - men har väckt intresse under tidigare klagomål om hennes ekonomiska svårigheter.



Hemmet - tidigare två lägenheter - har gjorts om till ett hus och är hennes enda hem i London.

kenyansk sorence owiti opiyo

Men Fergie tillbringar större delen av sin tid i Storbritannien och bor med sin exman Prins Andrew på Royal Lodge i Windsor.

Fergie har tidigare beskrivit sig själv som 'ständigt på randen till finansiell konkurs' i en TV-intervju 2010 i USA, och erkände också att hon hade 'liten förståelse' för pengar.



Älskar th och kungliga? Registrera dig för NEWSAM:s dagliga nyhetsbrev för att få alla de senaste nyheterna om drottningen, Charles, Kate, Wills, Meghan, Harry och resten av The Firm. Klicka här för att registrera dig

 De kan ha splittrats i en uppmärksammad skilsmässa 1996
De splittrades i en uppmärksammad skilsmässa 1996 ( Bild: Getty Images)

Fergie är fortfarande väldigt nära Andrew och trots att hon är skild bor hon fortfarande med honom i hans hem på Windsor-godset.



james varför tjänar jag oss

Sarah sa en gång till Daily Mail: 'Vi är det lyckligaste skilda paret i världen. Vi är skilda från varandra, inte från varandra.'

Hon har tidigare nekat till att bo heltid med sin exman på Royal Lodge i Windsor, och berättade för Times Radio att hon ofta är utanför landet.

Hon sa: 'Jag tillbringar så mycket tid utanför landet och gör mitt filantropiska arbete, att när jag väl kommer in igen har jag väldigt tur att få stanna här. Det skulle vara väldigt fel.

'Om jag sa att det var mitt hem. Det är en plats där vi är en enad front med tjejerna. Det är deras hem. Och nu kommer mina barnbarn hit och jag har alltid trott på kommunikation, kompromisser och medkänsla.

'Jag har alltid trott det. Jag har stor tro.'

Fergies representanter bekräftade köpet för Sun men bekräftade inte hur mycket fastigheten kostade.

Källor sa till Sun att den nya Mayfair-fastigheten är 'en långsiktig investering för döttrarna prinsessan Beatrice och Eugenie', och beskriver den som 'pittoresk' och i 'ett av de allra smartaste områdena i London.'

persikor geldof före plastikkirurgi

De sa till tidningen: 'Det hade tidigare varit ett par lägenheter men har gjorts om till en enda fastighet.

'Om tjejerna ska ärva det någon gång har de extremt tur.

'Det är en kort promenad från de bästa barerna och restaurangerna i staden, vackra parker och andra heta platser. Men gud vet var pengarna har kommit ifrån - alla trodde att de var helt snåla.'

fury wilder fight time uk

Se Även: