Jag tycker det är mycket upprörande: Peter Andre och fru Emily försvarar 17-årsåldern

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Peter Andres fru, Emily har pratat om de övergrepp hon får på nätet(Bild: WENN.com)



Innan hon träffade Peter Andre var Emily MacDonagh bara en vanlig ung kvinna som studerade för att bli läkare. Två år senare gör hon tidningsbilder och kämpar med troll som attackerar allt, från hennes utseende till sitt äktenskap.



27-åringen har uttalat sig för första gången i en intervju med OK! tidningen, om hennes problem med berömmelse och de övergrepp hon och maken Pete, 44, får över deras 17-åriga åldersskillnad.



Baksidan [av berömmelse] är att människor är otäcka, säger hon. Tidigare har jag läst människor som kritiserar mig och Pete, oavsett om det är åldersskillnaden eller vårt utseende, och jag tycker det är svårt när folk säger att jag är för ung för att vara med honom - min hud är inte tillräckligt tjock och jag tycker det är mycket upprörande.

ok! tidningen kommer ut rikstäckande tisdagen den 2 maj

änglalik betydelse av siffror

Det är inte det enklaste livet, att vara gift med Peter Andre (Bild: Head High Productions/AndyMacPhotography.com)



Faktum är att det är hela anledningen till att mamma till Amelia, tre och Theo, fem månader, vägrar att använda sociala medier. Hon säger: Jag har inte sociala medier för annars öppnar du dig för den kritiken ... du vill inte tro att dina barn läser negativa saker.

Hon försvarade också sin mans ålder och sa: Han är i fyrtioårsåldern och han ser bra ut. Han kommer fortfarande hem till mig och ger mig kramar.



Det kan finnas en åldersskillnad på 17 år, men de gillar fortfarande varandra

Uppenbarelserna kom när Peter för första gången talade känslomässigt om de skrämmande hälsoproblem som hans nyfödda son har hanterat.

Sångerskan och hustrun, Emily pratade med OK! tidning om fem månader gamla Theos diagnos med tunga för två månader sedan. Tillståndet, där tungan är fäst vid mungolvet, kräver en operation för att åtgärda, och paret erkände att de blev allvarligt känslomässiga när han gick under kniven för sex veckor sedan.

Pete och jag grät båda två när Theo opererades. Det var riktigt traumatiskt, säger juniorläkare Emily. Jag kände mig skyldig, jag borde ha tittat i hans mun och funderat på tunga. Jag tog honom till kliniken och de sa att det var riktigt svårt.

kandidater till europeiska val i mitt område
Peter Andre och Emily Macdonagh anländer till The Sun Military Awards

Peter och Emily har haft det tufft sedan de gifte sig för två år sedan (Bild: Getty)

stammar jeremy forrest megan

Hon beskriver också traumatiska upplevelser med amning, kopplat till tillståndet, och sa: De första månaderna var riktigt jobbiga för mig. Ibland skulle jag amma Theo tio gånger om dagen ... under de första månaderna sjönk hans vikt, han fick återflöde och jag hade mastit tre gånger och jag var riktigt sjuk.

Även den praktiska pappan har kämpat som Emily beskriver att lämna honom ensam nyligen; Jag skrev ner allt, som när jag skulle byta Theos blöja, när jag skulle mata honom och hur mycket, men han ringde mig vid 11 -tiden och sa: 'Han skriker, jag kan inte få honom att sluta!' Han hade lagt ner honom för en sömn när han skulle ha mat.

Men sedan op, säger Emily att saker och ting blir lättare med Theo. Hans matning har tredubblats och han sover bättre. Jag tror att jag nästan fick ett nervöst sammanbrott innan.

Peter Andre är också pappa till prinsessan och junior, från hans första äktenskap med Katie Price (Bild: peterandre / Instagram)

Intervjun var för att fira att Emily fick sin allra första showbiz -krönika med tidningen. Hon kommer att prata om allt mamma, samt ge henne tips om hälsa och kondition. Det är trots att hon erkände att hon inte har tränat alls på ett och ett halvt år och sagt att jag är så dålig ... jag gillar verkligen inte träning.

Paret, som gifte sig 2015, säger att de försöker spendera mer tid tillsammans nu innan Pete åker till LA om några månader. Peter avslöjade på Twitter förra veckan att han hade fått sin första filmroll i The Undoing och Emily säger att hon aldrig sett sin man mer upphetsad. Jag tror att han kommer att bli jättebra. Jag är så stolt över honom.

Den enda frågan som återstår då; exakt hur avundsjuk kommer Katie Price att vara om Emilys nya spelning?

Se Även: