James May förklarar varför han sällan pratar med Grand Tour-medstjärnorna Clarkson och Hammond off set

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Grand Tour -stjärnorna James May, Jeremy Clarkson och Richard Hammond har helt klart en kemi på skärmen, men det verkar som att de har lite att göra med varandra.



Och om när trion träffas, går de på varandras nerver.



viktminskningens heliga graal

Det är enligt May, som avslöjade att presentatörerna inte umgås utanför uppsättningen, släpper in i varandras hem eller till och med byter text.



Han sa: Vissa människor tror att vi bor i ett stort hus tillsammans med våra bilar parkerade utanför. Men det är nonsens. Vi umgås inte riktigt med varandra.

Vi pratar inte eller textar varje vecka eftersom vi inte behöver.

Maj, Clarkson och Hammond (Bild: PA)



'Jag saknar dem inte. Vi blir helt sjuka med varandra, förstås. Men vi är inte lika dåliga som Fleetwood Mac. Det är inte en förutsättning för att visa att vi är kompisar utanför skärmen.

'Detta är vanligt med rockband och rollbesättningen av långvariga drama. Jag tror att alla i Friends hatar varandra ... Godisarna också.



Men trots det insisterade May på att om en av de tre tidigare Top Gear -stjärnorna insjuknade eller dog, skulle de inte få en ersättare.

lotterivinnare framgångshistorier

James May (Bild: PA)

Han tillade: Om Jeremy dog ​​skulle vi förmodligen inte fortsätta. Vi skulle bara ge upp.

Men om jag dog skulle de inte ge sig på och fortsätta.

Hans kompis Clarkson tillfrågades av Radio Times om han hade hört talas om den nya Top Gear -programledaren Paddy McGuinness och svarade: Nej. IRA -killen [sen Sinn Fein -politiker Martin]? Ingen aning.

  • Den nya serien Grand Tour börjar den 18 januari på Amazon Prime Video.

Se Även: