Sainsbury's gör stora förändringar av Nectar - med hundratals fler bonuspoäng

Sainsbury's

Ditt Horoskop För Imorgon

Programmet startade på Isle of Wight



Sainsbury & s är i färd med att tillkännage en enorm skakning av sitt Nectar -kortschema i ett drag som kan innebära fler bonuspoäng varje gång du handlar i snabbköpet,



Livsmedelsaffären, som först meddelade att den prövade en översyn i Wales och Isle of Wight tidigare i år, har sagt att den testar ett nytt system som kommer att lanseras nationellt.



Konsumentexperter på MoneySavingExpert har dock funnit att kunder över hela Storbritannien nu kan delta i det, vilket ökar deras poäng på vissa produkter när de registrerar sig för att delta.

Enligt systemet kommer kunderna att få en rad poänghöjande erbjudanden baserade på sina shoppingvanor, till exempel 20 extra poäng på märkesbröd, som de sedan kan samla in när de köper.

Shoppare kan se alla sina skräddarsydda erbjudanden på webbplatsen eller appen, där de kan & apos; spara & apos; de som de vill använda innan de handlar.



Sainsbury & s kommer att meddela några stora förändringar (Bild: AFP/Getty Images)

Du måste sedan använda dem inom en viss period - vilket troligen kommer att vara en vecka eller två.



Mer än 18 miljoner människor använder för närvarande Nectar över hela landet och samlar lojalitetspoäng överallt från Sainsbury till Expedia och till och med eBay.

Och enligt MSE har kortinnehavare i Belfast, Brighton, Derby, Didcot och Wakefield redan kunnat ta 100-tal bonus Nectar-poäng genom att förvala skräddarsydda erbjudanden på & new; Nectar & apos; app och hemsida.

Det är dock värt att notera att detta fortfarande är en rättegång, vilket betyder att det inte finns något att säga hur en plötslig tillströmning av suckar kan påverka det nya systemet.

Om du ändå vill prova kan du registrera dig via Ny Nectars webbplats eller genom att ladda ner appen New Nectar (föreller).

Du behöver dina Nectar -detaljer om du redan är en Nectar -korthållare.

En talesman för Nectar sa till NEWSAM Money: ”Vi är fullt engagerade i att ordningen ska vara rätt för våra kunder, som vi har lyssnat på under hela försöket för att se till att eventuella förändringar vi genomför nationellt i framtiden belönar våra kunder på bästa möjliga sätt . '

Vad förändras?

De nya reglerna prövas (Bild: PA Archive/Press Association Images)

Sainsbury & amp;

Det kommer dock att ledas digitalt, vilket innebär att du måste använda den nya Nectar-webbplatsen eller appen för att komma åt den.

Under New Nectar får du veckobonuserbjudanden baserat på artiklar du regelbundet köper. Du måste dock välja vilka du vill aktivera innan du löser in dem i butiker.

För att få bonuspoäng, skannar du sedan bara ditt Nectar -kort vid kassan. För närvarande kan du göra detta med ditt fysiska kort, men Nectar har också berättat för kunder på sociala medier att nya skannrar installeras i kassorna för att låta kunderna skanna en streckkod som genereras av den nya Nectar -appen istället.

Det är inte känt om skakningen kommer att sätta stopp för den nuvarande 1 Nectar-punkten för varje 1 £ spenderat arrangemang.

På Isle of Wight togs den bort, men under den walisiska rättegången lades den till. Det är möjligt att företaget fortfarande beslutar om dessa villkor. Detsamma gäller bonuspapperskuponger.

Se Även: