Canelo vs Saunders UK kamptid i kväll: Starttid för världstitelkamp

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Billy Joe Saunders kommer att försöka dra av en av de största störningarna av en brittisk fighter när han tar emot Canelo Alvarez ikväll.



Efter att ha krävt ett riktigt test av sin förmåga i flera år står Saunders nu inför den tuffaste utmaningen inom boxning.



Han kommer att bjuda på att bli bara den andra fightern som slår Alvarez efter Floyd Mayweather poängvinst 2013.



Genom att göra detta skulle han lägga till mexikanska två världstitlar i sitt eget band och lämna sig själv en kort för att slutföra kollektionen med supermellanvikt.

Alvarez har dock ett imponerande CV och är bookmakers & apos; fast favorit att råda i Dallas.

Storbritanniens favorithundar topp 100

Här är allt du behöver veta om kvällens slagsmål ...



Vilken tid är kampen?

Kampen börjar klockan 04.00 i brittisk tid, vilket är 22.00 i Dallas. Tiden kommer sannolikt inte att förändras, oavsett underkortet, eftersom den har satts i sten av sändaren.

Canelo Alvarez och Billy Joe Saunders möts

Canelo Alvarez och Billy Joe Saunders möts (Bild: Getty Images)



alex smith charlotte brosnan

Hur man tittar på TV och via livestream

Kampen kommer att visas på DAZN i Storbritannien - det är inte på Sky Sports eller BT Sport. Fans kommer att behöva registrera sig för streamingtjänsten som kostar £ 1,99 i månaden. DAZN kan ses via din dator, mobilenhet eller smart -TV. Klicka här för att registrera dig för DAZN .

Underkort

Elwin Soto mot Katsunari Takayama

Kieron Conway mot Souleymane Cissokho

uber på juldagen london

Frank Sanche mot Aguilera den store

Christian Alan Gomez Duran mot Xavier Wilson

Keyshawn Davis mot Jose Antonio Meza

Marc Castro mot Irving Macias Castillo

Kelvin Davis mot Jan Marsalek

Odds

BIG FIGHT ODDS

Tidigare världens welterviktskung Floyd Mayweather (L) och YouTube-personligheten Logan Paul möts under tillgängligheten i media inför deras boxningsmatch den 6 juni, den 3 juni 2021 på Villa Casa Casuarina på den tidigare Versace Mansion i Miami Beach, den juni 3, 2021. (Foto av CHANDAN KHANNA / AFP) (Foto av CHANDAN KHANNA / AFP via Getty Images)

Floyd Mayweather 1/9

storm ali mötte office

Logan Paul 5/1

Klicka här för att satsa med bet365*

*Oddsen kan komma att ändras

Citat hörn

Platshållarbild för Canelo Alvarez

'Han tror att han kommer att ge mig en lektion i boxning?' Sa Alvarez. 'Vi får se. Jag är inte samma kille som jag var för fem -sex år sedan. Jag har erfarenhet, jag är en mer mogen fighter. Så han kan säga vad han vill, på lördagskvällen befinner han sig i en annan kampnivå. Jag hoppas att jag inte behöver domarna på natten.

kändis storebror bröst

”Vi har alltid varit öppna med vad som är korta och långsiktiga planer. Jag vill förena 168lb -divisionen, och Caleb Plant skulle vara nästa i raden för att säkra det kortsiktiga målet om han lyckades mot Billy Joe Saunders

'Målet är att vara obestridd på 168lbs och sedan får vi se. Jag tror att jag skulle kunna stanna i Super-Middleweight till slutet av min karriär. Jag tror att jag har ungefär sju år kvar tills jag går i pension, men jag lyssnar på min kropp och när den säger att jag ska sluta slutar jag

Inget frustrerar mig, jag är bara fokuserad på att vinna på lördag. Han måste slåss mot mig på lördag, det måste hända, det är inget problem.

Jag bryr mig inte om någonting; Jag ska bara gå in där och göra mitt jobb. Saunders har kommit med andra ursäkter, han har haft många ursäkter, men jag ska bara gå in där och göra det jag måste göra.

Billy Joe Saunders

Jag tror att jag har varit mot folkmassorna tidigare; Jag har rest som amatör till OS -matchen som 18 -åring, det finns inget större tryck på någons axlar när de ställer sig inför miljoner människor där.

Det kommer ökat tryck för oss båda för den här kampen eftersom vi båda inte vill gå hem förloraren. I slutet av dagen gillar hälften av det mexikanska folket honom, hälften inte, så förhoppningsvis kommer hälften som inte gillar honom att stötta zigenarpojken, vi får det att gunga och rulla. Detta är för alla zigenare hemma, alla i Storbritannien, plus halva mexikanerna, kommer bakom mig.

Se Även: