Vem är Darren Day? Allt du behöver veta om skådespelaren och Storbritanniens nummer ett kärleksråtta

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Gör dig redo för en dos Darren Day



Darren Day är på väg in i Celebrity Big Brother -huset.



Sommarlovsstjärnan är inte en främling för realityserier, som tidigare har uppträtt i den första serien av I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out from here! tillbaka 2002.



hur mycket kostar en greggs korvrulle

Nu hoppas chefer att han kommer att ge lite krydda till Channel 5 -huset med berättelser om sina tidigare älskare.

'Darren's telly dynamite och producenter tror att tittarna kommer att älska att hata honom', sa en källa.

Darren Day

Kan han vinna? (Bild: NEWSAMpix)



Vem är Darren Day?

Darren är mest känd för sin tv- och scenkarriär, och blev berömd 1993 med ledningen i Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

Skådespelaren blev snabbt ett känt namn, med huvudrollen i fler West End -musikaler, skaffade sig ett skivkontrakt med Simon Cowell och spelade tv -spelningar som du satsar på bästa sändningstid! och prova inte det här hemma.



Han var den gyllene pojken på 90 -talet men vid ett tillfälle gick hans liv ut ur kontrollen, med sin kvinnofyllning som gav honom titeln Storbritanniens nummer ett kärleksråtta SJU år i rad och när han var som värst spenderade han 2 000 pund i veckan på kokain.

2005 försökte han ta sitt eget liv efter hans splittring med Hear’Say -stjärnan Suzanne Shaw, mor till sonen Corey.

Nu ren, sa stjärnan 2013: 'Jag har gjort ett stort antal misstag och jag tar fullt ansvar. Ingen satte en pistol mot mitt huvud och sa: ”Du måste göra det här”. De var alla mina egna hemska val.

'När jag försökte ta mitt liv var det inte ett rop om hjälp, jag ville inte vara här längre. Jag hatade mig själv och mitt liv. Men jag är så glad att jag vaknade - jag är en familjeman nu och jag har aldrig varit lyckligare.

var michael jackson kemiskt kastrerad

Han är nu lyckligt gift med hustrun Stephanie Dooley och de har barn Madison och Dalton.

Darren har redan gjort en titt på I & apos; m a Celebrity ... Get Me out of Here! - med i den första serien redan 2002. Så han borde ha en anständig uppfattning om hur han ska vinna över tittarna.

Kan han vinna?

Unibet erbjuder för närvarande Darren -odds på 22/1 för att vinna, men tävlande har inte ens kommit in i huset ännu.

* Celebrity Big Brother 2016 börjar tisdagen den 5 januari kl 21.00 på kanal 5

Visa galleri

Se hans fullständiga frågor och svar här:

Varför ville du göra CBB?

Det finns en uppfattning om mig som inte är särskilt bra, och jag antar att jag skulle vilja att folk skulle se vad jag verkligen gillar nu. Jag har varit med om många upp- och nedgångar i mitt liv, och jag är tillräckligt stor och ful för att veta att du inte kan gillas av alla. Men jag vill att folk ska ha en åsikt om vad jag verkligen gillar.

Vad tror du att den allmänna uppfattningen av dig är?

Det är väl roligt eftersom det finns två kontrasterande bilder: den snygga pojken bredvid, musikteaterstjärnan, som brukade jämföras med Cliff Richard. Och så är det den kvinnliga, berusade, drogtagande kärleksråttan. Jag skapade nästan den frasen. Jag hade aldrig hört talas om det förrän folk började kalla mig det. Men min fru och jag har varit tillsammans i tio år, och jag är en hängiven man och pappa nu. & Apos; Love rat & apos; är inte en fras som jag särskilt vill att mina barn ska höra. Det är så långt i mitt förflutna.

Vad är det konstigaste du har läst om dig själv?

Folk säger att jag var förlovad nio gånger. Jag var inte, jag var förlovad tre gånger före min fru. Jag vet att det fortfarande är mycket! Jag läste också att jag gav en förlovningsring till Anna och sedan gav den till Suzanne, vilket inte är helt sant. Jag var aldrig förlovad med Anna, vi pratade aldrig ens om äktenskap. Men det råder ingen tvekan om att jag var en dålig pojke och jag håller mina händer helt uppe för det.

Var det svårt att först vinna din hustrus förtroende?

Min fru och hennes familj gav mig en ren platta från dag ett. Hon tog mig till nominellt värde. Jag är mycket lyckligt gift nu - jag antar att det fanns en tid då jag inte trodde att jag skulle kunna göra det, men jag har och jag är väldigt glad i livet. Jag gör nu ett varierat arbete som jag är mycket stolt över - att spela en skurk i en storfilm jag har just gjort en minut, spela en drag queen i Priscilla, Queen of the Desert, ett nytt album, en ny bok - Jag känner mig riktigt lycklig.

laura hamilton dansar på is

Var det någon period då din karriär och dina intäkter gick fel?

Ja, jag tappade allt. Jag var ekonomiskt och känslomässigt avskalad. När jag träffade min fru hade jag tappat allt. Min före detta sambo Suzanne och min son bodde i huset, det hade gått fruktansvärt fel. Jag tror att det vore rättvist att säga att jag hade hamnat i botten.

Är det något som oroar dig för att göra Celebrity Big Brother?

Allt! Allt jag hoppas är att jag ska vara trogen mot mig själv. Det oroar mig att jag inte kan laga mat-jag måste vara tvättmaskinens övre.

Vad tror du att din roll kommer att vara i huset?

Jag antar att lite av allt. Jag kommer att försöka att inte engagera mig i andras argument - den enda gången jag skulle engagera mig är om jag kände att någon blev mobbad.

Har du bestämt dig för att du inte kommer att prata om dina ex i huset?

Jag hoppas att jag inte skulle göra något som skulle ses som otrevligt. Jag har stött på alla mina ex under åren. Jag gick till min frisörs bröllop och det var fyra eller fem av mina ex som var där med sina nuvarande partners. Den roligaste var Isla [Fisher] eftersom jag är ett massivt Sacha Baron Cohen -fan. Jag var ett stort Ali G -fan, långt tillbaka när han började på 11 O’Clock Show - långt innan de träffades, och jag citerar regelbundet Borat!

Så när jag stötte på henne var det besvärligt att stöta på ett ex du inte har sett på några år och träffa den nya partnern, men jag ville också säga 'Lyssna kompis, jag tycker att du är helt fantastisk.' Det var fantastiskt att träffa honom. Annas mamma och pappa har jag hållit kontakten med och vi har bara önskat varandra ett gott nytt år, så det är inte så illa som folk kanske tror. Med alla mina relationer hade vi en mycket offentlig träff, relation och uppbrott.

Vad tycker du om några av de ryktade namnen i huset?

Jag tror inte att jag någonsin har träffat Danniella Westbrook, men jag är medveten om hennes historia eftersom vi båda har haft liknande problem genom åren. Min fru läste hennes bok och sa att det var en fantastisk läsning. Jag kanske skulle kunna prata med henne eftersom jag är på samma väg, men lite längre ner på den vägen. Jag skulle vara ödmjuk om jag kunde hjälpa henne på något sätt eller lyssna på henne. Den enda personen jag har träffat tidigare är John Partridge. John och jag träffades på An Audience With Barry Manilow. Vi har båda en musikteaterbakgrund. Jag tycker om att jag skulle gå in där utan förutfattade meningar från de andra huskompisarna eftersom jag hoppas att de inte skulle ha någon av mig.

Tror du att du kan vinna?

Inte riktigt. Jag skulle gärna vilja gå distansen, då vet jag att allmänhetens uppfattning har förändrats, men jag tror att det är osannolikt, så det bästa jag hoppas på är att om det finns boos på väg in kan det bli några heja på vägen ut. Jag är lika redo som jag någonsin kommer att göra det.

Amelia Bambridge kropp hittades

Är din fru stödjande?

Min fru är min sten. Om jag inte hade träffat henne hade jag inte varit på den här planeten - jag hade lånad tid som den var. Hon stöttar mig i det jag gör, men hon är fortfarande väldigt nervös! Vi har tittat på de tre senaste serierna, och de har varit fantastiska - det gör det spännande för att vi är fans av serien, men vi känner också till möjligheterna eftersom du har sett raderna som händer och hur saker som i den verkliga världen verkar det som att en dammfläck förstoras till en enorm fråga.

Se Även: