Rebekah Vardy tackar sin pappa när hon stämmer Coleen Rooney i en rättegång på 1 miljon pund

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Instagram)



Rebekah Vardy tackade sin pappa Carlos Miranda för att hon lärde sig självvärde när hon stämmer Coleen Rooney.



Hustrun till Leicester City -anfallaren Jamie Vardy har anklagat Coleen för ärekränkning efter att Wayne Rooneys fru gjort explosiva påståenden om läckage av berättelser.



Hennes gripande budskap om hennes pappa Carlos på fars dag delades under helgen innan High Court -utvecklingen av & apos; Wagatha Christie & apos; saga träffade rubriker.

mel b och geri halliwell

Becky, 38, uttryckte sin tacksamhet till sin pappa för att hon gav henne styrka, lärde henne självvärde och aldrig gav upp.

Rebekah Vardy tackar sin pappa för att hon lärde sig självvärde när hon stämmer Coleen Rooney (Bild: Instagram)



Hon skrev: 'Ahhh min pappa. tack för att du gav mig min styrka, lärde mig att känna mitt eget värde och att aldrig ge upp ... Vi älskar dig så mycket xxxx. '

Becky åtföljde sina viktiga ord med tre bilder - en tillbakablick av paret, en från ett möte nyligen före COVID -19 och en av hennes pappa med Jamie.



vad betyder 177

Beckys pappa stödde offentligt sin dotter när han sa att han var förkrossad av fejden kort efter att skandalen chockade showbizvärlden.

Rebekah kommer att möta Coleen (bilden) i rätten (Bild: Getty Images)

Carlos sa att Becky bara hade beröm för Coleen och han påstod att hans dotters Instagram måste ha hackats.

Han berättade Daily Mail i oktober förra året: 'Jag kan inte tro att en proffs fru skulle säga något sådant till en annan proffs fru utan några som helst bevis.

postkontor resekort recension 2017

'Jamie och Wayne lekte tillsammans och det är bara hemskt att folk kan göra sådana anklagelser, särskilt när Rebekah är gravid. Hennes konto måste ha hackats.

Becky vill rensa sitt namn från skandalen (Bild: Ken McKay/ITV/REX)

'Jag kände att jag var tvungen att säga något eftersom min dotter är så upprörd över det hela. Rebekah har bara någonsin fått beröm för Coleen - jag är bara bedövad. '

Coleen anklagade offentligt Beckys Instagram -konto för att ha spionerat på henne och läckt historier om henne.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Becky har sökt en offentlig ursäkt när paret förbereder sig för att hasa det i domstol i ett av de mest nagelbitande kändisfallen genom tiderna.

Juridiska kostnader kan uppgå till 500 000 pund på varje sida, enligt rapporter.

cla 200 amg linje

Insider berättade Solen : 'Vad Becky angår, vill hon ha sina kostnader och rättfärdighet.

'Men eftersom Coleen fortfarande vägrar att gå med på en ursäkt, har hon gått vidare med att lämna in pappersarbetet till High Court.'

Se Även: