Människor som regelbundet onanerar är mer benägna att vara chefer, visar undersökningen

Vetenskap

Ditt Horoskop För Imorgon

Om du vill briljera i din karriär kan det vara dags för lite självkärlek, om resultatet av en ny undersökning är något att gå efter.



De undersökning av Univia har avslöjat att människor som regelbundet onanera är mer benägna att vara chefer på jobbet.



I undersökningen tillfrågades 1 012 personer om sina onanivanor, samt sitt jobb.



Resultaten visade att personer som onanerar minst en gång i veckan är mer benägna att utmärka sig på nästan alla sätt på arbetsplatsen.

Chef på jobbet

Univia förklarade: De var mer benägna att bli anställda, mer benägna att inneha chefspositioner och mer benägna att tjäna högre löner.



När de grävde djupare i resultaten fann forskarna att sällsynta onanister tjänade en genomsnittlig lön på 44 006 $ (35 876 ​​£), medan de som onanerade en gång i veckan tjänade 47 076 $ (38 381 £) i genomsnitt.

Samtidigt var det 8 % större sannolikhet för vanliga onanister att begära höjning.



Video laddasVideon är inte tillgängligKlicka för att spela Tryck för att spela Videon kommer snart att spelas upp automatiskt8AvbrytSpela nu
Sexhistorier

Även om orsaken till denna länk fortfarande är oklar, föreslår forskarna att onanering kan bidra till att förbättra ditt självförtroende.

bästa budget smartphone uk 2017

De förklarade: Den ökning av självförtroende som onani tidigare visat sig orsaka kan vara en stor bidragande orsak till högre lönecheckar, för det kan kräva ett visst mått av självförtroende och mod att be din chef om en löneförhöjning.

Med andra ord kan onani korrelera med den självförtroendeökning som behövs för att be din handledare att betala för det du förtjänar.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: