Amazon öppnar tredje butiken i Storbritannien där du bara går ut med din shopping

Amazon

Ditt Horoskop För Imorgon

Amazon har öppnat sin tredje Fresh -butik i White City, London

Amazon har öppnat sin tredje Fresh -butik i London(Bild: Amazon)



Amazon har öppnat sin tredje utcheckningsfria livsmedelsbutik i Storbritannien när nätbutiken jätte fortsätter sin flytt till high street.



Den nya Amazon Fresh -butiken ligger i White City i London och använder samma teknik för att bara gå ut som de andra två butikerna.



Amazon öppnade sin första butik i Ealing i mars i år, följt av sin andra öppning i Wembley Park.

Alla sina butiker i London har teknik på plats som låter kunderna hämta varor och gå ut ur butiken utan att använda en kassa.

I stället för att interagera med personalen övervakar kameror vilka varor som köpare hämtar och tar ut ur butiken.



julkalkonpriser 2019

Deras Amazon -konto debiteras sedan när de lämnar.

Amazon Fresh

Den nya butiken använder samma 'bara gå ut' -teknologi som dess andra grenar (Bild: Amazon)



Shoppare måste skanna en QR -kod för att komma in i butikerna, som länkar till deras Amazon -konto.

Du behöver inte registrera dig för Amazon Prime för att handla i sina Fresh -butiker, men du måste ha ett Amazon -konto.

hedbok dödsorsak

Amazon bekräftade förra månaden att det skulle öppna ett antal filialer i London under sitt varumärke Fresh, även om det inte har avslöjat exakta antal eller platser.

Den nya butiken i White City kommer att vara öppen från 7:00 till 23:00, sju dagar i veckan.

Amazon Fresh

Amazon kommer att öppna fler butiker i London i år (Bild: Amazon)

Liksom andra återförsäljare kommer det att finnas sociala distansregler på grund av coronaviruskrisen och endast 20 kunder kommer att släppas in samtidigt.

I USA driver Amazon 26 Go -butiker, två Go -livsmedelsbutiker och 10 Amazon Fresh -stormarknader.

Vad är Amazon Prime och hur man får det gratis


när sätter du upp julpynt

Amazon Prime erbjuder en uppsjö av tjänster från samma dag leverans till obegränsad musik, TV och film streaming, allt för en fast månadsavgift.

Kostnaden för ett årligt medlemskap är £ 79 - antingen betalas i förväg med en engångsavgift eller med en månadsavgift på 7,99 £, som kan avbrytas när som helst.

Shoppare kan registrera sig för en 30 dagars gratis prövotid för att dra nytta av Prime -förmåner, som inkluderar obegränsad endagarsleverans och tillgång till Prime Video och Prime Music -innehåll, men måste komma ihåg att ställa in en påminnelse om att avbryta innan prenumerationen upphör - eller riskera att debiteras hela £ 79 per år.

Under försäljningsevenemang kan Prime-kunder njuta av 30-minuters exklusiv tidig åtkomst till alla Lightning-erbjudanden, så om du vill göra några fynd före någon annan är det bra att skaffa ett Prime-konto.

Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer

Amazon sa i ett uttalande: Amazon Fresh UK-shoppare hittar vardagliga ingredienser och nödvändigheter på sin inköpslista, tillsammans med färdiga måltider för att göra middagen i kväll enklare.

Vi erbjuder ett brett utbud av ”by Amazon” varma livsmedel som är färskt tillagade i butiken och serveras från ett uppvärmt skåp så att maten är varm och det fortfarande inte behövs köa.

Se Även: