Love Island's Theo Campbell meddelar splittring från flickvännen Kaz Crossley

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Love Island: s Theo Campbell har meddelat att han skiljer sig från sin flickvän Kaz Crossley.



28-åringen, som sköt berömmelse i 2017-serien av ITV2-showen, sa att Kaz, 25, hade brutit med honom men han hoppades att de skulle komma ihop igen.



disneykort mot mänskligheten

De gjorde sitt förhållande officiellt i mars förra året efter att ha träffats efter Kaz & s stint på Love Island 2018, under vilket hon var tillsammans med Josh Denzel.



På frågan FUBAR -radio hur deras förhållande gick Theo var vagt och sa: 'Jag vill inte säga för mycket men jag kommer att säga, människor nuförtiden och älskar dessa dagar, det är förvirrande. Det är en knepig hård värld. Jag känner mig som med oss, jag gav den mitt allt och det känns lite underskattat. Det är lite galet för tillfället.

Han fick då frågan om paret hade en paus och han bekräftade att det var över.

Love Island: s Theo Campbell har meddelat att han skiljer sig från sin flickvän Kaz Crossley (Bild: Hewitt / SplashNews.com)



Kaz stöttade honom efter hans olycka (Bild: Instagram)

Theo lanserade sedan ett tjat om kvinnor, vilket tyder på att det är ett helt köns fel att han blev dumpad.



Han fortsatte: 'Jag vet inte vad jag ska kalla det. Vad är det rätta sättet att säga det? Jag blev slingrad! Jag vet inte vad jag ska kalla det.

'Jag tror att flickor i allmänhet är svåra att hantera ... Innan Kaz hade jag inte haft en flickvän på fem år, och jag sa alltid, särskilt när jag kom från Love Island, att det var därför jag aldrig träffade någon annan kärlek Öflickor och inget liknande.

'Jag var som att de är för psykiskt instabila! De är för överallt! Jag vill inte bli av med någon. Jag är vän med dem men jag kommer aldrig att göra någon av dem till min flickvän!

Theo sa att han var & apos; perfekt pojkvän & apos; (Bild: Ken McKay/ITV/REX)

'Men då träffade jag Kaz och jag var som, du vet vad jag menar, hon kan vara lite annorlunda, men när du får dessa miljoner följare över natten och de där kändisgrejerna över natten är det mycket press för människor att hantera, speciellt med, speciellt tjejerna och sånt också!

mel b eddie murphy

'Försöker ha balansen mellan ett normalt förhållande och den andra sidan av det, är det svårt att balansera.

Theo sa då att de första sex månaderna av deras förhållande var 'fantastiska' innan Kaz förmodligen gav upp när de nådde den milstolpen, men han var förstås den perfekta pojkvännen hela tiden.

Kaz har ännu inte kommenterat

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Han tillade: 'Jag känner mig som tjejer, de håller sina riktiga känslor på flaska under sex månader, och säljer drömmen, och sedan sex månader är de som & apos; jag har fått honom nu och nu kan jag vara mig själv! & Apos;

”Om det fanns den perfekta pojkvännen, skulle det vara mitt ansikte i ordboken. De uppoffringar jag har gjort nyligen !!! '

Kaz stöttade Theo efter att han tappade synen på ena ögat i en olycka som såg en champagnekork dela den.

Se Även: